• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    1) lze nějak získat zpět "chatovací" okno, když ho člověk přetáhl mimo obrazovku (resp. to polohy, v níž je jeho horní lišta a pole pro vkládání textu někde nad horním okrajem okna nyxu)?

2) pletu se, nebo dřív bylo vidět v profilu uživatele, kdo ho případně pozval, a teď to tam už vidět není? to je systémovén změna, nebo jsem si někde něco přenastavil?
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Ani stará Opera tím netrpí, když se zapne podpora web fontů. Jelikož je ale trendem doby všude na weby cpát rozmáznuté antialiased fonty, mám to pochopitelně vypnuté a užívám si pěkných ostrých textů :)
    NYX
    NYX --- ---
    REDFOX: klasicka tlacitka se blbe skinuji. navic jestli to dobre chapu, nova opera uz tim problemem netrpi, takze staci pockat, nez tu starou vsichni opusti :)
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    pdate: Čína je zpět! :-) Pro adminy: Nešlo by místo embedded fontu použít nějaká klasická tlačítka (jpg/png aj.)? Díky.
    REDFOX
    REDFOX --- ---
    Hlásím, že před pár dny se konečně při vypnutém webfontu přestal na tlačítkách zobrazovat čínský čaj, zato tam jsou teď prázdné čtverečky. Alespoň to plně podněcuje uživatelovu fantazii.
    PSYSKO
    PSYSKO --- ---
    jj to jsem si myslel :D diky :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    PSYSKO: Asi přes youtube
    PSYSKO
    PSYSKO --- ---
    Zdravim :D mam otazku: Jak nahraju 650MB video do discuze v urcitem klubu? dekuji
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    NYX: aha, tak to jo, díky za info...
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: A proč se to neukazuje pořád?
    NYX
    NYX --- ---
    GULDUR: v lide / pozvanky se to ukazuje kdyz jich zbyva pet a min
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Ahoj, můžu nějak u svýho účtu zjistit kolik mám pozvánek celkem k dispozici? Dřív se ten údaj zobrazoval myslim v dashi, ale teď ho nějak nemůžu dohledat...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NYX: Dekuji :-)
    NYX
    NYX --- ---
    LAUNCHER: Ti to prejmenuju az budu u pc
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jak prosim zmenim nazev diskuze? V nastaveni vidim pouze "topic name suffix", ale potreboval bych zmenit napr. "PALNÉ ZBRANĚ a život s nimi - Nemoderovaná diskuze" na "PALNÉ ZBRANĚ - Nemoderovaná diskuze". (mam cetne zadosti o zmenu nazvu a chci jim vyhovet)
    KEJML
    KEJML --- ---
    LAUNCHER: Na základě správcova úsudku. Může přihlednout k hlasování pro/proti, ale není jím vázán.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KEJML: Na zaklade jakeho klice se skupina zalozi nebo zamitne?
    KEJML
    KEJML --- ---
    LAUNCHER: Dále jen čekáš, až se k tomu některý z adminů dostane a buď ti to založí nebo zamítne.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Dobry den. Jak prosim funguje proces zalozeni nove skupiny na Nyxu? Procetl jsem si napovedu, ale v ni je proces popsan pouze obecne. Vytvoril jsem si "zadost" o zalozeni noveho klubu:

[ LAUNCHER @ nyx :: kluby :: hobby, sport ]

Co se bude dit dale / jak mam dale postupovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam