• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    PYRO
    PYRO --- ---
    no tak uz to zacina pomalu fungovat i vypadat, takze pokud by se nasel nekdo ochotnej s cimkoliv pomoct napiste mi do posty.
    ocenil bych hlavne pomoc s pridavani her do databaze, ale pokud si myslite ze muzete pomoct i jinak ja se tomu nebranim
    PYRO
    PYRO --- ---
    hmm tak teda na ukazku jak by mohlo vypadat pridavani (jeste nefunguje, ale pracuje se na nem)
    http://hernipomocnik.ic.cz/pridat.php
    pokud by ste meli nejake navrhy jak jeste podrobneji zatrizovat hry atd urcite napiste.
    jinak pokud by to zrovna nefungovalo tak zrovna neco ladim, tak to skuste za okamzik
    PYRO
    PYRO --- ---
    no tak nam nastali prazdniny a ja tak do zacatku zari mam chvilema, teda spis po nocich cas tak sem se dokopal a ted mne to dokonce i chytlo k vytvoreni nejakyho toho vebu tykajiciho se her.
    No moje vize je dostat tu spoustu her co mam v PC ve wordech atd dostat do html podobi se slusnym vyhledavacem (tzv. pokud si zadam nejaky normalni parametry tak aby mi to opravdu neco naslo :) teda uz sem i zacal ale dosel sem sem na to ze pridavat nove hry by bylo jak pro uzivatele, tak i pro mne celkem slozita zalezitost, tzv musel by vyplnovat, zaskrtavat spoustu udaju aby ten vyhledavac opravdu nejak spolehlive fungoval.
    samozrejmosti by bylo i hodnoceni her poznamky ke hram a spousta vymozenosti.
    No potom mam v planu aby to bylo takovy skladiste celotaborovek, atd.
    mozna i fotoalbum pro uzivatele no v planu toho mam dost, doufam ze to i zvladnu casuve.

No proto se ptam jestli nekdo nema nejaky doporuceni, nebo radu jak to udelat efektivne, aby to ale i vyhledavalo.
    v pondeli sem hodim ukazku dosavadniho pridavani her.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    JAYB: tendle poklad ma bejt trvalej a fungovat fakt jako platidlo... cokoladovy penizky moc dlouho neprezijou ;)
    JAYB
    JAYB --- ---
    LUCIEN: a co cokoladovy penizky??
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    taky za tyden vyrážim:)
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    Tak se mejte hezky vsicky taborovci vsech ...sak to znate a po tabore zdar ;)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    pls, nemate nekdo nejakej tip, jak co nejrychleji vyrobit mince, tj. poklad? Napadlo me nakoupit podlozky a prestrikat je zlatou/chromem, ale imho to nebude moc drzet... Nekdo ma totiz nas poklad a nikdo nevi kdo;) Dik za vsechny typy...
    SHERY
    SHERY --- ---
    nevite nekdo presny pravidla k twistru- pro 2 i vice lidi... ?
    TEDDY
    TEDDY --- ---
    No ja to myslel tak, ze kdyz pri tom nelitas na kostatech (jako HP ve vzduchu) tak to neni uplne ono.
    My jsme to hrali jako normlani hru s micem, potlouky a zlatonkou a navic meli soutez o nejzajimavejsi koste, kapelu prdici cervy, kostymy a hafo jidla. koneckoncu mam fotky tady - http://tovpred.ctrnactka.cz/index.php?inc=5&s=17
    HRISHNIK
    HRISHNIK --- ---
    FOGYTHECHEF: já právě dělám od příštího víkendu na Harry Pottera, ale o tom už jsme spolu mluvili :)
    CIBL
    CIBL --- ---
    No tak to my jsme famfrpal s kostaty nehrali. Ze by se jednalo o jine pojeti hry?
    TEDDY
    TEDDY --- ---
    Fafmrpal jsme hrali a musim rict, ze to bylo dost zvlastni. Ty letajici kostata tomu asi dodavaji dynamiku. Ale i tak jsme to hrali dlouho a deckam se to libilo. Takova soutez o nejlepsi koste...
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    jj to znám, tim sem se už inspiroval z jedněch stránek. Vymyslel sem asi 16 etap, jako troll, fénix atd ze kterej chci udělat jednotlivý dny a ted potřebuju vykoumat jak to zkombinovat, co první a tak, a taky jaký hry by se hodily ke kterejm etapám
    CIBL
    CIBL --- ---
    No na Harryho Pottera je vybornej famfrpal, znas?
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    Nedělal někdo z vás Harryho Pottra? Byl bych rád za jakýkoliv nápad, dík
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    Kdyby měl někdo zájem tak tady máte dvě z našich etapovek. Pán prstenu a Odysseia..

http://dts.wz.cz/Oddysea%202004.zip

http://dts.wz.cz/Pán%20prstenu2002.zip
    GERUND
    GERUND --- ---
    Gimel: muzu potvrdit - hrali jsme ji se sedmakama, a bavila je asi nejvic, i kdyz me to prijde jako kravina (koho by napadlo ze je bude vic bavit takova pitomost oproti napinavi bojovce se kterou se clovek mori...)
    JACA
    JACA --- ---
    CHONGX: nene je to hodne o necem jinem, hutututu je ohodne vetsi drastarna.
    GIMEL: joo tu mam taky rad
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    to je skoro klasika HUTUTUTU, ne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam