• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    FARRAH: Temata a tam je myslim kolonka nekde. Nebo napis nahore do policka @nick, to snad taky funguje
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    ahoj ještě jeden dotaz - jde tu někde najít moje vlastní příspěvky? myslím aniž bych šla do dané diskuse
    COLALOCKA
    COLALOCKA --- ---
    zdravim, asi trapas uz na uvod ale sem uplne v lese :D
    potrebovala bych nakyho pruvodce osobniho at se nemusim na kazdou prkotinu ptat takhle verejne :D
    treba na to jestli tu sou taky pratele jak na fb :D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    NYX: OK a kde je vidět počet sledujících?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LODBROG: to dělám. Ale obvykle mi to docela vadí a zdržuje to... Mám pocit, že kdyby ten palec, který už jsem zaklikla, byl třeta tučně označen, tak by to prostě bylo lepší.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KLAIR: A není jednodušší prostě koukat na to číslo, a když se po kliknutí zmenší, tak kliknout ještě jednou..?
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: nekdy budu muset zmerit jaky dopad na vykon by to melo.
    FARRAH: lepsi asi koukat na pocet sledujicich lidi...je asi jedno jak dlouho diskuze spi.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Já mám spíš návrh na funkčnost. nedalo by se mít nějak označeno, jestli jsem už hodnota příspěvek? Třeba fotky občas prochazim i do historie, dám jim +.... ale protože už je druhé, tak se naopak jedno zmizí... :-(
    FARRAH
    FARRAH --- ---

Ahoj,
    můžu nějak zjistit které diskuse jsou aktivní? Prošla jsem si témata ale u diskusí není vidět kdy tam naposledy někdo přispíval, po rozkliknutí jsem u těch co mne zajímaly většinou našla poslední příspěvek před rokem a pod, tak že tam asi moc živo není.:) Tak by mne zajímalo jak poznám, které diskuse živé jsou? Ať nepíšu do prázdna.:)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    díky!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JULIAN:
    div class="spoiler
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    jak se taguje spoiler? Takovy to okynko bily jak to neni videt dokud na to nekliknu? v napovede to nemuzu najit :(
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    HARALD: asi po dvou hodinach to zase začalo fungovat... bez jakékoliv změny z me strany...
    HARALD
    HARALD --- ---
    HUGOT: Tipnul bych si na jinou klávesnici na mobilu, tedy ve výsledku špatně zadané heslo.
    HUGOT
    HUGOT --- ---
    ahoj, neporadite prosim nekdo - najednou se mi nedari prihlasit na nyx z telefonu, mam android, nepouzivam apku ale chodim na nej z prohlizece (Chrome), heslo zadavam spravne - z notebooku se bez problemu prihlasim, na telefonu mi to najednou porad pise, ze davam spatne heslo... uz jsem zkousel heslo i zmenit, ale stejne - z PC bez problemu, z telefonu nejde... Diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: však jo... pošleš poštu na pět lidí, založí se klub a pošle link, těch pět tam bude mít přístup, (nastavitelně) týden po posledním postu se zarchivuje a smaže :)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    NYX: v podstatě ano, je to jen o uživatelskym komfortu/rychlosti
    NYX
    NYX --- ---
    HONZAL: mi prijde, ze by ta funkce delala v podstate uplne to same. maximalne by mohl byt nejaky tool co by cely ten proces trochu zrychlil.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    NYX: o tom vim, že je možné. V tomto případě mi jde jen o jednorázovou domluvu, tak by se taková funkcionalita docela hodila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam