• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSYCHOJEBY: uMnĚlá iNtelIGeNtsE zkombinovala několik existujících věcí s několika neexistujícími věcmi.

Nejblíž k tomu mají tyhle věci:
    - můžeš si přidat člověka do přátel a dát k němu i komentář, který uvidí všichni, kdo se na dotyčného profil podívají a kliknou si na "comments"
    - můžeš někomu udělit hodnocení - v základu pouze pozitivní/negativní + k tomu radno přidat komentář, proč tohle hodnocení dotyčnému uděluješ viz ELIDOR - tyto komenty jsou též vidět na profilu
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PSYCHOJEBY: snad jen reference?
    napriklad https://nyx.cz/profile/SCHIFFI

NYX
    NYX --- ---
    O nicem takovem nevim.
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Prý tady jde nějak udělat karma ( něco jako šťouchnutí na fb) je to tak? A kde to najdu?
    NYX
    NYX --- ---
    Neobnovi.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    dotaz: pokud existoval klub, ktery byl zrusen a zalozim novy se stejnym nazvem, asi nejakym zazrakem se neobnovi ten puvodni obsah, co? :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MAR_TINA:
    NYX:

upresnim jeste, .... soukroma diskuze muze mit zmenu 100 % textu v nazvu
    NYX
    NYX --- ---
    Da se pridavat nejaky suffix. Pokud jde o nejakou drobnou zmeny, napis mi. Je to jen aby se uplne nemenilo tema diskuze a lidi nebyli zmateni co to sleduji.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FIONOR: on je "pevný" celý, nejde do něj sáhnout
    tak takový bude navěky
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    MAR_TINA: Nastavení diskuse a prostě ho přepíšeš/upravíš (prvních 5 znaků (?) musí zůstat stejných)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jak se mění název diskuze?

(jsem majitel)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ONDRASEEEK: Je to textový soubor zabalený gzipem. Nyx dokonce umožňuje si ho přímo rozkliknout v čitelné podobě, jinak si ho stáhni a rozbal.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ahoj - zalohy posty, jak z toho dostanu neco co prectu, prosim?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    RAINBOF: možná se jen budu více držet své profese IT: v IT humorném klubu tady na Nyxu mě normálně plusují a nemažou
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DANIELSOFT: tak v tom pripade asi budes muset pro svuj specificky humor najit či vytvořit vhodnou klicku
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    asi se to nelíbí, jsou tam mínuska

ale já dopředu nemůžu odhadnout, jak se daný vtip bude líbit, když jsem ho sám vytořil, tak je logický že mi přijde vtipný, je to analogie jako když barvoslepej nevidí nějakou barvu, tak si ji prostě nedokáže představit :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    já mám specifický styl humoru, který spoustě lidí nesedne

ale toto jsou YT videa a nikdo nikoho nenutí na ně klikat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: Ja to nevidel, ale pokud to rozcililo vectora nebo nejakyho z tech jeho srandistu tak to je pro NiH urctite dobry.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: jsi zlý, nebo to myslíš vážně? Vlastně pokud to myslíš vážně, jsi zlý určitě.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    (a od těch dob o něm už nikdy nikdo neslyšel...)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    RAINBOF: díky zkusím to tam dát
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam