• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    EWELY
    EWELY --- ---
    TSKA_RESETKA: hej díky za typ na knihu..:).. rovnou schánim..
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    nvm, ale mr.Chobot je 1 velký podfuck, ne, pokud se nepletu? není to ten, jak mu chtěli zlámat někde ruce, a tak? jo, myslím že to je zrovna ten kokot, no.. :)..)

    šaman to může pročistit, ALE vždycky pak musí člověk hl. makat sám. myšlenkama a uvědoměním si tvoříš realitu a s tím související zdraví, vztahy (přátele), atd. ..

    je plno sqělých léčitelů a šamanů, kt. vám řeknou, co děláte blbě, na čem se sekáte, jestli sebelítost, nebo jste plni strachu, z toho a z tho, nebo jestli vás ničí minulost, nebo sliby, kt. jste běh života dali, ale nemůžete a ani nechcete je splnit, ale i tak na nich lpíte, ptž na nich třeba lpěli/lpí vaši rodiče, atp., krom toho vám to pročistí, a nasměrujou vás na správnou cestu, akorát nesmíte natrefit na šarlatány, v lepším případě vysavače energií a vašich jedinečných darů, kt. je taky kvantum v tomto světě :)

    ad bouřky a deště, dým, atp., záleží na tom, jestli to jsou vaši spojenci, nebo ne. něco jako mylné přesvědčení že skero (ganja) svědčí mému nej kámošovi, tak samozřejmě svědčí i mě a je to i můj spojenec (!demence prvního stupně, ale takových lidí dneska je..) - hlavní je se na tom nedoyebat 8) pročtěte si radši Castanedy všechny, místo toho plkání tady.. ,) 8)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: lol a nejlepsi kdyz te trefi blesk, to je hnedle energie :D no zertuji. jinak bourky jsou pekny :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    DRAGEL: bouřku, déšť a vítr mám rád :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Super energetická nalejvárna je při bouřce ... blesky, to jiskření ve vzduchu ... fakt super, zvlášť, když se okolo tebe ukazuje taková za záře do žluta ;-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    OGMIOS: jo.. to si jde člověk na nalejvárnu a místo esoteriky dostane lopatou do čela. kde už jsem to jenom... :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: to je to nejhrosi vid :D ja bych si dal takovou peknou energetickou nalejvarnu a vono nic a ted jen blbe cumim a nic nevim. tak to je se mnou vzdycky :D ja jim furt tam nahore rikam ze sem blbej a ze na me musej polopate a vono ne :D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Třeba jsi si měl něco uvědomit, místo toho, aby jsi čekal pránickou nalejvárnu ...
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    jinak všem zůčastněným se omlouvám za dýlku příspěvků - ani nevim, ale nějak to vychází dlouhý (a to já měl vždycky problém zaplnit i půlku normostrany)
    bejvá to strukturovaný plus mínus po odstavcích, díky :-)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    SALAMAN: jj, něco tak tam bude .. já tomu řikal sklony ke vznětlivosti :-)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: .. vztahy ,,, hmm :-)
    moc píčovin povídáš .. :-) .. no těžká práce

    imho nejjednoduší je jít zkusit nějaký ty ověřený problémový nebo problematický vztahy ... to hned po 3 větách poznáš, jestli je nějaká změna nebo ne ...

    jestli je změna, pozná se to hned ... máš jakoby prostor navíc ... resp na nějakou repliku nebo modus řeči tvýho patnera (v tom problematickym vztahu) jakoby nereaguješ, nechává tě klidnym .. i když v paměti můžeš ověřit, že z tohodle bodu (a že ho oba znáte, protože se ve vašem vztahu neustále opakuje .. enhledě na to, že nemá žádný jméno a ani rozum by ho nepasoval do funkce nějakýho obecnýho rozcestníku nebo určovatele) se debata, momentální "vztah" téměř se zákonnou pravidelností odvíjel podle určitýho schématu.
    tak najednou chápeš, kde jsi .. jakou možnost volby máš před sebou a co bude následovat v alespoň v jednom směru ... ať už se rozhodneš svojí výhodu proměnit a nebo pokračovat podle schématu ... určitě si všimneš toho místa rozhodnutí.

    a kdybys byl náhodou tupou tupej .. tak jako jo, ničeho si nevšimneš nebo ti to nedoje ... ale každopádně celá ta situace bude divná, nějak jinak ... jakokdyby ti někdo lhal a tys měl jistotu, že keca - tak nějak.
    je tam najednou jakože prostor. ten onene průběh je najednou jakože "nezatíženej" tim schématem a jeho vymletou cestou.

    a jestli si dělal hafo píčovin ... a chceš to mít dobře ...
    je dobrý začít u sebe a sám stim něco udělat ... první je si to odpustit .. a odpustit si předevšim to, že se domnívám, že jsem někomu ublížil (tak se mu omluv ... často to osobně nemusí chtít přijmout ... tak v meditaci, v modlitbě) odpustit si, že třeb nejsem nebo nebudu takový jakýho mě někdo chce mít .. atd atd. ..
    zdá se to jako hromada keců .. a že z toho kouká hromada práce .. ale neni to zas tak hrozný.

    indiáni věřej, že existuje parta bytostí, mistrů, učitelů, který se staraji o věci tak zvaný karmy ... říkaji jim karma masters
    dá se udělat (pokud člověk sám za sebe neví, je na to popsanej rituál), že už nechceš to a to ... a tak požádáš karma mastery o tak zvaný "odpuštění karmy" ... dostane se ti pak v životě situace, něco jako zkoušky, kdy budeš muset prokázat svoji zralost (zralost nemít takovou karmu) a tak ti tu karmu zruší

    .. jinak k záměru cejtit se jinak -jakože- najít se v životě složí jinej postup ... kterýmu indoši řikaj "hledání vize"
    spočívá to v tom, že jdeš někam kde budeš sám .. a aspoň tři dny tam sám zůstaneš (jasný je dobrý se předtim o přitom čistit, případně se zdržovat v očištěnym prostoru - aby se ti do toho někdo z venku nesral) ... a .. a .. neděláš nic.
    v průběhu toho se ta psýcha nějak sama vočistí ... začne odhazovat to, co jí nepatří ... někdy to bejvá dost kanalizační činost ...a až to všechno pustíš, jsi připravenej na vizi (odnýst si ponaučení o sobě a svojí pozici ve světě)

    jeden pán, co prej hafo konstaloval, o tom píše, že aby s mohl bejt chlap .. musíš vědět, co je tvoje poslání. k tomu abys věděl jaký je tvoje poslání, jaká je tvoje mise, jakej je smysl tvýho života, potřebuješ vědět kdo jsi a co chceš. ktomu abys mohl vědět kdo si a co chceš nejdřív musíš najít místo, pevnej bod na kterým můžeš začít stavět (pevnej pokud možno neodvyslej od názorů a pravd někoho jinýho), abys takovej bod našel a svojí pravdu, vizi získal, nejdřív potřebuješ místo, prostor, kde se ta vize může objevit ...
    v reálu to pak znamená, že programově nebudeš dělat NIC
    pudeš do lesa na samotku na tři dny ... a když to nejde, budeš se ve svý situaci trochu bičovat trochu se omezovat, aby z tebe to omezení vymáčklo nějakou sílu se pohnout z toho vysezenýho ďolíku ... žádný cukry, žádný mazlení, žádná televize, žádný cíga, jointy, piva .. prostě nic, žádná zábava a úleva ... jen každej den strávíš cíleně minimálně čtvrt hodiny čuměnim do tmy, sezenim ve tmě
    ono se něco objeví
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: zamer nebyl cejtit se jinak, potrebuju pomoct se najit v zivote, delal jsem moc picovin a nevim jak z toho ven, chci proste mit spravne vztahy= znamena delat to spravne. a tady to vsechno slibovali tak sem tam sel :D a ted si rikam..a delo se vubec neco? cejtils em vubec neco? slibovali hory doly a ja tam potom lezel a jediny co sem cejtil byla tvrda podlaha :D a ted je to proto ze sem zabednenec zabednena a nebo se tam zas tak nic moc nedelo..tak nad tim ted premejslim a rikam si kde je asi pravda. navic pani asi spravcova od budovy to zakoncila zhurta aneb za 5minut zaviram budovu tak hejbnete zadkama :D sem zvedavej jak to pusobilo na nekoho dalsiho kdo tam byl..tak sdilejte prosim. at vim jestli jsem morous a nebo co vlastne :D
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    tak jsem přečet půlku tohodle http://www.atelier-magnolia.cz/clanky/Rozhovor_Don_Sergio.html ... zbytek jen tak prolít

    no Chobot je mnohamluvnej, trošku propagandistickej a se sklony k zvnětlivosti, ale v zásadě tam žádný ůplný zhovadilosti netvrdí. do tý půlky rozhovoru, a že to ze začátku bral dost obchvatem (ty odpovědi)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    MIRIS: jj, přesně, jak píšeš .. na to, abych rozpoznal problémy, ani dvakrát pod čepicí mít nemusim. ... tak se těšim na report, pokud se ti bude chtít podělit :-)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    aj :-))

    koukal jsem na web mezitim ...
    no klobouk má sergio fakt parádní :-)

    tak jestli tvůj záměr byl cejtit se jinak a cejtíš se smutně, tedy jinak, tak to asi fungovalo, ne ? ;-)

    já jsem vždycky chtěl jít na tohle povšechný léčení pro davy, jako jestli to něco dělá .. teď koukám, že bue ještě jednou v praze na konci prázdnin ..
    a jako těžko říct no ... mám zkušenost z druhý ruky. jedna taková ženská, celej život oběť, furt neštěstí , furt nějaký akce, semináře léčení atd. ... no a vždycky jako onohle nebo támhleto zafungovalo, nejvíc nám vyprávěla o nějakym šamanovi, jakože ona přišla (nevim jestli sama nebo ve skupině), on něco pracoval .. a pak řek - měla si zasraný tohle a tohle centrum, bloky z dětství, otec ... něco něco ... a že vyřízeno, vyčištěno, opraveno - když bude problém přijďte (tak sme mysleli, že to byl nějakej podvodník, jako že opraveno, přijďte znamená potřebuju víc prachů)
    pak se ukázalo, že šaman makal dobře a že se i skutečně trefil do jejího problému (ona se stim sama furt ometala jaká je chudinka, co se jí to všechno nepřihodilo).
    jenže problém byl ne u šamana ale u tý ženský .. .von to moch sergio, alechandro nebo chorché dobře vyčistit a všechno poznat, a fakt jako léčit a pomoct ... jenže když si to ženská sebou nese na x úrovních a sama se tomu problému a problematickejm souvislostem spíš vyhejbá než že by to chtěla vyřešit, chorché, sergio a nebo alechandro můžou šamanit jak chtěj, ale ono se to po čase zase zanese, vrátí, projeví a mílá ženská bude na tom samym na čem byla.

    takže tak :-)

    jinak smutek může bejt z ledas čeho ... co mě napadá jako první je, že existuje něco čemu se řiká postkitální smutek - vystříkáš se, přijdeš o hromadu šťávy, energie a jsi z toho smutnej ... náš profesor vždycky řikal, že je dobrý to jít zapracovat (že když nic alespoň na žrádlo budou penize ... ona se ta šťáva zase z jídla doplní) ...
    dál bejvá člověk smutnej, skleslej vlastně kdykoliv, když "pustí" sám anebo mu někdo pustí žilou (ale taky ses třeba moch zbavit nějaký zátěže, co stebou byla tak dlouho, že ti místo ulehčení přijde, že ti teď chybí ....) těžko říct :-)

    ...
    já nevim ,... koukám na fotky, .. no klobouk má parádní to je bez diskuze :-)) .. ta fotka s tim vercajkem vypadá, jakože ..možná.. autenticky, tak třeba nějakou tradicí prošel a nějak pracuje .. ten sergio
    spíš ten chobot se mi zdá divnej ... ezoterik s velkym E (minimálně, spíš jestli ty písmena nemá všechny velký), takovej brouk pytlíkovskej mudroprd, kterej jede zkoumat kruhy v obilí na "mašině" a při "prociťování" místa mu vůbec neni blbý mít na sobě kožený motorkářský hadry a na ksychtě pokerface (na jeho fotkách zdá se obvyklý)
    mi přijde, že ať je sergio šaman nebo neni, tak chobot to rozhodně nepozná ...

    snažim se přečíst ten rozhovor snim .. .
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    lol tak moje pocity jsou rozporuplne. byla to lecebna meditace. tak sem tam prisel roztahl si deku, potom prisel p. Chobot rekl par veci uvodem u toho jsem usnul a probudil se vlastnim chrapanim :) potom prisel saman, ten mel peknej oblecek a peknej klobouk z per. tak zacali. p. Chobot provazel vizualizaci a saman do toho delal energetickou praci/samanil. no tak jsem tam lezel buhvi jak dlouho a pak byl konec. s ocekavanim jsem tam sel ze se potom budu asi cejtit jinak a ejhle..necejtil..tak nevim. proto rikam ze tomu asi musim dat cas abych neco videl a ted opravdu nemuzu rict jestli to k necemu bylo dobry a nebo ne. jediny co tak se jeste dneska cejtim smutne po tom.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    asi tak .. tyhle výkřiky do tmy asi nikomu neposloužej :-)

    kdybyste třeba ale někdo napsal kdo od kud to je a třeba nějak schrnul jak se ten člověk profiluje, co ste od toho čekali nebo nečekali, co ste tam viděli nebo neviděli .. a třeba nějaký ty celkový dojmy pro dokreslení kontur ....
    teď nám ty vzdálenější dojmy vykreslily nějaký kontury k něčemu, co nevíme co je ...

    takže máme tam chodit ... nebo nemáme .. nebo jak teda :-) ?
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    nemohli byste být jeste mín konkrétnejsí? :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    eh tak sem tam byl a nevim co si o tom mam myslet. asi tomu dam cas a uvidim jestli to o necem bylo nebo ne.
    JACOBO22
    JACOBO22 --- ---
    OGMIOS: určitě jdi..já z toho mám dobrý pocit:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam