• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    KEJML: nene,, mam na mysli pouzitie tohoto tagu:
    text
    takym sposobom, ako v tom klube o mluvenom slove,, tenke ramy kolem textu,,, ked pouzijem spominany tag v takej podobe ako ho uvadzam, zjavy sa po celej dlzke obrazovky.. ako upravit, aby som dostal male ramy-okienka????????
    KEJML
    KEJML --- ---
    COLOMAN: Jakej rám, myslíš hranatý závorky? na český klávesnici ve windows fungovává preavej alt+F a pravej alt+G, pokud nefunguje, tak na anglický pak vpravo od P
    COLOMAN
    COLOMAN --- ---
    jak udelám takéto rámy?: [ Mluvene slovo CZ i ENG ]
    ked pouzijem tag klasicky, tak sa mi rám naformátuje na celu šírku obrazofky napriek tomu, ze mam v nej kratky texty,, ja by potreboval taketo male okienka a vnich linky!!
    mohol by sa mi volakdo venovat cez postu, abysme to tady nezapratavali lamaistickymi kecami??? diky moccc
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    FLAD: Ne, je tam jenom suchý text. Jde mi o to, jestli to můžu nějak vyřešit já, nebo jestli s tím sama nic nenadělám a mám otravovat někoho konkrétního.
    FLAD
    FLAD --- ---
    SESTRENICE_HADA: Neni tam treba obrazek a on ma vypnute html v komentarich?
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    Nevíte někdo, proč zmizel komentář, který jsem udělila kamarádovi, on jej nesmazal, a když mu dám nový komentář, objeví se mu v poště, že má nový komentář, ale v komentářích zase není vidět?
    HARALD
    HARALD --- ---
    DLOUHA_POTVORA:
    1) pořídíš si prémiovku
    2) pod textem pro zadání příspěvku vybereš Anketa nebo 2D Anketa
    3) vyplníš pole, která se objeví
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    nevim jestli se resilo, nemuzu to vyfiltrovat ani najit v napovede - jak se vklada anketa primo do diskuze a ne do zahlavi?
    diky!
    NYX
    NYX --- ---
    NATHAELEN: nektere kluby mely desitky spoluspravcu a pak to fakt blblo :) a navic neni jasne, kdo by tam mel byt...ted v klubech "spravci" maji treba navic jen pravo mazat, nekdy jen pravo upravovat nastenku apod, nekdy pravo menit vsechno...kdo z nich by tam mel mit ikonku?
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    tak to se omlouvám, fakt jsem žila v domění, že to tu ještě nedávno bylo. Ale bylo by to pěkné, kdyby to bylo :o)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    THX_1138: jestli četl nástěnku
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: I kdyby to bylo před tejdnem, vrátil bys to? ;)
    NYX
    NYX --- ---
    treba jen spoleha na moji stareckou senilitu a doufa, ze me zblbne :)
    ZUZAK
    ZUZAK --- ---
    NATHAELEN: to už je fakt dost let, co to bylo ikonkama :))
    AETHER
    AETHER --- ---
    NATHAELEN: pridej tak tri roky, mozna ctyri;)
    NYX
    NYX --- ---
    NATHAELEN: ne, to urcite ne :) byl tam select bez ikonek.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    NYX: tak před půl rokem, myslím. Než se spustilo tohle.
    NYX
    NYX --- ---
    NATHAELEN: pockat...ikonky tam naposledy byly pred par lety, ne? :)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    NYX: no, ono to tam bylo vidět ikonkama těch správců :o) Popravdě, mně tahle vychytávka spíš vadí a raději bych tam viděla lidi :o)
    NYX
    NYX --- ---
    NATHAELEN: jo, spoluadmini, ti videt nejsou, to je pravda. ale jestli je zobrazis jednim kliknutim na ten select nebo jednim kliknutim na zalozku prava, to uz je asi jedno, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam