• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FEDAJKIN:
    jedine co me udivili... je ze kdyz ted jsem chtel pokracovat tam kde jsem minule skoncil (ale na jinem PC) tak jsem 10 minut hledal misto kam zadat ten level code...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    PIDALA: rybičky rybičky rybáři jedou a král vysílá své vojsko nemaj chybu. U toho druhého bacha, může jít o držku.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    POKOUTNIK: jj, taky jsem kvůli tomu přišel pozdě na jednu akci :)
    POKOUTNIK
    POKOUTNIK --- ---
    FEDAJKIN: kazdopadne diky!!!
    POKOUTNIK
    POKOUTNIK --- ---
    FEDAJKIN: jezis, proc to delas???? Ted budu travit noci hledanim rozdilu... a jeste mas Barnyho:)
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    Zdravím! Mám prosbu, potřebovala bych typ na nějaku netradiční pohybovou hru pro žáky 5. ročníku ZŠ, která se dá hrát v tělocvičně.
    Jestli máte někdo nějaký nápad, prosím do pošty. Děkuji :o).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FEDAJKIN:
    uf tezce navykove :D
    POKOUTNIK
    POKOUTNIK --- ---
    ahojky, neporadil byste nekdo kde by se daly stahnout obrazky na "Najdi 5 rozdilu", ale potrebuju to pro Parkinsoniky, takze uplne detsky obrazky jsou nevhodny. Nebo nejakou knizku??A taky bych potrebovala obrazky jendoduchych obliceju, vyjadrujicich emoce. Nevite nekdo kam na to? Diky
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    VERUKEBA: to je tzv. "kliště koňský" a kromě toho, že to rádo leze po lidech, tak sem to nikdy neviděla do nich kousat, takže to prostě sundám a pošlu po větru
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    Díky za všechny rady :) Nakonec zkusíme Evoluci pro 60 lidí :) (to bude zvěřinec) a náký míčovky tak jsem na to zvědavej.. Dneska odjíždíme stavět stany a v neděli jsou tam děti. Jupíí :)
    SHARECK
    SHARECK --- ---
    Utužit je klidně může noční několikahodinová bojová akce (třeba boj o vlajky s týmy), to se nám na táboře osvědčilo na společných akcích s jinými tábory, každopádně to chce znát okolnosti (věkové rozhraní skupiny, fyzickou zdatnost...).
    Z klasických seznamovacích her si nedovedu žádnou představit v 60 lidech....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TYCZKA:
    jelikoz nas jezdi tech 50-60 na tabory tak si to predstavit dokazu... ale nedokazu si to predstavit s 60ti lidmi kteri do te doby nepoznali nejaky system discipliny, ...
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    pašeráci jsou super hra, ale nevim proč, já si to v těch 60 lidech nějak nedokážu představit :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GOLDBERRY:
    no u paseraku si moc asi nepokecaj :) a my to hravame v noci takze se moc ani neuvidi :)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    TYCZKA: Dokážu si představit takhle masové pašeráky, jestli znáš, pokud bys našla např. dlouhý rovný úsek opuštěnější cesty..ale bylo by to drsné v tolika lidech..to ty míčovky budou asi lepší.
    HANITKA
    HANITKA --- ---
    FOGYTHECHEF: ja sem s nima hrala vzdy nejake micove hry.Udelat turnaj ve vybice ci ve fotbale.Nauci se spolu spolupracovat.Uvidí,jak kdo se snazi,jestli maji nejaky sportovni talent.Taky je utahas:)vyburcujes jejich emoce..podle toho taky,jak sou ty deti stare.Ja mam s timhle dobre zkusenosti..
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    utužit kolektiv 50-60 dětí považuji lehce za utopii - dyt to je strašně moc!! Myslim, že úspěch bude, aby se vůbec všichni mezi sebou vůbec seznámili :D
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    Nevíte hru tak pro 50 -60 dětí kteří se ještě moc neznají.. ? Nákou skupinovku co utuží kolektiv :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam