Ahoj, měl bych otázku, spíš pár otázek:
Možná jsem dub, ale zdá se že nyx prochází nějakýma změnama. Chtěl bych se proto zeptat jestli bych si mohl nějak uživatelsky přizpůsobit zobrazení diskuze.
Jde o to, že teď mám okno pro vkládání textu nad záhlavím (chci mít zobrazeno, mám nastaveno) ale nástroje pro vyhledávání jsou pod záhlavím, je mi to hrozně nepřirozené, když to bylo pohromadě bylo to všechno po ruce na jednom místě...
Dále mi přijde nepřirozené samo osobě textové ono nad záhlavím, možná je to jen síla zvyku, ale přišlo mi to před tím logičtější, byl jsem blíže diskuzi samé...
A do třetice, jé možné si zamknout "hlavní panel" (ten kde je úvod, pošta, apod)? Je to na jednu stranu sice praktické, že je plovoucí ale v mém případě jde o to, že často používám full-screen zobrazení v prohlížeči abych měl maximální prostor pro text (uznávám opět síla zvyku) a ten hlavní panel mi tam najednou prostě překáží (omlouvám se, ale je to tak), když chci na hlavním panelu něco dělat, jsem zvyklý že se tam přesunu ve zlomku vteřiny stisknutím klávesy...