• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSYCHOJEBY: uMnĚlá iNtelIGeNtsE zkombinovala několik existujících věcí s několika neexistujícími věcmi.

Nejblíž k tomu mají tyhle věci:
    - můžeš si přidat člověka do přátel a dát k němu i komentář, který uvidí všichni, kdo se na dotyčného profil podívají a kliknou si na "comments"
    - můžeš někomu udělit hodnocení - v základu pouze pozitivní/negativní + k tomu radno přidat komentář, proč tohle hodnocení dotyčnému uděluješ viz ELIDOR - tyto komenty jsou též vidět na profilu
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PSYCHOJEBY: pri praci s GPT ci libovolnym jinym LLM doporucuji zacit tady

Halucinace v umělé inteligenci - Co to je, proč vznikají, jak je rozpoznat a minimalizovat | Marigold.cz - Sítě a Technologie
    https://www.marigold.cz/ai/halucinace-ai/
    Halucinace ve světě umělé inteligence [jsou] jevem, kdy model generuje informace, které buď neodpovídají realitě, nebo jsou zcela smyšlené.
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    ELIDOR: Právě jsem to zkoušela a nejde to takže sem se tu šla jen zeptat , od toho tu to forum je .

A ukazují jen jak mě to vlastně napadlo .

THIS ALL

Děkuji
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PSYCHOJEBY: v tom pripade postupuj presne podle navodu, co ti na to rict :)
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nemyslí hodnocení z tržiště?
    Teda šťouchání to není...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PSYCHOJEBY: snad jen reference?
    napriklad https://nyx.cz/profile/SCHIFFI

NYX
    NYX --- ---
    O nicem takovem nevim.
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Prý tady jde nějak udělat karma ( něco jako šťouchnutí na fb) je to tak? A kde to najdu?
    NYX
    NYX --- ---
    Neobnovi.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    dotaz: pokud existoval klub, ktery byl zrusen a zalozim novy se stejnym nazvem, asi nejakym zazrakem se neobnovi ten puvodni obsah, co? :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MAR_TINA:
    NYX:

upresnim jeste, .... soukroma diskuze muze mit zmenu 100 % textu v nazvu
    NYX
    NYX --- ---
    Da se pridavat nejaky suffix. Pokud jde o nejakou drobnou zmeny, napis mi. Je to jen aby se uplne nemenilo tema diskuze a lidi nebyli zmateni co to sleduji.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FIONOR: on je "pevný" celý, nejde do něj sáhnout
    tak takový bude navěky
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    MAR_TINA: Nastavení diskuse a prostě ho přepíšeš/upravíš (prvních 5 znaků (?) musí zůstat stejných)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jak se mění název diskuze?

(jsem majitel)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ONDRASEEEK: Je to textový soubor zabalený gzipem. Nyx dokonce umožňuje si ho přímo rozkliknout v čitelné podobě, jinak si ho stáhni a rozbal.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ahoj - zalohy posty, jak z toho dostanu neco co prectu, prosim?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    RAINBOF: možná se jen budu více držet své profese IT: v IT humorném klubu tady na Nyxu mě normálně plusují a nemažou
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DANIELSOFT: tak v tom pripade asi budes muset pro svuj specificky humor najit či vytvořit vhodnou klicku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam