• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    HARALD
    HARALD --- ---
    ROMANICAK: Leda kurziva.

Ale ve smyslu, který potřebuješ, tu není nic.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ahoj, jak se da citovat cast prispevku? Je tu na to neco?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HAWLIS: lidi se mě na to neptaj, zřejmě to považují za nějaký z mých geekovatých výstřelků, anebo na to nyxu jsou taky a nevíme o sobě :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HAWLIS: Cesi - vzdycky reknu, ze je to neco jako nornik.net , ale spis na reseni konicku a o cernem humoru :-)

Cizinci - to myslim vnimaji jen jako cesky pseudo-anonymizovany diskuzni board o nakupu a prodeji zbrani a streliva (v praci mam rozkliknutou zalozku s nasim boardem o zbranich), kdyz se me na to zeptaji, tak to potrvrdim, vsak je to pravda ;-)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    HAWLIS: Já např. nemám FB, který znají asi všichni mí známí. Takže když mluvím o nyxu, říkám většinou "diskuzní fórum" a když se někdo ptá, co to je, tak řeknu, že je to něco jako Facebook, akorát to má jinou koncepci, je to z mého pohledu víc anonymní a víc tematické.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    omluvám se, vím, že to sem nepatří (nebo jen zcela okrajově), ale na druhou stranu nevím kam s tím... když to vezmu kolem a kolem, uplně mimo to zase tak není .)

Jistě máte kolem sebe nějaké známé a kamarády, kteří nejsou na nyxu (a kteří i třeba vůbec netuší o co jde). Takže předpokládám, že se občas s někým takovým o nyxu i třeba bavíte. Jak v takové případné situaci nyx popisujete? Co je to nyx obecně a jak ho nejlépe takovému člověku popsat? Čím je pro Vás osobně? Předem díky za názory.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ANDREW_MATTA: Osobní > Nastavení.
    ANDREW_MATTA
    ANDREW_MATTA --- ---
    Ahoj vespolek, prosím, jak si můžu změnit heslo? Díky, nemůžu to nějak najít...:)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    R1CH4RD: ne, ale myslím, že když pak klikneš na ikonku té obálky a pak zprávu smažeš, tak by to mělo zabrat.
    SORROW
    SORROW --- ---
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    SORROW: Ikonka poháru vedle textarea pro psaní příspěvku.
    SORROW
    SORROW --- ---
    Jak vložím do příspěvku hod kostkami, který je k dispozici na homepage ?
    VICA
    VICA --- ---
    ADITU: tak neasi, sorry.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    8BB76E1:
    JARMIK: tak už nevím.. asi bude něco s tím feedem..
    předtím jsem si tam zkusil dát feed z novinky.cz, a nějaký post mi tam od nich vyjel.. cca dvě hodiny zpátky jsem napsal post na svůj blog, a nic..
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Ad JARMIK: explicitni nastaveni barev ve skinu by tady melo pomoct...

::selection - CSS | MDN
    https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/::selection
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    NYX: Bohužel ne (aspoň mně) - viz screen mobilu.

NYX
    NYX --- ---
    JARMIK: Tady podrzeni prstem nefunguje?
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    JARMIK: aha.. to asi bude tím.. nechal jsem se zmást tím "importem"..
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Začátečnický dotaz: jak si zobrazim text skrytý jako spoiler? (Čtu na mobilu přes Safari.)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    8BB76E1: Vkládají se tam až nové věci, nenačte se historie. Není to ono?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam