• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    VLAASMI
    VLAASMI --- ---
    ALAGAESIE: to si nemyslim, moc smysl by to nedávalo...a od koho je to comment sem se taky nedozvěděla nikde..
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    VLAASMI: comment k události, ke který jsi sama nedávno psala (?)
    VLAASMI
    VLAASMI --- ---
    a nemyslim komentáře známejch k profilu.)
    VLAASMI
    VLAASMI --- ---
    prosím, co znamená když mi přijde: NOVÉ KOMENTÁŘE......teď když sem na to klikla, mě to odeslalo do blogu, kde bylo něco napsáno, ale když jsem odešla už to tam neni..kdo to posílá a co toje?toby mě zajímalo...v help jsem nenašla..
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Mně též
    NYX
    NYX --- ---
    PATEJL_CZ: ne, i kdyz si reklamu zapnu, nacita se mi rychle
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    NYX: tak cim to muze byt? pripojeni k netu mam 8 mega..
    NYX
    NYX --- ---
    POHODAVOLE: me se nacitaji prakticky okamzite...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    chapu ze nyx zije z reklam ale nedalo by aspon nak zaridit aby se nacitaly rychle?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JEZINKA: A kdy presne k tomu doslo?
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    ANARCHY: čtyři pokusy během dvou minut
    SIVER
    SIVER --- ---
    uz sem to vyresil,,vsimls em si diky:)))
    SIVER
    SIVER --- ---
    ahoj mam dotaz kdyz si nepreju dostavat od nekoho postu a nevidet prispevky? tak musim mit premiovku nebo nemusim a jde to udelat jinak?...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JEZINKA: Kolik bylo tech pokusu a v jakem casovem rozmezi?
    JEZINKA
    JEZINKA --- ---
    někdo se mi snažil dostat docela vytrvale na účet s různými hesly počtem písmen celkem odpovídajících mému heslu. dá se podle IP adresy (77.48.32.14) zjistit nějak jeho id tady na nyxu? docela by mě zajímalo o co mu šlo...
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    FLAD: ď.
    FLAD
    FLAD --- ---
    LOJZEE: lidé-nastavení - vpravo zrušíš sledovat (ano) a vybereš příslušný ignore, kde nastavíš ano. Pak si je zobraz a smaž si ho ze seznamu.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    dal jsem si někoho do ignosrlistu a teď jsem si to rozmyslel, nevím jak ho vrátit zpět..
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    NYX: to je rozumné
    NYX
    NYX --- ---
    ano
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    poslední dobou jsem zaznamenal, že mám v poště nepřečtené (označené [unread]) zprávy od někoho, kdo mi poté v poště napíše, dokonce na tu nepřečtenou zprávu odpoví
    chápu dobře, že pokud je někdo invisible, tak se zprávy neoznačí jako přečtené, ačkoliv dotyčný poštou prošel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam