• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    GAF
    GAF --- ---
    AjoVlastnE, pardon
    ORKA_2G4U
    ORKA_2G4U --- ---
    HARAKOCZKA: taky me to napadlo, ale vzhledem k tomu, ze se mi nejednalo pouze o uzivatelskou aplikaci, ale o celkovou upravu nastenky a co vlastne se svymi pravy k diskuzi zmuzu, dala jsem to sem a tam jsem to teda ted jeste zkopirovala ;D
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    ORKA_2G4U: bych se zkusil zeptat tady: [ nyx :: uzivatelske aplikace ]
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    tak dnes sem pridal nekoho do pratel a koukam ze neni moznost ho mit na vyber v poste a pak koukam do posty a taky nic a ve vyhodach premiove verze sem to taky nenasel takze je to zruseno bo to bue v premiove verzi a jeste to tam neni napsany?
    ORKA_2G4U
    ORKA_2G4U --- ---
    omlouvam se za svou neznalost, ale byly mi prave pridany uzivatelsky prava k jedny diskuzi a ja vubec nechapu, jaky jsou ted moje moznosti. konkretne treba> chtela bych vytvorit na nastence jakousi hitparadu knih, co stoji za precteni. predstavuju si to treba jako tabulku, ve ktere by byly sloupce spisovatel, nazev knihy a pocet hlasu (vysledky by byly razeny podle poctu hlasu k dane knize a pak jeste by se daly vyhodnotit vysledky za spisovatele, kterej je nejoblibenejsi). uzivatel by mohl hlasovat jak pro knihu v tabulce, ktera je tam uz uvedena (samozrejme jen 1 hlasem) a zaroven by mohl prihazovat dalsi knihy (zamezeni dvojiho vlozeni stejne knihy). da se tohle resit treba nejakou uzivatelskou aplikaci, kterou tam vlozim? a jestli jo, mam vubec sanci ji vytvorit? programovat neumim ;D premejslela jsem, ze bych to nejak obesla anketou, pokud se anketa da aktualizovat pridavanim dalsich a dalsich moznosti a pokud muzou byt uverejneny vysledky hned s tim, ze se ale v ni muze porad donekonecna hlasovat (jako ze nekonci). jsem ochotna toto manualne updatovat, ale mnohem lepsi by bylo, kdyby to za me udelal program :) prosim Vas pekne, muzete me nekdo trosku zasvetit? srdecne dekuji ;)
    SEZI
    SEZI --- ---
    SEZI: hned jak jsem to odeslal mne napadla jeste jedna vec.
    snadneji -> ulozit celou diskuzi do jednoho souboru, a tu potom nacpat do nejakeho stahovace co podporuje rekurzivni stahovani. samozrejme pouze se zapnutou volbou neco jako "stahni jen ty veci ktere jsou na tehle strance odkazovane", at si nedelas doma kopii celeho internetu ;-)
    SEZI
    SEZI --- ---
    FRONEMA: pres greasemonkey to pujde urcite, ale mozna je trosku jiny zpusob (bez zaruky, flashgot uz nemam nainstalovany)
    stahnout si FlashGot http://flashgot.net/ (bohuzel je treba jeste nejaky download manager, ja pouzival http://www.freedownloadmanager.org/ ale muze byt i nejaky lepsi) ktery ma funkce jako "Download all" / "Download selected", v nabidce je potom moznost vyfiltrovat odkazy - treba timhle zpusobem by se to dalo resit:
    - zapnout prevod obrazku na odkazy
    - otevrit diskuzi, pod oknem kam pises zpravu das "vsechny" a "ulozit" - tj. z cele diskuze to udela jednu html stranku
    - pravym tlacitkem dat volbu "FlashGot All", vyfiltrujes si veci co te nezajimaji (ikonky, pripadne vyberes jen pripony "gif", "png", "jpg", "jpeg") a das stahovat.

    trosku krkolomne, ale melo by to udelat presne co potrebujes. zkus si to trebas na nejakem malem vzorku. mozna ani neni treba zapinat prevod obrazku na odkazy, mozna to ten flashgot nejak rozkousne sam.
    NASA
    NASA --- ---
    FRONEMA: muzes zkusit https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748

    ale mam takovy dojem, ze nyx ti to psat nebude...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a neslo by iste nahodou udelat nejake makro ktere by proslo celou dskuzi a ulozilo vsechny obrazky ktere tam byly linkovany?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    NASA: ok diky..

    jde o klub pro dva lidi který je už rok nepoužíván... není duvod ho dál držet...:)
    NASA
    NASA --- ---
    FRONEMA: vse - ulozit
    a historii mas v zalohach

    jinak osobne moc nemam rad takovyhle recyklovani klubu - clovek neco sleduje, pocita s tim, ze to nekde v archivu je a najednou se divi, co to sleduje za klub...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    da se nejakym zpusobem vyexportovat celá historie nějaké diskuze a nějak rozumně uložit pro pozdější použití?
    tj chci zrusit klub ale nechci aby uplne zapadl a rada bych to nejak zazalohovala...
    HARALD
    HARALD --- ---
    MATHEZ: bylo vypnuto, zapnout nelze
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    zdar, nenasel sem lepsi auditko na polozeni tohodle dotazu: Od TORI mi chodily zpravy kdyz se povedlo spatne zadat heslo k mymu uctu a najednou nechodí ani prd. Svědomitě jsem se pokoušel to najít v nastaveních, ale nic...asi je problem mezi klavesnici a monitorem, ze? Kde to zapnu? :]
    diks
    NASA
    NASA --- ---
    aha, diky, mel jsem stesti na kluby, kde bylo jen jedno z toho, tak mi to nejak nedoslo
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    NASA: anketa a nástěnka
    NASA
    NASA --- ---
    nejak nemuzu dohledat, co znamena ta posledni polozka ve statistikach - to "ostatni"
    vite to nekdo?
    AETHER
    AETHER --- ---
    KAILASH: nova omezeni? ted moc nevim, o cem mluvis?
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Ta nova omezeni pro lidi bez placene verze jsou konecna? nebo se system jeste upravuje?
    NYX
    NYX --- ---
    SHAMMANIC: lide / nastaveni / zorazit vsechny a pres ikonku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam