• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    MICHAEL_UFON: to je skvělý, děkuju moc!
    MICHAEL_UFON
    MICHAEL_UFON --- ---
    KLAARKA: Nejlevnější jsou křídy - kompletní podrobný návod viz třeba tady:
    www.b5a.cz/navdat/makeup.pdf
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    můžete mi někdo poradit nějaký dobrý a laciný barvy na tělo? ráda bych ale opravdu "na tělo", nejen malinkaté balení, které stačí sotva na obličej...líbilo by se mi, kdyby se děti mohly pomalovat celé a tím pádem bych potřebovala větší množství...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    KENNY: v zoo maj taky něco .. jinak: chodit po polích a hledat mrtvý ptáky (aspoň tak je to u nás ,-) )
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Shánim na letošek nějaký program k táborákům. Nejlíp nějaký pitominy ve stylu čundcountryshow. Už se toho sešlo docela dost, ale jestli mátě něco, zaručeně funkčního, pište. Ani to snad nemusej bejt hry, spíš nějaká legrace.
    KENNY
    KENNY --- ---
    Díky všem za rady, bodly :)
    BOHDALKA
    BOHDALKA --- ---
    KENNY: zkus farmy v okoli, myslivce, nebo projed vesnice a zeptej se u lidi, ktery maji kohouty, perlicky, husy a proste ruznou drubez...ja takhle sehnala na minuly tabor velky mnozstvi brk od ruznych druhu zvirat.....padly na to dve flasky cervenyho a jeden balicek kafe.
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    KENNY: To je naprd to kupovat v normální síti - nejlíp by ti možná vycházely peroutky (taková kuchyňská potřeba - mamka to na něco měla, ale vůbec nevim, jestli to už nedělaj jinak).

Ofiko asi fakt ne - nějakýho kamaráda z vesnice zaangažovat - tam maj ještě lidi slepice a podobné tvorstvo. I husy se škubou a peřiny už asi dělá málokdo.
    PLECHOUN
    PLECHOUN --- ---
    Zkus nějakou husí farmu.
    KENNY
    KENNY --- ---
    DRACE: Aha, ok, tak to díky za tip...
    DRACE
    DRACE --- ---
    KENNY: za mych mladych let, coz neni tak dlouho, delali i po vetsim baleni a nemaji jen ty ze kterych by sly psaci brky ;)
    KENNY
    KENNY --- ---
    DRACE: Zapomněl jsem napsat "zadarmo nebo za rozumnou cenu". Fakt nebudu na každý pírko do čelenky kupovat psací brk :).
    DRACE
    DRACE --- ---
    KENNY: zkus výtvarný potřeby :)
    KENNY
    KENNY --- ---
    Neměl byste někdo tip, kde sehnat pera na táborový indiány? Kdyžtak díky...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    ahoj, myslim, ze by se na nastenku hodil tenhle odkaz http://www.hranostaj.cz/ - ja z toho tedy cerpam uz nekolik let.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Ahoj, mam dotazek...... delame v zari akci pro 48 dospelych lidi (12 tymu po ctyrech), na tema hvezdna brana, jde o tematickej vikend plny soutezi a tak, hry muzou byt z jakehokoliv soudku a vlastne a ni nemusi mit s tou branou nic spolecnyho, legenda uz se vymysli, poradite, prosim?
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    TYCZKA: no právě že dospělí...děti by byly nadšené, že můžou něco, co normálně nejde!Pamatuju se, že jsme kdysi batikovali trička a kalhoty a šátky a měli jsme to oblečené na sobě..byla to legrace! A ty veledíla!! S dospělýma to šlo, bo to byli učitelé a škola hrou je nej způsob, jak děti uvolnit. Ale dospělí v dnešní době asi nemají smysl pro humor..jen práce a domů. když dofča, tak na hory nebo k vodě..proč né na chalupu s bandou děcek a udělat si bezva víkend! Prostě mě to mrzí. Já mám třeba 25 let a kolem mě jsou všichni kolem 20, 30, 40. S mladýma není problém, ale starší jsou problém....babo raď..
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    YOCCI: a dělají takovou náladu spíš dospělí a nebo děti?? pokud dospělí, tak bych to považovala za problem...pokud děti, tak mi to přijde trochu divný, ale budiž a v tu chvíli přichází chvíle praštěných dospělých,aby je k takovýhle aktivitě strhli :)

My jsme se báli, že hlavně starší budou remcat, že se ušpiněj...mhno některý remcali, ze začátku...ale pak se chytli všichni :)
    YOCCI
    YOCCI --- ---
    TYCZKA: moc faj, takové akce jsem zažívala jako malá, ale teď už ne. Nemám kolem sebe tak dobrý kolektiv lidí, abych něco takového uspořádala..a přitom děti by to tolik bavily..né moje, já teprve čekám,ale v rodině a děti známých...všichni to berou jako něco, co se nemůže, neumí se odreagovat. Poraď, jak na ně?! =)
    PYRO
    PYRO --- ---
    TYCZKA: moc hezke :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam