• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    TIBOREC: Jo, přesně tam jsme dělali firemní trička.
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    TIBOREC: V Ocelářské - zkušenosti velmi dobré, nevzpomenu si na firmu, kdybys to nemohl najít, napiš, zkusím ještě dohledat. Vybírat konkrétní věci, které se potisknou, jsem byla někde kousíček od Lehovce. Tam nám dělali větrovky, nejsem si jistá, zda to byla stejná či jiná firma. Cenu si nepamatuji.
    TIBOREC
    TIBOREC --- ---
    Ahoj, potreboval bych tip na kvalitni potisk tricek v Praze. Tedy aby jak tricka byla kvalitni (vyssi gramaz), tak i potisk (ktery nesleze po par vyprani). Takovym tem kopirkam, kde delaji i potisky okopirovanim predlohy z papiru neverim.
    Nemusi jit o potisk, ale treba i o "vysivani" vzoru.
    Pocitam, ze cena bude adekvatne vyssi.
    Diky.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    já bych potřeboval náhradní program místo Lužnice :/
    DEETOMMY
    DEETOMMY --- ---
    nechcete nekdo vymyslet nejakou hru na tabor. trosku se doma nudim a neco bych spachal :)
    JIXIPEN
    JIXIPEN --- ---
    Shání se zdravotník (není nutné mít aktivní papíry, hlavně ochota a schopnost to dělat) na termín 12.-26.7. "děti" primárně 13-15, celkově 10-20. Klíčový je termín 17.-22. případně i 12.-22. Ubytování v budově, program zčásti "odborný" (workshopy, přednášky). Vyjma toho 17.-22. tam budu i já jako hlavní zdravotník, ale byli zvyklí mít tam lidi dva (první týden je cca 100 lidí celkem, z toho cca polovina pod 18 let). Více info v poště.
    KENNY
    KENNY --- ---
    Sháníme lektory angličtiny na třítýdenní angličtinářskej tábor. Další info zde: http://www.dreamboxos.cz/page.php?selected=1327

PYRO: Díky.
    KENNY
    KENNY --- ---
    Mohl byste pls někdo doporučit text / literaturu, kde se řeší úroveň zábavy pro děti? Zajímá mě hlavně konflikt "přizpůsobovat se úrovni, vkusu a požadavkům dětí" vs. "nepodceňovat inteligenci dětí, nasazovat laťku výš a nabízet jim kvalitu, kterou zdánlivě nechtějí / neocení". Něco v tomhle duchu:

Pohádka je výchovný žánr a vychovávat děti se dá jedině tak, že se neklesá na jejich úroveň a nepodceňuje se jejich inteligence. Děti nevědí, co mají chtít a musí se jim proto nastavit vyšší meta, než na jaké se momentálně nacházejí. Děti mají rády sladké, ale neměly by ho jíst. Dětem se může líbit pištění a žvatlání, ale není jim to vůbec k užitku.

(převzato ze zcela nesouvisejícího článku o Zdeňku Troškovi ;))

Díky...
    KAROS
    KAROS --- ---
    FEDAJKIN: saakrys.. neuvedomila jsem si o kom ze to pochybuji... jediny clovek, ktery napocital dvakrat do nekonecna, jednou i pozpatku... no snad tu neni zadny praskac...
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    KAROS: Jo? A odvážil by ses to říct Chuckovi do očí? Vůbec ten příspěvek je vstupenka do pekla, jeslti se o něm doví!
    KAROS
    KAROS --- ---
    FEDAJKIN: to znam se Segalem, kde mi to připadá trefnější..
    GARBAGE9
    GARBAGE9 --- ---
    nazdar nemate nekdo nejakej tip na hry k CT indiani? vinettou a old shuterhand a poklad na stribrnem jezere by bylo vazne fajn
    predem diky
    POKOUTNIK
    POKOUTNIK --- ---
    FEDAJKIN: hehe:))) muz mnoha tvari, zkus ho napodobit:) asi dam za ukol najit par rozdilu tady u Chucka
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Obrázek byl ztracen v hlubinách internetu, další pokus :)

SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    FEDAJKIN: taky se mi nezobrazuje :(
    POKOUTNIK
    POKOUTNIK --- ---
    FEDAJKIN: shanela jsem je zase ja, ale vidim akorat cervenej krizek:(
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Jak jste tu někdo scháněl ty obličeje vyjadřující emoce, tohle sem musim postnout :D

:D
    TOM1002
    TOM1002 --- ---
    Zdravím všechny. Sháním na letní tábor, ale i na pravidelnou činnost s oddílem jednoho až dva schopné vedoucí (nejlépe kluka a holku). Jsme pražský oddíl o cca 30 dětech ve věku od 9 - 13 let. Letní tábor je u Čáslavi v prvních dvou týdnech letních prázdnin. Jedná se o táboření v tee-pee. Pokud má někdo zájem, tak vás rád poznám a sdělím více podrobností. Přeji hezký den. Tom
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam