• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    A jakpak vypadají Vaši vyzvědači??,že sem tak zvědavej ;)
    by mě zajímalo...asi to budem mít dosti podobný...
    JAYB
    JAYB --- ---
    CHONGX:
    hm to mi zní vcelku zajímavě, děáme pro naše děti ze střediska hru se stejným názvem (a asi pravděpodobně velice podobnou náplní) každý rok už někdy od roku 1998. Vždycky jsme to hráli na Starém městě, jen poslední 3 roky to bylo pokaždé v jiném městě (02-Tábor, 03-Olomouc, 04-Třeboň).
    CHONGX
    CHONGX --- ---

Kdo by mel zájem, nechť sleduje
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    kucka měli zas objevovat ostrovy na slepý mapě. bylo asi tak 30 menších a asi 15 velkejch a na velkejch muslei plnit úkoly,aby ho dostali.
    REZZI
    REZZI --- ---
    no my sme to měli že jedem fšichni na jedný lodi a vždycky cca po 3 dnech se děcka probudili na nějakym jinym světadíle (= pobíhali tam najednou indiáni, nebo japonci ap. :O))
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    my sme hráli mořeplavce před 2 roky. Místo bodů dostávali kartičky,kde měli množství mil,které mohli ujet. .......
    REZZI
    REZZI --- ---
    Nebo třeba námořníci?(každé dva dny jiný světadíl) Nebo mexičani, či skotové? :O)
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    snipp: co treba Egypt, vesmirna mise, lovci orchideji ? jestli si jeste vzpomenu na nejake tema, co jsme mely, tak ti to sem treba napisu :) Jako letos jsme mely vesmirnou misi a bylo to fakt dobre, rikaly decka, ale i nam, vedoucim, se to fakt libilo :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    no my jsme teď azčali celoroční hru. Je to z prostředí Mechvarriorů. Vzhledem k tomu že máme samý kluky,tak je to v cajku. tohle je baví,takže neni o čem :)
    SNIPP
    SNIPP --- ---
    trosku ex post pridavam sve zazitky - meli jsme hru o mafianech a utek z alcatrazu byla jedna z dennich her - deti dostavali za souteze klice a pak vecer je sli do sela dat jednomu chlapovi - hrozne je to bavilo a vecer se bali - aby taky ne, kdyz jsem mela ty 6ti az 7mi lety. Na nocni bojovky je hlavne pro ty starsi u nas pripravena vzdy 1-2 rakve, ktere bud musi otevrit, pripadne si do nich lehnout aa pak samozrejme sahaji do sklenic s nejakym sajrajtem (rajcatovy salat nebo pudink jsou uplne nej). Nejvic nase nejstarsi vydesilo to, kdyz jsem je poustela na bojovku a mezitim se uz vracely ty mensi deti, ze jsem tem malym rikala at si jdou vycistit zuby a spat - a ty velky deti nas zacali podezrivat z takove naklosti, ze je budeme nutit si v necem vymachat tlamicku a z toho byli malem podelany. Ale ve skutecnosti to bylo tak, ze ty maly deti sli na bojovku rovnou od taboraku a tak si zuby memyli narozdil od tech velkych, kteri sli predtim spat. Na pristi rok nevim co bystame, ale napady dochazi, pac uz jsme hrali skoro vsechno - indiany, husity, ufo, pana prstenu, mafii, hledace diamantu, archeology, vikingy.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    je to fakt sila, sou ted spatny casy
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    :)) My jsme minulý víken měli 3 děti a šest vedoucích :)
    JACA
    JACA --- ---
    jj u nas to vypada podobne :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CICA: to je u nas normal;)
    CICA
    CICA --- ---
    "výborná" víkendová akce...: 12 vedoucích a 6 dětí...:-D
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    diky, ale nakonec z toho seslo :(
    JACA
    JACA --- ---
    THE_DARKNESS: Maly deti jsou v pohode, da se s nima uzasne blbnout( a s malyma klukama obzvlaste), jsou vdecny za kazdou hru. horsi bude az ti vyrostou:).
    docela ti zavidim...:)
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    RBIKER: tusim 6, 7
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    THE_DARKNESS: 1.-2. třída? To je kolik let?
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    prosim, nepracujete nekdo behem roku s kluky 1. - 2. trida? Byla bych vdecna za vsechny navrhy, pripominky, rady :) Okolnosti tomu chteji, ze spolu se dvema 17-letyma klucinama s nima budem 1x tydne neco delat. Jsem prave s tak malyma detma dosud nepracovala :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam