• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    KEJML: Což me neomlouvá, protože se pokaždé heslem přihlašuji a tudíž tu kolonku denně na očích mám;)
    KEJML
    KEJML --- ---
    HAWLIS: Tak ono pokud má člověk uložené heslo v prohlížeči, tak to to nevidí, protože je to defaultně skryté :(
    RECONDITE
    RECONDITE --- ---
    Profilova fotka

HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    THESTOUPA: he :) to je moc hezké, jak člověk pro oči nevidí, ačkoliv na to léta denně kouká.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HAWLIS: o defaultnim nastaveni nevim, ale zrovna jako neviditelny se muzes rovnou prihlasit...

ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    HAWLIS: defaultně to myslím nejde
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ALAGAESIE: plus ty systémové "nerušit" a "neviditelný". například ten "neviditelný" bych rád měl nastavený defaultně, ale vrací se tam "aktivní".

Takže zpět k dotazu, jde tohle nastavit pls nějak?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    HAWLIS: Pokud je mi známo, tak jde jeden když nemáš prémiovku, s prémiovkou jsou vlastní módy max 4

OSOBNÍ - NASTAVENÍ - UŽIVATELSKÉ MÓDY
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Prosím, jde nastavit defultne nějaký uzivatelsky mod? Pořád mi skáče po přihlášení "aktivní", ačkoliv bych rad jiný.
    MAKREL_HALK
    MAKREL_HALK --- ---
    Ahoj, ještě nikdy jsem v Nyxu přihlášený nebyl - když hledám pokoj nebo spolubydlení v Praze, poradíte mi jak nejlíp NYX použít?
    NYX
    NYX --- ---
    NYX: Ale na tohle nema premiovka vliv
    NYX
    NYX --- ---
    JARDA128: 100, ale muzes listovat dal a nove zustavaji oznacene
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Zajimalo by mem, jestli kdyz si zaplatim premium jestli mi to zobrazi vsehny novy prispevky v klubu ne jen cast,kdyz je tam treba stovky prispevku,a dlouho sme tam nebyl.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NYX: paypal
    Vaše prémiová verze byla prodloužena o 450 dní. Děkujeme za podporu, bez níž by provozování Nyxu nebylo možné.

Děkuji za zprávu :)
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: zitra dopoledne to vypnu. pokud ta platba stihne prijit (coz asi jedine paypalem), je to jeste s bonusem.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Zapomněla jsem koupit prémiovku... už to asi není akční, co?
    HARALD
    HARALD --- ---
    PIFCUS: Zmáčni CTRL + F5.

Když to nepomůže, ověř, že soubor s ikonou má PŘESNĚ rozměry dle nápovědy a že není větší, než napsáno v nápovědě.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    WELES, PIFCUS: ikonka se, IMHO, vymeni hned, jen je potreba v prohlizeci vymazat docasny soubory, mezipamet, nebo jak tomu ten ktery prohlizec rika ...
    WELES
    WELES --- ---
    PIFCUS: Ono to trvá i pár dnů, než se ten avatar změní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam