• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    JANITA
    JANITA --- ---
    KLAARKA: spoustu věcí už jsme vymysleli.. ale měli jste to pěkný!
    JANITA
    JANITA --- ---
    KLAARKA: juuu, mockrát díky!!!
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    JANITA: my jsme měli Čínu před dvěma lety, tak mrkni na naše webovky, třeba tě něco inspiruje.
    Jednak si vedeme online kroniku pro rodiče: http://www.skupinabor.cz/kronika&turnus=2&rok=2012
    a pak máme komplet fotoalbum: http://www.skupinabor.cz/fotogalerie&album=31
    JANITA
    JANITA --- ---
    DRACE: ahoj. Díky moc. Hůlky .mame samozřejmě v plánu, alw výroba je super nápad. :)
    DRACE
    DRACE --- ---
    JANITA: kdyz jsem byla jako mala na tabore na tema cesta kolem sveta a zastavka byla v Cine, byly nam vydany noze (privezene z domova a vybrane hned v pocatku tabora) a meli jsme si z klaciku udelat hulky... a kveceri pak byla ryze..
    jeste se tusim nekdy zdobili...
    JANITA
    JANITA --- ---
    přátelé, máme Čínu jako téma tábora na letošek.. napadají vás nějaké tipy na výrobky nebo aktivity?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jako pokud to resite vcas, tak na prihlasku dejte jednoduchou vetu kde to rodice povoli a hotovo... zpetne to je pruda...
    ZUKRA
    ZUKRA --- ---
    No jo, ale co prezentace našich táborů.. :D
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    ZUKRA: Na to je jednoduchá náplast - fotky nezveřejňovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BUNDA:
    BUNDA:
    Popravde z toho moc chytry nejsem...

    To uz jsem chytrejsi z clanku http://digiarena.e15.cz/fotografovani-z-pohledu-prava ale tam se konkretne neresi prave tabora atd. Dal jsem to pravnikum aby dali stanovisko...
    ZUKRA
    ZUKRA --- ---
    podklady k tomu nemam. Jen jsem byla na kurzu, a lektorka to tam zmiňovala i s tím, že tam byly holky z NZDM... a tak ony řešily, jak to budou dělat. Teď nevim, jestli jsem si někde napsala znění zákona
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    My to máme v takovém to prohlášení rodičů už několik let, já si to pamatuju ještě jako účastník. Rodiče podepisovali, že souhlasí s tím, že fotky a video mohou být použity k propagačním účelům :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZUKRA:
    Zrovna vcera jsem cetl clanek ohledne prava a fotek. A premyslel jsem presne nad timto...

    Mas (nebo kdokoliv) k tomuto nejake podklady? Fungujeme s oddilem celorocne, na webu mame fotoalbum a tak se nabizi otazka jestli musime neco resit a nebo doufat ve zdravy lidsky rozum... :)
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    ja jsem k skautskym vudcovskym zkouskam dostal jeste 2 papiry od msmt ze muzu vest pres rok deti a byt hlavni vedouci tabora.ale nedavno jsem cetl, ze se vydavani papiru na hlavu od msmt pozastavilo. o jinym oficialnim papiru nevim.
    ZUKRA
    ZUKRA --- ---
    Díky za typy.. je to kvůli papíru. na tábory jezdím od mala ale kdyby to někdo chtěl kontrolovat.. tak smůla.. jinak jak se tu zmiňovaly papíry... Zjistila jsem že nový papír, který mi rodiče budou muset podepsat je povolení ke zveřejňování fotografií jejich ratolestí :D.. Další papírek do sbírky.
    SPUNT
    SPUNT --- ---
    Souhlas - mám sama kurz ZZA a několik doškolováků a jezdím na tábory od mala, nyní v práci i na sportovní kurzy a lyžáky se školou. A musím říct, že člověk řeší opravdu vesměs to samé.
    Nicméně nejhorší varianta je (a osobně jsem tu čest několikrát měla), že se najdou tací, kteří mají po 40 hodinách ZZA pocit, že jsou minimálně chirurgové z Chicago Hope a z fleku by si minimálně na operaci slepáku a podobně... Prostě ZZA z tebe nedělá doktora a je fajn mít ten respekt, že raději voláš doktora a konzultuješ, než si hrát na panáboha...

    Koneckonců - je to šílená odpovědnost a navíc to NENÍ TVOJE dítě!
    DRACE
    DRACE --- ---
    KOC256: Chtela jsem tim spis rict, ze dle meho je dost nevhodna momentalni podoba toho, jak tenhle papir ziskat.
    Dite bez paralenu neumre, nebo to bude vic tezko, nez kdyby ho cpala hlava nehlava...
    Ale alespon moje zkusenost je, ze zdravotnici diky kurzu alespon poznaji svoje hranice a tak se do toho nezenou jako "vedouci na inzerat".
    A pokud si delam papiry s tim, ze jako zdravotnik budu na zotavovaci akce jezdit, imho je jedno, jestli pak jedu na skolu v priŕode nebo "skautsky" tabor.... Aspon dle me osobni zkusenosti se to co resis vpodstate nelisi ;)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    ZUKRA: co chceš, aby člověk po absolvování kurzu uměl? Jde ti o to, abys ho mohla nechat s dětmi samotného -> potom bych volila kurz ZZA (ideálně Zdrsem, aspoň ten jejich Basic). Pokud jde o přípravu her a programu -> praxe. Ať jede jednou, dvakrát jako elév a kouká. Nic lepšího bohužel neporadím. My si, stejně asi jako většina agentur, děláme vlastní kurz :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRACE:
    jasne, ale ZZA by mel byt prave clovek, ktery by se tohoto bat nemel... ...lepereceno by mel vedet co dela... ale chapu ze pro nejake skoly v prirode a skolni vylety to ma uplne jinou funkci nez na mesicnim tabore pod stany, kde se resi uplne jine problemy...
    DRACE
    DRACE --- ---
    KOC256: ze se po skoleni boji, to zase chapu... Za tech 40 hodin clovek spis zjisti co vsechno neumi, nez ze se neco dokonale nauci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam