• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    JOHNY_SMRZ
    JOHNY_SMRZ --- ---
    GENEVIEVE: Ahoj, diky, ja mam lekarnu ktera je vybavena pro nase ucely velice uspokojive ale chtel jsem prave vedet jak je to s urednim simlem.... abych ho mohl umlcet.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    JOHNY_SMRZ: našla jsem při rychlém googlení tohle: http://lide.uhk.cz/pdf/ucitel/zumarmo1/aspekty/prilohy/11.pdf

není to přímo od ččk, ale vypadá to rozumně...
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    já dostala od červeného kříže seznam v rámci té jejich učebnice. Je to tam vypočítané na nějakých 80 účastníků pokud si dobře pamatuju, já si to propočítala na těch našich 30. Když budeš googlit, něco najdeš, ale seznam existuje. Ovšem jestli je vyžadováno jeho striktní dodržování, tím si nejsem jistá, ale asi ano.
    JOHNY_SMRZ
    JOHNY_SMRZ --- ---
    Ahoj, chtel bych se zeptat (ikdyz tohle neni uplne presne vlakno) jestli je nejaky predpis urcujici co musi byt v taborove lekarne abych vyhovel predpisum. Diky za info.
    CIBL
    CIBL --- ---
    KOC256: Tak ty tam nejsou, ale představ si tam černé puntíky a u toho písmena, rozeseta po celé mapě. Přílohou bývá i kde "přesně" se písmeno nachází ( např. pařez, strom v lese, kláda přes cestu a pod )
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    a ty písmena ?
    CIBL
    CIBL --- ---
    CIBL
    CIBL --- ---
    Jednou jsme dali po labyrintu hru agenti v nouzi, ale asi jsme to trochu prepalili :-) je lepsi je nechat vyspat :-))

KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    mas nejakou fotku te mapy... to by me fakt zajimalo jak na takovem uzemi se zakresluje toliko bodu... jeste kdyz to neni normal mapa :)
    CIBL
    CIBL --- ---
    KOC256: Mapu jsme nakreslili na A2, pověsili na nástěnku a hráči si ji sami obkreslili (Bloudit s blbě obkreslenou mapou - lahůdka)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    no ja prave nabyl dojmu ze bude nejaky chytrolin a obehne to za 10 minut :)

no asi to udelam na mensim uzemi...

a teda do topo mapy si to nejak prenaseli sami jo? jakoze dostali slepou, kterou si obehli a na slepe kontroly si napsali mista?
    CIBL
    CIBL --- ---
    KOC256: Jj, dokončí tak 2 hlídky :-) Nejlepší je, když celou noc prší :-))
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    takze probednout 10 pismen je 15km? masakr...
    CIBL
    CIBL --- ---
    CIBL: Ale hráli jsme to i s menšíma dětma, kratší, vedoucí chodili s 5člennou skupinkou a do 1 to zvládli dokončit všichni.
    CIBL
    CIBL --- ---
    KOC256: Máme starší účastníky, nad patnáct let, takže od devíti hodin, s tím, že se mohli vrátit nejpozději v pět ráno :-) A území asi neodhadnu, cca 2 km čtvereční. Cesta z písmena na písmeno je tak 1.5 km.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    na jak velkém území jste to hráli a kolik to cca zabralo času?
    CIBL
    CIBL --- ---
    KOC256: Jj, na písmeni je stejná otázka, napsaná na čtvrtce, v euroobalu, po zkušenostech je připevňujeme otevřeným otvorem dolů, aby do nich nenateklo. V mapě je i pár písmen navíc, aby nehledali písmena, na které zatím nejdou. Hráči si píší cestu, kterou prošli, takže na písmena, kde již byli a znají správnou odpověď, se nemusí vracet.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    tak to nemá se stany nic moc spolecneho... pokud máš kus louky která má zákoutí... klidně i mezi chatkama se dá...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    jo to mi chybelo :)

no pristi tyden jedeme poprve pod stan. zkusim tam toto postavit :)

Ale vidim ze ty otazky jsou spise pro starsi... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CIBL:
    tak to jsem necekal az takovou propracovanost :D

Ty otazky byly nějak vazane na PISMENA? Ze treba na W vzdycky dostal stejnou otazku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam