• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    LODBROG: soubory ti zustabou, ale velmi pravdepodobne se ti noc co noc bude odzalohovavat polovina posty az do poctu, kterej je pro nepremiovku stravitelnej. pokud budes mit preplneno, zaloy posty se ti neulozi.
    NYX
    NYX --- ---
    LODBROG: Zustanou
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Když mi skončí prémiovka... co se stane se všema souborama v osobním, co jsem si tu za ta léta na nyxu nasyslil?
    Předpokládám, že mi ta nekonečná kapacita zas rychle spadne na nějaké minimum...?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    MIDNIGHT_78: No jo, dík, koukám, zpětně už mám smolíka....
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    FANFAN: "osobní" > "nastavení" > "pro odvážné" > zaškrtnout "neanonymni negativní hlasy"
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    Jak že se zjistí autor palce dolu? - prémiovku mám...
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    Existuje někde nějaká stránka, která se zabývá statistikami uživatelů (počet unikátních uživatelů přihlášených za poslední den, týden)? Rád bych si udělal obrázek o tom, kolik nás tady vlastně je. (Vím, že celkový počet uživatelů bude kolem 75000, ale většina z toho je "mrtvá").
    HARALD
    HARALD --- ---
    VENNDE: Požádáš jejího majitele nebo moderátory (správce) o nastavení přístupu. Jméno majitele se zobrazuje hned pod jménem klubu, moderátoři jsou o řádek níž na stránce, kde je oznámení, že do klubu nemáš přístup.
    VENNDE
    VENNDE --- ---
    Potřeboval bych se dostat do jedné s diskuzí... Píše,že nemám přístup! Jak to změním?
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    LALUCIA: A odpověď na příspěvek v klubu je tamtéž.
    btw. Kous. Je to na nástěnce
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    LALUCIA: klikni na ikonu toho dotycneho (pripadne si ho nech vyhledat) a melo by se ti objevit menu s moznosti 'poslat zpravu' :)
    LALUCIA
    LALUCIA --- ---
    Prosííííím, dala jsem poptávku, člověk mi odpověděl a já nemůžu přijít na to, jak mám zase odpovědět já jemu????? Jak mohu dotyčnému poslat zprávu??? Jsem v pasti :-( ale totálně. nejsem magor, ale tohle je nad moje síly,
    SDN33
    SDN33 --- ---
    NYX: Aha..měl jsem za to, že se tam objevuje oboje a že jsem to tam i viděl právě. Stačilo si pořádně přečíst název klubu, no. Dík! Kdyžtak mě klidně smaž odsud.
    NYX
    NYX --- ---
    SDN33: tam je nabidka, ty davas poptavku. ukazuje se treba v [ tržiště / práce a služby ]
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Zdravím, nejsem sice nováček, ale nevím, kde jinde se zeptat..

V tomto klubu: [ tržiště / práce a služby - NABÍDKA (nabízím práci, hledám pracanty) ] jsem přes odkaz v záhlaví vložil nový inzerát a to tento [ LOOKING FOR WORKSHÁNÍM PRÁCI: brigáda/přivýdělek na léto / Brno-CZ-planetEarth ]

Inzerát se však ve zmíněném klubu nezobrazuje.. Proč? Je na něm něco špatně?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: tak tim se to vysvětluje.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: kde ?
    tam vidim jen tu "1 upomínka" když na to kliknu tak i seznam těch upomínek ale to se hledá jen takhle ?
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Ve sledovanych
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: no takovej ten proužek co je v něm červeně napsáno 1 upomínka.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    prosím kde najdu založené upomínky ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam