• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OGMIOS: jj, nebo budovat posezení na výhlídkách ,-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    WAMP_ELF: jj. ja jen uplne nejsem na to rikat ze jsem takovej a nebo takovej saman. podle me je samanismus universalni. spousta entit je spolecna vsude na svete ale jinak se jim rika. proto je pro me samanismus o tom umet kracet kazdou nohou v jinym svete a stejne tak jako si popovidam se sousedem tak si popovidam s tim a tamtim bozstvem. clovek v podstate potkava jen manifestace energie podle toho jak se fraktaly reality poskladaj.
    ale dik, jak budu slovickarit tak me vemte necim po hlave :D
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    OGMIOS: záleží na tom jak moc chceš slovíčkařit.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: no ono staci jak jeste relativne nedavno byla bezna starost o krajinu. jak se udrzovaly prameny atd. dneska si clovek otoci kohoutkem, koupi si jidlo v krame a starost o krajinu ho nezajima. to teda zminuju jen proto ze jsem dneska zrovna po ranu vzpominal jak jsme predloni hledali pramen a nikde zadna studanka jen rozbahneny, smrduty mokry mista kde se napit je vo zivot. takze podle me takova prace s mistnimi duchy je mnohem dulezitejsi nez mit slovanskej ci keltskej ci americkej nebo jakej samanismus.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    .. no jestli spíš jakože ten slovanskej tu byl poslední, jeho vrstva je nejpřístupnější, bože dej, aby ta tradice někde zůstala živá.
    ted mi kámoš referoval ty žítkovský bohyně ... víceméně poukazoval na to, že ještě zcela nedávno tu tradice dejchala (a duch je všude) takže to nemůže bejt ničím jiným než naším povrchním zaměřením a hulvátskym přístupem, že jsme na nic pořádně ještě nenarazili
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    AIM_FREEMAN: hmm co vy na to vlastne? jak vnimate silu nasi zeme? ja jsem trochu skeptickej vuci tomu rikat ze slovanskej samanismus je tomuto mistu/teto zemi puvodni. nicmene byl tu. ale krajina cech je mnohem rozmanitejsi. ja to co bylo vnimam spis jako tradici fousatejch muzu ala treba ded vseved kdyz to napisu takhle. aspon to je to co jsem doted videl. mozna jen u nas na severu, ale kdyz vylezu na kopec a vnorim se do krajiny tak tam sedi, vsechno vi. k tomu zeme, ciste zenska energie. vsechno se to manifestuje v nespocet formach. taky jde z krajiny citit jak nam predci zanechali odkaz abychom nemuseli tapat. kdo zacne videt ten ty odkazy vidi. proto bychom meli zanechavat. a kdyz jsem se jednou ptal kterou cestou se vydat, tenkrat konkretne ohledne keltskyho samanismu tak mi prisla odpoved ze to je mnohem starsi nez vsechno to co dneska mame. proste clvoek musi poslouchat a citit krajinu kde zije. kazdy misto ma svy energie. nektery veci jako slunce, zeme, voda vzduch ohen atd. jsou universalni. ruzni bohove jsou jen formy ktery pomahaj pochopit a naucit se. vse ale vychazi z meho kruhu me bytosti. tady a ted jsem ja ktery vnimam. tady a ted jsem ja ktery se rozvijim, bez hranic.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    AIM_FREEMAN: Wau, Miki uvedl autora fotek, to potěší :-)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    TSKA_RESETKA: ten místní regresní GURU Andrej Dragomirecký je na regresi dost dobrej. a vzhledem k tomu, že je tady on ... proč se obracet na někoho koho to naučil ? http://www.dragomirecky.cz/novy/
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    TSKA_RESETKA: ID FEFERONKAMAKOVA
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    Znáte někdo nějakého dobrého specialistu na REGRESI, příp. zažili jste to už někdo osobně? Chci KONKRÉTNÍ tipy na konkrétní lidi (ideálně vaše kamarády apod.), chcem si tím s přítelem projít (oba to máme v plánu už dlouho, mnohem dřív než jsme se poznali). Díky
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Znáte někdo tuhle metodu: http://tn.nova.cz/zpravy/tv-archiv/na-vlastni-oci/na-vlastni-oci-zazrak-nebo-trik.html Mark Komissarov. Existuje někdo, kdo to umí mimo Komissarova? Máte někdo nějaké zdroje? Díky
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    AIM_FREEMAN: taky mě/nás jí naučil Míra ve skřidlech :-)
    jasně, že si to člověk může udělat težší :-) (to prej spirit počítá :-) .. taky prej ale počítá spíš frekvenci než obsah slov, nadruhou stranu ty slova účinkujou i recipročně na tebe .. samy jsou frekvencí, celou bytostí, mají svůj smysl .. ladí tě, vylazují a tak můžou tvoji frekvenci při tý modlitbě zvýšit :-) )
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SAGUS: proc si myslis ze jsem sezral vsechnu moudrost sveta?
    pro me ty..jak ty to nazyvas teze...jsou nastrojem jak poznavat svet a vcelku ucinnym. vse kolem me existuje. to jak na to reaguju, jestli to prijmu nebo odmitnu je jen postoj my mysli. to kam si dam hranice toho co muzu a nebo nemuzu je jen postoj my mysli. a posledni vec je ze nejsem oddelenou entitou ale jsem soucasti. to ze dokazu vne sebe vypozorovat zrcadleni mych vnitrnich jevu je plus pro me. to ze mi neveris je jen tvoje hranice. pac ty si urcujes pro sebe to jakej bude ten tvuj svet, to je tva svobodna vule. tak proc si myslis ze jsem sezral vsechnu moudrost sveta? prosim neber to ze bych mel nejaky arogantni postoj, me to fakt zajima.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    OGMIOS: takze kedykolvek ma niekto pocit ze tvoje teze su nespravne, neni to tym ze by boli nespravne, ale tym ze dotycny ma vnitrni problemy? Pani.. vy tomu "poznavani" davate poriadne na frak.
    Uz si sa s takymto pristupom niekedy nieco naucil?
    Mne to "nevadi", ja ti davam moznost trochu hlbsie preskumat svoje derave teorie.. zapomel sem totiz nachvili, ze si sezral vsechnu moudrost sveta ;)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DARJEEL: jj ja vim..ale bych vytekl nekdy :D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OGMIOS: ja zjistuju ze veci ktery mi vadej jsou veci ktery se maj kde uvnitr me za co zachytit. hlavička hřebíčku...

    -- Be water my friend? :D
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SAGUS: to je ale jen na tobe clovece kde si nastavis hranici svy bytosti. hranice jsou jen zalezitost tvoji mysli, jsou tam kam je das. a to ze necemu nerozumis ti dava prilezitost veci poznat, prozkoumat, vystopovat jejich vyznam.
    takze co te tak chytlo na tom mym postu? :D ja zjistujuz e veci ktery mi vadej jsou veci ktery se maj kde uvnitr me za co zachytit. vse je prilezitost, jen ji rozpoznat ;)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    DARJEEL: ano myslel som to vazne, chcel som tym poukazat na deravost istych konceptu a prvoplanovych tvrzeni. Ale uz to vazne ukoncime, nech si to tu admin premaze a ja uz sem nepolezu, jo?

    a ano vim, v tomto pripade bola moja reakcia "seriously? wtf?" a ze uz je aj dobre minena rada (ted myslim psy auditko) povazovana za "pruzeni".. tak to ma podrz.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SAGUS: noo, tohle jsem neměl na mysli, ale koukám, že jsi vyletěl jak čertík z krabičky...

    A začínat plodnou debatou otázkou, kolik metrů je od sebe vzdálené vnitřní a vnější, tos myslel vážně? .)

    Jinak klid si můžeš narušit jen sám, svoji reakcí na něco, ale to asi víš :)

    Online psychoanalýza? No leda že mi pošleš nějaké peníze na účet :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam