• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KYTAROVEJ: No, jasne ze neco neni v poradku - a totiz Tvoje znalost HTML - nyx se od zacatku prezentuje jako server pro pokrocile uzivatele internetu - a pro takove snad napsat <img src="http://server.com/obrazek.jpg" width="800"> neni problem na pul minuty, ale na par sekund, casove srovnatelnych s tim, kdyz to bude clovek dost neohrabane delat mysi, nemyslis?

    Nevim teda jak rychle pises Ty, ale tech cca 20-30 znaku by opravdu normalnimu cloveku melo zabrat vyrazne min, nez Tebou uvadenych 30 sekund...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KYTAROVEJ: A nechtěl bys třeba ještě smajlíky? To má v dnešní době taky úplně každé fórum :)

    Upřímně doufám, že Nyx nikdy nátlaku na "jedno tlačítko" místo html tagů nepodlehne :)
    KRASO
    KRASO --- ---
    KYTAROVEJ: Já bych třeba zase předpokládal, že uživatel fóra, který přispívá do některého z klubů, bude umět česky a nenapíše místo slova standard (ve významu normy) slovo standart (od slova standarta - Vlajka prezidenta České republiky). To si nevybereš...
    KYTAROVEJ
    KYTAROVEJ --- ---
    KLAIR: To je taky jediná věc co mi zde chybí, pokud musím před vložením obrázku 30s datlovat nějaký html tagy tak asi není něco v pořádku :)
    Vše by opravdu řešilo jedno tlačítko, které jsem předpokládal, že je v dnešní době u všech lepších for standartem.....
    NYX
    NYX --- ---
    v nejhorsim muzete vypnout ten chat...sam chrome pouzivam a ted nic podobneho nepozoruju :/
    ISCH
    ISCH --- ---
    NYX: Přidávám se - dělá mi to taky (Chrome).
    IOANNES
    IOANNES --- ---
    NYX: mam google chrome, tak budem dufat ze sa mi to tiez spravi :)
    NYX
    NYX --- ---
    IOANNES: neco podobneho mi chrome jednu dobu delal, ale pak se to spravilo samo. a netykalo se to jen nyxu, tak nevim.
    IOANNES
    IOANNES --- ---
    nieco podobne ako keby mi zamrzol pocitac, ale vsetko mi funguje, iba tato stranka vypadne, pritom hardwarom to nemôže byť, mozno nejake povolenie cookies alebo tak?
    IOANNES
    IOANNES --- ---
    NYX:
    kamarat mi pise v chate a odrazu mi tocele zamrzne, nejde refresh, nejde ziadne tlacidlo na tejto stranke, stranku vypnem a zapnem v novom okne a znova funguje
    NYX
    NYX --- ---
    IOANNES: zkus trochu lip popsat, co presne se deje. diky
    IOANNES
    IOANNES --- ---
    zdravim, dúfam, že ma nedokúšete, alebo aspoň nie priliš veľa ľudí :D... ale zamŕza mi to tu občas, neviete prosim čomôžem stym robiť, zamrza mi to hlavne ak je aktivny chat, inak to fičí v pohode
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYX: Aha, díky.
    NYX
    NYX --- ---
    PISKVOR: pocet novych odkazu a obrazku od posledni navstevy, funguje to snad i jako filtr po kliknuti
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pořídil jsem si prémiovku, a ve sledovaných diskusích od té doby nově vídám za počtem nových příspěvků toto: "Auditko foo bar [N] NOVÉ: 2 / L1 / I1". Nikde v helpu ani v nastaveních jsem o tom nic nenašel, filtr taky mlčí (nebo hledám blbě). Mohl by mi někdo, prosím, popsat, co to je a k čemu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    posledni dobou mi kazdy request stranky na Nyxu vyvola okamzity nasledny refresh, tj. napriklad nemuzu cist poradne nove prispevky (refresh odeznaci nove), nemuzu hledat, v podstate kvuli beznymu cteni musim poustet FF jen pro Nyx nebo zapnout druhy pocitac

    Chrome 17 (ale myslim to zacalo jeste v 16), dela to jen na Nyxu a jen na tomhle PC, nemam zadny novy rozsireni, zmeny v systemu atd, nejakej napad, cim by to mohlo byt?
    ZUZAK
    ZUZAK --- ---
    FANFAN: tohle je systémová nápověda a je nějakým způsobem sjednocená pro všechny oddíly serveru.

    Tohle: FANFAN je v podstatě uživatelská nápověda a je to něco bokem, něco navíc, co jsem jen opsala z učebnice html pro začátečníky a se systémem to vlastně až tak moc nesouvisí, ty příkazy nejsou pro nyx specifické. Nyx je od začátku server pro zkušenější uživatele a úplně si nemyslím, že by tu z toho Nyx chtěl udělat mimibazar s blikajícími růžovými textíky a smajlíky na jedno tlačítko... :)
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    FANFAN: Toto je pro mě na nic

    FANFAN
    FANFAN --- ---
    KLAIR: Nepotřebuju tlačítko ale aby v nápovědě bylo v první řadě tohle

    KLAIR
    KLAIR --- ---
    IKA: nevím, co je grasemonkey. a řeším to tak, že vždy zásadně otevírám to druhé diskuzní forum a využíám tu možnost vložení obrázku tam..
    IKA
    IKA --- ---
    FANFAN, KLAIR: Myslím, že rôznych tlačítok je tu až-až, ďalšie by som rozhodne nepridávala. Možno by ste to mohli riešiť cez greasemonkey?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FANFAN: Na jiném diskuzním foru, které navštěvuji, je pod okénkem odkaz: "vložit obrázek", když se na to klikne, otevře se dialogové okno, kam dáte URL a ono to vyplivne jen text, který už zkopírujete.... Výhoda je, že se tam ukazuje i velikost obrázku, tkaže to případně můžete zmenšit.....

    (jen pro případnou inspiraci, kdyby ses, k tomu, Nyxi, odhodlával...)
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    Já bych ocenila, kdyby byl po ruce ke zkopírování formát vložení obrázku ( ), v nápovědě je "zahrabanej". Já vím, že se to dá naučit, ale vkládám něco jednou za uherák a to právě proto, že se mi nechce hledat tenhle syntax. V nápovědě mi příjde nejduležitější to formátování a místo toho je tam megaodstavec o tom, co si přečtu jednou a je mi to jasný a pro formátování se musím proklikávat dál. Nebo alespoň tímto prosím majitele obrázkových diskuzí, aby to bylo třeba na nástěnce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam