• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMBRYOPSY IMG SRC ||||| Visionary art | Where there is no vision, the people perish
    uprednostnujte prosim kvalitu nad kvantitou a rucni praci nad digitalnimi filtry (tzn fraktaly jsou krasne, ale porad na jedno brdo, takze si je prosim nechte na disku ) a hlavne OBRAZKY prosim, nicnerikajici hlasky budou prubezne cisteny ;]
    http://www.freeweb.hu/tarrdaniel/images/visionart.htm
    http://visionaryrevue.com/webtext/longman1.html
    http://visionaryartforum.com/artlinks.htm !!!!
    davejte prosim s obrazky link na portfolio autora, je-li to mozne . .diky ;]
    rozbalit záhlaví
    000333
    000333 --- ---
    PERPLEX: na Kusame sme byli na vystavce Kusamatrix v Tokyu s Para_zz.
    ty zrcadlovy interiery byly tak matouci, ze clovek netusil, co je real a co je odraz. Pak tam mela fajn tmavou mistnost, kde byly u stropu zaveseny chomace diod, ktery menily barevny spektrum a pri tom nasobeni v zrcadlech to delalo neskutecny vylomeniny ;)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    Yayoi Kusama

IFKA
    IFKA --- ---
    NICKITA: třeba v Zebře, na Újezdě. Nebo Altamira u Národní.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    Nevite pls nekdo, kde se daj sehnat uv aktivni barvy (co nejlevnejs) ?
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    Mati Klarwain

AIKKA
    AIKKA --- ---
    HEXE: nadhera
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    HEXE: to posledni je uzasny
    HEXE
    HEXE --- ---
    HEXE
    HEXE --- ---
    ~~ Luke Brown~~

HEXE
    HEXE --- ---
    ~~ Robert Vernosa ~~
    000333
    000333 --- ---
    000333
    000333 --- ---
    UV_CAT
    UV_CAT --- ---
    prej fraktal...
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    MB: zajimavej je ten obr. 2:45 po aplikaci prvni davky vc. te poznamky "He has become largely none verbal." ...to mi neco pripomina:)
    MEIDOG
    MEIDOG --- ---
    000333: Tenhle obraz ma otec na zdi ..fakt nechapu kdo se vkradal do bytu:)
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    no spis jsem to sem sazel jako s tematem souvisejici zajimavost ;]

naopak je pomerne zajimavy sledovat ten casem se menici pristup cloveka, kterej nemel pred sebou zadnou vizi nakreslit psychedelickej obraz, ale zkousel co to dela s naucenou kresbou profesionalniho kreslire ...

nehlede na to ze tyhle testy se v 50 letech delaly v prijemnem set&setingu psychiatrickych leceben, ve spolecnosti deseti brylatych panu v bilych plastich.
    by me zajimalo co bys tam splodil ty ;]

EKONY
    EKONY --- ---
    no tak si to sem mel dat v te dobe .)
    ale jako ser na mne, jen nejsem jeste ve veku, kdy by na mne to co tam je s puncem 1950 udelalo dojem ... spis az budu dedkem vzpominacem..
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    1950's ?
    EKONY
    EKONY --- ---
    EMBRYO: to je docela nuda, i ty vysledky, i to ze to nekdo udelal a zdokumentoval... a to ze to je na netu z toho nedela nic vic
    proc sem kdyz uz tak radsi nedas reporty z letenskeho LSD tvoreni ? .)) to je imho daleko vic kvalitka ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam