• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    KENNY
    KENNY --- ---
    (ted jenom doufám, ze to tu nectou nejaký potenciální úcastníci naseho tábora - asi to za pár dní paranoidne smazu :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    muzu se zeptat na ty detektivky my se o to taky pokousimea le zatim co nám vychází je strašlivá slátanina která se neda z nějakýho malího důvodu vždy použít.

Dištak můžu doporučit to co jsme dělali v loni

lechký nástin
    Bylo to částěčně v hororovím duchu na začátku si děti zavolal král že válčil válku sice vyhrál ale dostal se do strašných ekonomických potíží on sám proto začal pít atd. když jednoho večera ho navštívil cizinec celý v černým a řekl mu o straceném pokladu který zachrání jeho království. No a proto žádá děti aby ho našli. toho podivnýho cizinece budu dál názívat pan X v ději má důležitou roli je to vůdce domorodců s kterýma se děti budou postupně setkávat a ty je budou ohrožovat Pana X v prvních dnech děti nesmějí spozorovat nenejvíš jeho černou kapi na obzoru Toto opatření tomu dodá potřebný kouzlo a děti částěnčně z pana x dostanou strach jo a ještě jsem nezmínil že pan X jim celej tábor radí (každý den dopis kam se mají vydat aby získali poklad) a snaží se se ochranovat před domorodci takhle to jde celý tábor až děti získají poklad A tady se ukáže jak pan X získal důvěru lstí získá poklad my jsme to uděli tak že obávaný domorodci stáli v pozadí a pan X (tady už se jím ukázal celí) jim řekne že poklad ochrání přes domordci oni mu ho daj on uteče a domorodci mu jen krijí záda. Ted se strhává velká honička za panem X.
    Pojinta hry Pan X se snaží získat poklad ale sám na to nestačí a domorodci nejsou dostatečně inteligentní aby mu byli schopni pomoc. proto lstí využije krále aby vyslal své nejlepší hledače a ty taky využije aby získal poklad jen pro sebe skrátka tábor ze života :)
    JACA
    JACA --- ---
    my mame letos tema "rok na stredoveke vesnici" - rychtar, ponocny, grunty a tak...
    KATANA
    KATANA --- ---
    KENNY: detektivy sme meli loni, ale nemeli sme to moc vymakany... zkratka jedna velka improvizace, ale aspon byla sranda :o)
    KENNY
    KENNY --- ---
    My deláme takovou pohádkovo-hororovou detektivku, tusím osmnáctý (?) století... je to zatím celkem hezký, ale moc zamotaný - uz vidím, jak to zas ty deti nepoberou :)
    KATANA
    KATANA --- ---
    my mame letos stredovek :o) makame na tom uz od zari a vypada to, ze to bude dost dobry, doufam:o))
    PYRO
    PYRO --- ---
    chci se optat nema nekdo nejakej na nejakej dobrej celotaborovej program neco novyho neco dobryho no proste neco u ceho by se vsicni bavily ? letos nako s kamosem nemuzem na nic takovyho prijit :(
    nebo se taky zeptam jinak jaky tema vas na tábore nejvíc bavilo ?
    JACA
    JACA --- ---
    GWIST
    GWIST --- ---
    PYRO
    PYRO --- ---
    no po pravde se zacinam taboru bat, po zjisteni ze nas jede celkem neco pres 50 a kapacita chaty je tak kolem 30 lidi, zacinam mit v destivich dnech celkem nahnano ^_^
    JAYB
    JAYB --- ---
    tak preju at vam vyjdou tabory a vsechny etapovky a podobny veci.
    MAGDALA
    MAGDALA --- ---
    no, já už jsem z toho právě celkem vyščavená...nenapadá mě nic, nic, nic, nic...byla bych schopná hrát s těma děcanama tak pexeso...

takže prostě spoléhám na to, že mi nějaká invence přijde, když ji někdo trošku nakopne...
    CIBL
    CIBL --- ---
    MAGDALA: Myslim, ze hry jsou celkem univerzalni, co se legendy a zarazeni do doby tyce...
    Zkus sem hodit nejakou hru a uvidis, ze to tam nejak napasujeme..
    MAGDALA
    MAGDALA --- ---
    omlouvám se, že se mi to nechce číst všechno pozpátku...

potřebovala bych radu, jen typ, nápad...na nějaké hry, ktaré by se daly tématicky nějak \"okecat\" kolem průmyslové revoluce a tohodle období v dějinách...

dík moc za jakoukoliv myšlenku...
    PYRO
    PYRO --- ---
    Tak konecne se mi podarili spustit stranky okolo taborovych hrach jsou k nalezeni na http://taborovehry.euweb.cz (prozatim to jsou pouze hry co jsem nalezl tady na nyxu, ale doufam ze se treba nekdo pripojí)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam