• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    PYRO
    PYRO --- ---
    lonskej tabor
    no je to divadlo ta osoba je snehurka a je to moje kamoska (asistenskt s velkym divadelnim citenim)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    to jsi ty? jakoupak příšeru představuješ? :)) copak je to za akci?
    PYRO
    PYRO --- ---
    tak sem taky pasnu jednu fotkiu pro pobaveni

jo a omluvte zhoursenou kvalitu nahravky ....

REINITA: odtoho sem taky tady ne :))
    REINITA
    REINITA --- ---
    PYRO: Když jsi mi takhle pěkně podrbal ego, tak se teda nezlobím, no. :o)))
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    Když už jsme u té kapky krve... :)=

Reinita/Carmilla po souboji v "mimosmyslovém karate" porazí a vysaje kněžku Bereniku (mě) - bohužel jsem se zhroutila nešikovně a špatně se mi leží
    dětičky-upíři (ke Carmille): Paní, paní, nenechala jste nám trošku krve... mi se taky chceme napít z kněžky, prosím, prosím, prosím...
    Carmilla (přichází ke mně a naoko neurvale mě obrátí, aby se mi leželo líp): Hmm, smůla, nezbyla už ani kapka.

(o něco později, vracím se do tábora a narazím na dětičky-lovce)
    šéf-lovec Harris: Kněžko...?
    já (dramaticky ukazuji za sebe): Z místa, kde stával chrám, vidíte stoupat sloup kouře!
    (ohlídnu se a sloup kouře tam fakt je)
    já (dramaticky): Pomstěte mne! (potichu) Carmilla mě vychlastala!
    Harris (ukazuje na masivní otisk tmavé rtěnky na mém krku): Taky jsem si říkal...
    PYRO
    PYRO --- ---
    REINITA: Ale ta fotka je hezka tak se na Sombru prece nezlob :)
    A radsi zjisti jak ji vysat tu kapku krve.
    REINITA
    REINITA --- ---
    SOMBRA: hej, uveřejňovat moje fotky bez dovolení! no fuj! :o)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    rozptyl od 12 do 18 let - byli z Carmilly úplně na mrtvici (teda - její družina obdivem, konkurenční družina lovců strachy a touhou zjistit, jak se *něco takovýho* dá zabít :))
    KENNY
    KENNY --- ---
    SOMBRA: Jak starý máte deti?
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    Nooo, my jsme si letos taky užili!
    Celotáborovka "Birthright", proložena menší hrou "Mlhy Avalonu" a větší hrou "Carmillina zloba" (upíři a lovci)
    Hukot! :))

Ilustrační foto Carmilly, vůdkyně družiny upírů - při sdělování instrukcí dětičkám:
    ZPC
    ZPC --- ---
    kdyby nekdo chtel delat zelenou hmotu... doporucuju normalni zelatinu v pytlich po 1kg (v Makru za par korun, jinde asi taky) plus trochu potravinarskyho barviva a pridat hodne pepre, at to detem nechutna ... dlouho to vypada ze to bude jen voda, ale rano to najednou bylo tuhy... super... nakonec to hazeli to vsichni po sobe ... a strikali se zaroven modrou protilatkou (par dezinfekci, modry potr. barvivo, voda) ... masakr na posledni den...
    ZPC
    ZPC --- ---
    takze akta-x/zelena hmota provedena... prselo 14 ze 17ti takze pruda ale zvladli sme to...
    PYRO
    PYRO --- ---
    LUCIEN: no ta mapa je vostra podle mne by to skoro mohlo i funguvat :)
    no tak mozna taky ne ale na prvni pohled vypada perfektne sklanim poctu vyrobci
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    tak dve fotecky z priprav na tabor...
    mapa "stroj casu" - 35 kolecek+35 osicek... jeste nedodelana, ale v tudle chvili uz je hotova...

a zaklady masek pro jednotlive postavy...
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    Nedělal ste někdo táborovku na motiv Odyssei? Nezbyli vám na disku k tomu nějaký podklady? Byl bych moc vděčný...
    REZZI
    REZZI --- ---
    Ja vim. :O) A eště furt ten svůj kilt nemám... :O(
    GWIST
    GWIST --- ---
    tem suknim se rika kilty barbare;)
    REZZI
    REZZI --- ---
    THE_DARKNESS: Cy brďo si piš. :O) A juty a pikty a čaroděje a sukně a doufám, že tam bude fůra dud. :O)
    CIBL
    CIBL --- ---
    Ahoj lidi, shaním podnětné návrhy na táborovou pyrotechniku a efektivní chemii...
    různé přebarvování kapaliny, vzplanutí ohně po vhození iniciátoru... atd..
    jak na to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam