• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    MEDDOG
    MEDDOG --- ---
    HOUBOVAPASTIKA: AppStore i obchod google
    NOP
    NOP --- ---
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HOUBOVAPASTIKA: Pro androjd je třeba Nyxdroid.
    [ nyxdroid - android klient pro nyx ]
    HOUBOVAPASTIKA
    HOUBOVAPASTIKA --- ---
    Dobrý večer, existuje prosím app nyxu na telefony? Díky.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    jak funguje v osobním infu / úvodu ten import záznamů z RSS? včera jsem tam zkusil hodit feed svého blogu a zatím nic.. feed by měl být ok, protože na jiném serveru se normálně načítá.. nevím, jestli třeba není problém v tom, že využívám blogspot, ale zároveň ho mám pod vlastní doménou..
    NYX
    NYX --- ---
    MELOUN: Ve sledovanych
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    kde najdu upomínku, kterou jsem si označil u příspěvku?
    KEJML
    KEJML --- ---
    WELES: Zvlášť, když ta funkce už je implementovaná, ale zapnout jí i v desktop verzi je nemožné
    WELES
    WELES --- ---
    Já jako chápu, že nyx je svůj vlastní svět, a že implementovat tuhle funkci by nebylo jednoduchý a bylo by potřeba překonat nejeden problém. Na druhou stranu je to funkce výrazně zvyšující pohodlí uživatelů. Však víme, jak to pomáhá na php forech, i s načítajícíma se obrázkama.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    NYX: Kdyby to bylo zapnutelné v nastavení s varováním, že to bude při načítání skákat, tak by to asi bylo v klidu.
    Stejně by si někdo stěžoval, že mu to divně skáče.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: To ano, ale přijde mi to lepší než nic. Skáče to, i když si nakonec odskruluju ručně, myslím, že to už většina pokročilch (sic) uživatelů internetu chápe a umí s tím žít
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: No a taky to tam blbne presne jak rikam :-)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Zvláštní, že v mobilní verzi to jde :)
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    WELES: Většinou stačí nechat stránku natáhnout celou a pak odjet úplně na konec.
    Je tam standardně pět příspěvků přečtených a pak už stačí jen nepřečtené.
    (nebo si obrátit pořadí příspěvků, pokud to jde)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    WELES: doporučim telefon s Androidem a aplikaci Nyxdroid, tam to jde ;-)
    [ nyxdroid - android klient pro nyx ]
    NYX
    NYX --- ---
    WELES: Neslo. Jak se nacitaji obrazky postupne, poskakovalonby to sem a tam.
    WELES
    WELES --- ---
    Ahoj, hádám, že to nejspíš už někdy zaznělo, ale bylo by možné přidat funkci, která mě při otevření diskuse hodí na první nepřečtený příspěvek? Rád bych četl auditka chronologicky a nemusel pokaždý hledat začátek a při tom si ji třeba spoilovat (když jde o obrázky např.).
    FIDO_LETI_DOMU
    FIDO_LETI_DOMU --- ---
    Ahoj, jde nějak defaultně nezobrazovat ignorované v seznamu "sledovaných"? A jestli ne, tak se hlásím s návrhem na tuto změnu. Aby je šlo nějak implicitně schovat nebo aby byli přístupní po kliknutí na tlačítko "ignorovaní" nebo tak něco - odděleni od přátel.

Přijde mi nanic vidět v "přátelích" seznam id, která vidět jaksi právě nechci. Uprostřed ostatních, známých nebo přátel, tak se ptám.
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    ahoj, můžu nějak v tržišti hromadně smazat (skoro) všechny prodaný inzeráty, abych nemusel u každýho klikat zvlášt smazat, opravdu smazat, odrolovat na prodaný a zase znova?
    díky :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DZODZO: přidej si poslední přečtený post do upomínek?
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ked sa mi v zozname sledovanych zobrazuje kolko je novych prispevkov a kliknem do klubu, tak potom uz u diskusie nebude ziadne cislo
    obcas si niektore diskusie odkladam na precitanie neskor (pozdeji) ale potom na to vacsinou zabudnem
    je nejaka moznost oznacit klub ako neprecitany? zeby bol jeho nazov napr. zvyrazneny boldom, aby mi to udrelo do oci, ze tuto som chcel este cosi precitat?
    BEDY
    BEDY --- ---
    dá se nějak přejít na místo v čase v diskuzi? jako že bych vybral zobrazit příspěvky od 1.11. třeba

PISKVOR: ok, to je ono. Jen tedy nevím, proč mi opera nebere do schránky i to http...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Jestli to třeba nebude tím, že tu adresu vkládáš bez http:// - a nyx pak nemá jak poznat, že z ní má udělat link.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam