• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: nevim co presne myslis. pokud myslis ten blok nahore, co vyskoci zatimco jsi v klubu, tak s tim se toho neda moc udelat.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Je v pořádku, že se mi zobrazují u klubu "nové zprávy, které bych si měla přečíst", když jsou to zprávy od někoho, koho mám v ignore?
    NYX
    NYX --- ---
    BANANABOY: jak rika kejml. kazdopadne je udelana vyjimka pro #, tj. treba #tag to najde. kazdopadne hledani chce aspon tri znaky stejne, tj. kdyz uz, tak ###

    pro plus vyjimku delat nebudu urcite, matlo by to kvuli minusu, ktere ma specialni vyznam :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    BANANABOY: Filtr umí hledat jen třípísmenné a delší výrazy, navíc speciální znaky, jako je +, ignoruje
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    dotaz na filtr
    je pro filtr dva symboly malo ? konkretne ++ . piseme pred napady ++ aby se neztratily v diskuzi, ale filtr je pak neumi najit, coz jsme zjistili pozde...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NYX: Dělá to až v poslední době. Ale zkusila jsem oddálit. Díky moc
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: tohle dela chroom kdyz je zoom nastaveny jinak nez na 100%
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Začaly se nám doma zobrazovat na nyxu vodorovné proužky přes monitor. Jen na nyxu, jen v Google Chrome. Dá se s tím něco udělat?
    NYX
    NYX --- ---
    MIRAMIRA2: jo, chodi to postou. obcas to chvili trva, vetsinou to projdu jednou za cas i zpetne.
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    29.1. jsem podal návrh na založení nové diskuze. Několik lidí podpořilo, několik ( méně) je proti.
    Jak se dozvím o založení nebo nezaložení diskuze?
    Mám čekat až se mi objeví v poště? Děkuji.
    NYX
    NYX --- ---
    E2E4: ted jsem to dohledal a ridi se to normalnim sledovanim, ne sledovanim udalosti. sledovani udalosti asi znamena, ze je vidis ve feedu na uvodni strance.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    hloupa otazka: proc na akci na kterou jde muj pritel ho nevidim v seznamu účastníků na začátku mezi na začátku mezi přáteli ?

    konkrétně [ SCARLET APOSTLES w/ SIDE WINDER LIVE /SERBIA / partyparty / 8.2.2013 / CR - Praha - Chapeau Rouge ] vs UGENOVA .. změnit status na "přítel" a zaškrtnutí "sledovat události" nepomohlo..
    NYX
    NYX --- ---
    COMATORY: jeste se zkus odhlasit a na uvodni strance zkus pres https, jestli projde ten soubor tak (poznas v tom inspectoru, je to ten s priponou jgz), to by pak byla moznost, pokud by ti za to stala premiovka.
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    NYX: delam ve statnim podniku, blokujou tam ruzny veci a dost zvlastne (treba youtube nejede na mobilnich zarizeni ale v desktopu ano, nefunguje SMTP apod.) ne si na to zvyknu, pohoda...
    NYX
    NYX --- ---
    COMATORY: spis bych se snazil zjistit proc se to blokuje, melo by to jit ze stejneho portu/domeny jako normalni nyx...mozna neznama pripona nebo fakt nevim.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    COMATORY: tvar je {reply NICK|<id>}, kde <id> je cislo odkazovanyho prispevku, ktery zjistis treba z url po najeti mysi nad ty tri pomlcky za nickem (parametr "wu"). Napriklad {reply COMATORY|38464428}. Nic pohodlnyho, ale dal by se na to napsat nejakej user script...
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    NYX: ty jo, fakt ze ano. notebook nosim do prace a mame tam ruzne porty zablokovane.
    to je naprd, da se s tim neco delat? jak muzu manualne odpovedet (vim ze zobaty zavorky a dvojtecka, ale co to cislo zatim)?
    NYX
    NYX --- ---
    COMATORY: zkus ten soubor nacist rucne v novem tabu jestli poznas, jaky server ti to hazi tu bad gateway...nyx to imho nebude, tj. mozna nejaka vase proxy?
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    kdyz kliknu na ikonku: Uncaught ReferenceError: sm is not defined

    jinak:
    Failed to load resource: the server responded with a status of 502 (Bad Gateway) http://www.nyx.cz/scripts/cs-big.jgz?ylq
    Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL [ nyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!)) ] from frame with URL http://googleads.g.doubleclick.net/.../ads?client=ca-pub-119000459378535…tp%3A%2F%2Fwww.nyx.cz%2Findex.php%3Fl%3Dtopic%3Bid%3D349&fu=0&ifi=1&dtd=21. The frame being accessed set 'document.domain' to 'nyx.cz', but the frame requesting access did not. Both must set 'document.domain' to the same value to allow access.
    NYX
    NYX --- ---
    COMATORY: zkus pustit konzoli, jestli tam neni nejaka chyba (ctrl+shift+i v chrome)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam