• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    PYRO
    PYRO --- ---
    uu ted sem cet dokonalou hru

LATRÍNA
    Potřeby - lidi: 7 průjmů, 1 zácpa,1 latringirl
    Potřeby - věci: označený ešus, lístečky (WC, latrina + toal.papíry), cedulky pro průjmy
    Hráči: 15-30
    Doba: 30-45 min.
    Jak: Jednotlivci
    Ve vymezeném uzemí je skryta latrína (= ešus s cedulkou Latrína) s papírky označenými latrína či WC. Úkolem hráčů je najít latrínu a poté získat co nejvíce potvrzených lístečků - musí dojít na latrínu, vzít jeden lísteček, dojít za latringirl, která sedí někde na kraji území, nechat si lísteček potvrdit a mohou jít znova.
    Aby to nebylo tak jednoduché, pobíhají v území průjmy. Průjmů je asi sedm a mají svá jména (cedulky na zádech - např. řídký, nekonečný ...). Každý hráč má na počátku 3 toaletní papíry (= životy). Pokud hráče chytne průjem, sebere mu 1 toaletní papír. Pokud někoho chytne průjem a on nemá toaletní papír, je vyřazen ze hry. Průjmy nesmí příliš blízko k latríně a k latringirl.
    Další postavou je zácpa - pokud hráč chytne zácpu, dostane 1 toaletní papír.
    Hraje se po určitou dobu (cca 30-45 min.).Vítězí ten, kdo má nejvíce potvrzených papírků. Pokud má více lidí stejný počet papírků, vyhrává ten z nich, který si zapamatoval více jmen průjmů. Doporučená cena pro vítěze je role pravého toaletního papíru.
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    Náš tábor letos postihla hrubá reorganizace a výsledek je že budu vedoucí sám bez praktikanta. Mám docela hrachy protože ted sem 3 roky dělal program a najednou když mám jít k dětem tak tam budu sám....
    ZADRHEL
    ZADRHEL --- ---
    tak v srpnu zase jedu delat vedouciho....tak uz bych mel pomalu neco zacit vymejslet...znate alkazabu?
    CIBL
    CIBL --- ---
    HRISHNIK: Sem si rikal, vic hlav vic vi.
    HRISHNIK
    HRISHNIK --- ---
    CIBL: viz. odpovědi ZDE.
    CIBL
    CIBL --- ---
    Nemate nekdo nejake podklady k taborovym vychytavkam typu laserova past, ruzna pyrotechnika a elektronika, vyroba masek a maskovani, atd... ?
    PYRO
    PYRO --- ---
    BOZA: no mne se zase nelibi aby kazdy moch prispet co koliv, proto tam mam sice pridat hru, ale na verejnost se dostane az teprve pote co hru schvalim, jinak osobne chci to mit na otevrenem sistemu, ale jen do urcitych mezich

MSM: ano co se tyka hra.cz toto znam uz delsi dobu ale tak nejak se mi tam nelibi vyhledavani, nikdy se mi nestalo ze bych tam neco nasel :) , a nikde sem nenasel komplet system her :( ten scout vipada dobre to je pravda az na to ze na muj vkus je ve slovenstine :)

Jinak abych tady nemluvil uplne zbytecne? anketa byla vypustena jen ze zajmavosti, a nijak neovlivni me rozhodnuti dodelat databazi her podle mych predstav tak posilejte navrhy co chce upravit a co nesmi chybet ...
    MSM
    MSM --- ---
    BOZA: Na klasické hry a podobné aktivity to chce IMHO databázi jako u hra.cz. Wiki (mrkněte na http://www.wikipedia.org ať si uděláte představu) se hodí na věci, ve kterých se nemusí hledat v několika kritériích. Třeba popisy dlouhodobých her, zkušenosti, táborové stavby, návody na cokoliv...

Nějaké místo pro sdílení znalostí pro vedoucí bych chtěl brzy rozjet. Zatím jsem udělal jen takové demo na http://www.dvojka.cz/seminar kde je pár odkazů, které se hodí na přípravu programu. Už teď se tam samozřejmě můžou přidávat komentáře, další odkazy nebo celé nové stránky. Obsah se rozhodně neztratí.
    MSM
    MSM --- ---
    EARLGREY: Vím o 2 rozumných databázích her: http://www.hra.cz (nyní 342 her) a http://www.scouting.sk/scouting2/program/games/zoznam.php Na hra.cz teď nefunguje přidávání (ale už jsem mu napsal). Na skaut.cz by měla do konce roku 2005 vyrůst databáze her a řekl bych, že lepší než ty zmíněné (aspoň, co do funkčnosti - obsahu to bude chvilku trvat).
    BOZA
    BOZA --- ---
    IMHO t ochce postavit na systemu, aby se na to dalo rozumne prispivat, editovat to a tak. Zatim co jsem tak koukal tak informacne hodnotne systemy jsou postaveny na Twiki ci jak se to jmenuje a to by myslim mohlo fungovat....
    PYRO
    PYRO --- ---
    spustena

anketa

GWIST
    GWIST --- ---
    no ja ted nemam nic po ruce, ale mam pocit ze databazi her je na netu celkem dost, akorat to ma dycky slibnej zacatek a potom to nejak umre na ubite, budto uplne, nebo se to prestane aktualizovat....
    exemplarnim prikladem budiz odkazovnik z borovice -
    http://www.borovice.cz/volnycas/hry_odkaz.html
    ktery je tusim z roku 2000 a polovina stranek se uz odmlcela...
    PYRO
    PYRO --- ---
    LUCIEN: no ono uz je zmrveny ciste od zakladu, ale snazil sem se to delat tak aby to bylo plne skinovatelny tak pro jiny prohlizece neni problem to upravit ...

EARLGREY: pomoc urcite privitam
    EARLGREY
    EARLGREY --- ---
    Taky klidne pomozu PHP+MySQL+XSLT celkem zvladam :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PYRO: skvely! dobrej napad, skoda jen toho IE... kdybys potreboval s necim hefnout, klidne napis
    PYRO
    PYRO --- ---
    EARLGREY: nad tim sem taky uvazoval, ale prislo mi to kapku zmateny

jinak ted mam skouskovi tak se i do toho moc nechce ale hned zacatkem brezna muzu zacit znova programovat a upravovat ve vekym
    EARLGREY
    EARLGREY --- ---
    Jinak supr iniciativa !!!
    EARLGREY
    EARLGREY --- ---
    Zacnu tam ruzne veci busit.

Take by byla pekna diskuse pod kazou hrou - tam by se dali diskutovat mustace a pod.
    EARLGREY
    EARLGREY --- ---
    Jojo, to by bylo supr ;) A casem treba mozny export do xml, aby si to lidi mohli rozume stahnout.
    PYRO
    PYRO --- ---
    je teda pravda ze pokud by to chtelo ve vetsim meritku, tak to chce udelat i nejaky vyhladavani tiu stari deti , lokalita ...
    ale to neni az takovej problem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam