• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRACE:
    a to jako z pozice abyste nasrali rodice a nebo abyste ukazali doktorum svoje odhodlani se toho strepat?

Jde mi o to ze my se vzdy snazili deti od rodicu izolovat aby nebyly takove ty ubrekaci nalady maminko ja mam zlomenou ruku chci domu... i kdyz i takove decko si tabor muze super uzit a je to lepsi nez sedet v rozpalenem meste nekde v panelaku...

No zlomenina jako priklad je mozna extrem ale treba par stehu je klasika...
    DRACE
    DRACE --- ---
    Já pojedu letos druhym rokem zdravotničit na jednu vývařovnu (150 dětí, bydlí se v srubech, rozmazlovna neskutečná).
    Nevím, jaké přijdou pokyny shora a zákon jsem taky podrobně nezkoumala, ale předpokládám, že se dítě zkusí odvést a když doktor bude chtít svolení, bude se volat rodičům, ať si pro dítě dojedou a řeší to sami.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    RBIKER: taky jsem skaut a asi to máme lepší (všichni skauti) v tom, že s dětma pracujeme přes celej rok, tudíž rodiče známe dobře a nemyslim si, že z jejich strany by to viděli jako problém. Ovšem u ostatních táborů to může bejt problém.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RBIKER:
    a od kdy to platí?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RBIKER:
    bylo v té reportáži neco více než že ten zákon je? právě vzhledem k táborům... ?
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    RADDINO: já to u sebe taky řešit nebudu,ale nerad bych se dočkal nějakýho aktivního doktora, kterej to bude vyžadovat. Skautský heslo zní Buď připraven, tak se tim řídim :)

ale co jsem koukal, mají to ještě do prázdnin upravit a specifikovat úkony kdy to bude nutný,tak posečkám a uvidim.

každopádně díky za info
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    RADDINO: asi tak. Pokud jde o zdraví nebudeme to řešit, ale třeba to budou následně řešit v nemocnici a pak se uvidí.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    RBIKER: zrovna jsme se o tom bavili teď o víkendu na zdravoťáku od ČČK a shodli jsme se, že je to více méně blbost. U sebe na táboře to řešit nebudu.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    Ahoj, včera jsem viděl reportáž ohledně novéhoé superzákona o souhlasu obou rodičů při ošetření u lékaře...

jak se k tomu postavíte coby zdravotníci,pokud někdo jste?
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    RADDINO: budeme letos pro starší děcka dělat postapo tábor a v rámci DIY aktivit (různý projekty na vyplnění hluchých míst) koupíme dva vraky starejch škodovek a zkusíme je dát dokupy a zprovoznit.. domů si to rozhodně nevezmou, ale pro kluky ideální zábava imho
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RADDINO:
    my ted nedavno v ramci jarniho tabora delali funkcni letajici horkovzdusny balon... jako zapojily se cele druziny a i je to bavilo... jen si to asi kazdy neodnese domu no...
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    KOC256: že si něco vyroběj co si přivezou z tábora. například holky si dělaj korálky, tak hledam něco pro kluky. Minulej rok jsme s nima třeba pletli turbánky, šili mešec na táborový peníze apod.

RADICETA: Jezdí do podsad a zubrů, takže stavby různejch táborovejch staveb si kluci vždy užijou dost a dost. Skautské hole jsou zajímavý, ale spíš bych preferoval něco menšího. Díky
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    RADDINO: No my s nima chodíme kácet stromy a ze vzniklých kulatin stavíme mostky. Pokud by si to měli odnést, pak kolega zkoušel dělat s dětmi skautské hole (a to nejsme skauti).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RADDINO:
    co si predstavujes pod pojmem rukodelky?
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Ahoj, nemáte nějaký zajímavý tipy na rukodělky na tábor pro kluky 7-14? Nějak mě nenapadá nic, co by je mohlo bavit.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Tak já budu spamovat i tady...

Labyrint - kurz pro středoškoláky
    Motto: „Mezi tím, co chceme a co musíme, se utváří celý náš život.“

(Karel Čapek)

Co je to Labyrint? Labyrint je…

…tak nám zabili Ferdinanda. * Ch. A. Lindbergh po 33 a půl hodinách letu dokončil první sólový přelet Atlantiku. * Nemohu nabídnout nic než krev, dřinu, slzy a pot. * E = mc2 * Ze všech putyk ve všech městech na celým světě si vybere zrovna tu mou. * Surrealismus: Diktát myšlení za nepřítomnosti jakékoli kontroly prováděné rozumem, mimo jakýkoli zřetel estetický nebo morální. * Help! I need somebody, Help! Not just anybody… * V 9 hodin a 7 minut odstartoval Jurij Gagarin v kosmické lodi Vostok 1 z kosmodromu Bajkonur. * Make love. Not war! * Mám sen, že synové někdejších otroků a synové někdejších otrokářů si jednoho dne společně sednou ke stolu bratrství. * Edmund Hilary a šerpa Tensing Norgay stanuli na nejvyšším vrcholu světa…

Labyrint je 20. století v 7 dnech zážitkového kurzu!Sto let. Kolik to bylo nádechů a výdechů a kdo si je prožil? Co u toho cítil? A podle čeho se vlastně rozhodoval? Bylo to století pláče i smíchu, naděje i zbabělosti, pohybu i klidu. A každý, kdo v něm žil, potřeboval odvahu k velkým činům. Náš týden bude stejný. Budeš mít odvahu do toho jít? My Tě chceme na Labyrint! Projdi s námi tím nejpestřejším stoletím.

…ubytování v pevném objektu * krásná příroda * silné příběhy * vyvážený program naplněný akcí i poetikou * zkušení instruktoři…

Labyrint – kurz pro středoškoláky | Agentura Hobit
    Labyrint – kurz pro středoškoláky | Agentura Hobit
    http://nove.ivanbauer.cz/labyrint-2/

Pokud znáte někoho v tomto věku, tak bych byla velice vděčná za přeposlání :-) případně komukoliv, kdo by mohl znát někoho v tomto věku :-)

Pořádáme taky další kurzy - tábory pro děti, další nabídku najdete na stránkách (například historická detektivka První muž království, fantasy tábor Návrat do Bradavic a nebo tábor pro nejmenší Nezapomenutelná dobrodružství Willyho Foga) :-)
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    Kdyby měl někdo zájem, nabízíme pronájem našeho tábořiště na srpen (od 29. 7.)
    Máme krásné zázemí na louce u lesa kousek od vesnice Líšnice v podhůří Orlických hor. Hned u tábora teče Divoká Orlice, v okolí spousta míst na výlety, hrady, zámky, přehrada...
    Tábořiště je uzpůsobené pro max. 50 dětí (ideálně spíš míň), máme k dipozici dřevěnou kuchyni, maličkatou klubovnu pro vedoucí a buňku, kterou využíváme jako marodku a sklad.
    Fotky a kontakty najdete tady: http://www.skupinabor.cz/
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Nabízíme možnost pronájmu objektu na tábory či rekreaci v Jižních Čechách u Jindřichova Hradce. Je to překrásný objekt s pevným zázemím, toalety a sprchy v budově, k možnosti přespání stany s podsadou či případně i hromadně v budově (v omezeném počtu). Oddělené ubytování pro kuchaře, místnost pro nepřízeň počasí, velký stan, ve kterém se jí.
    Více informací na: http://nove.ivanbauer.cz/objekt/
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Ahoj,
    na letošní tábor (a nyní již probíhá v průběhu roku) plánujeme celotáborovou hru na téma druhá světová válka - partyzání na českém území. Nedělali se někomu doma jakékoliv drobnosti k tématu, který by mohl postrádat? Typu: odznaky, zbraně, kostýmy (maskáče, uniformy,...), cokoliv? Díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam