• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FREE_COOKIES: Nedivím se, jestli potřebuje prachy od pojišťovny, má zájem na tom aby ses zešrotil stylem na součástky :-) a neprch do stavu zdravých
    FREE_COOKIES
    FREE_COOKIES --- ---
    Ahoj, paní psycholožka mi doporučila toto fórum a můj kamarád S3FKO mi doporučil tuto sekci. Hledám nové přátele do nepohody, koníčky a tak vůbec. Děkuji.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Na nástěnce jsem nenašla odpověď... prosím poraďte jak nedostávat pozvánky na události. Nemám prémiovou - jde to vůbec bloknout?
    Předem díky
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: neda
    KLAIR: taky neda
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    A jestli se dá u některých sledovaných diskuzí nastavit, aby se zobrazovaly, jen když tam jsou nové zprávy a u některých, aby se v seznamu sledovaných zobrazovaly vždy?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Mám dotaz ohledně "sledovaných" klubů.

Ráda bych měla v jednom "oddíle" sledovaných klubů jak kluby vlastní, tak kluby, které založil někdo jiný. Dá se to nějak nastavit?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ADITU: fajn, diky za info :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ahoj, asi jsem jantar, ale jak zmizela ta galerie v uvodu, tak ted vubec nemuzu najit vlozeni fotek na profil, jde to vubec jeste? diky :)
    NEVADA
    NEVADA --- ---
    Ahoj, vyzna sa tu niekto v kinecte a vvvv? Robim simulaciu mojej interactivnej instalacie, do skoly, a kedze som zaciatocnik tak by mi velmi pomohla pomoc nejakeho skuseneho typka. Je tu niekto taky?:)
    NYX
    NYX --- ---
    NIGHTHUNTER: Poznamenam si a zkusim
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    NIGHTHUNTER: tak je to asi jen FireFoxem (jak v. 34 tak aktuální 35), ve Chromu příchozí pošta normálně "cvaká" ;-) zkusil jsem ho aktualizovat i vymazat cookies, ale nepomohlo :-(
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Můžu se zeptat, jestli se za poslední týden neměnilo něco se zvukovým upozorněním na příchozí poštu? Někdy asi minulý týden mi najednou přestal fungovat ten zvuk příchozí pošty, i když v nastavení mám zvukové upozornění zapnuté. Zkusil jsem ho odnastavit a znova nastavit, ale dneska jsem zjistil, že nejsem sám, tak by mě to zajímalo. Díky za odpověď ;-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NYX: Uprimne receno, na uvodni stranku se dostanu vyhradne pri vysypani susenek, jinak lezu rovnou do posty nebo seznamu auditek...
    NYX
    NYX --- ---
    BALAENA: tohle tam bylo necely mesic, tak si toho holt par lidi nevsimlo.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MIHIK: byl/a ses někdy v posledních letech podívat na úvodní stránce?

Galerie se ruší - pokud potřebujete zálohovat své soubory z ní, jsou k dispozici v osobní / soubory.
    MIHIK
    MIHIK --- ---
    ahoj,přestala se mi zobrazovat má galerie i galerie veřejná,zatím nevím čím to je.Můžete poradit? Děkuju
    NYX
    NYX --- ---
    VACA: j to chatovaci okno pro postu. tak to nevim, koukni do javascriptove konzole jestli neco tam nestrasi :)
    VACA
    VACA --- ---
    NYX: error jsem nikde vypsanej nezaregistroval...

V norlmalni "velky" poste, ani v okne pro vkladani textu do diskuze se mi to nedeje. Pouze v tom malym chatovacim okne...

Az si odzalohuji nejaky veci tak zkusim nejak zresetovat nastaveni prohlizece do factory, jen me napadlo se pred tim zeptat jestli nejde o nejakou drobnost. Deje se mi to uz nejakej tejden..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam