• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    GOLDENDELICIOUS: anebo double ignore, kdy je ignorovany zaroven spravcem auditka, takze prispevek vidi a muze hodnotit?
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    PISKVOR: To jsem si myslela taky. Autor příspěvku vidí nižší hodnocení než já (nemám nikoho v ignorovaných), rozdíl teda způsobuje jednostranný ignore, protože při oboustranném by příspěvek nebyl vidět?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GOLDENDELICIOUS: Ignorelist?
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Jak je možné, že se jistý příspěvek zobrazuje dvěma různým ID s odlišným hodnocením?
    ANICZKA
    ANICZKA --- ---
    Dá se prosím dnes někde dohledat aktuální počet uživatelů? díky
    KEJML
    KEJML --- ---
    LOCAL_HOST: Což je dobrá připomínka toho, že by se ta nápověda mohla po letech aktualizovat :)
    FREEM
    FREEM --- ---
    LOCAL_HOST: ikona "lupy" ^
    LOCAL_HOST
    LOCAL_HOST --- ---
    prosim jak muzu filtrovat v diskuzích? Podle napovedy mam videt Filtr pod textovym polem, ale bud jsem slepy nebo to tu fakt není. Dekuji.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JAMILLOS: Ja duvod toho RO neznam, nejsem spravce toho klubu, jen koukam po obvious reasons a tohle se proste samo nabizi...
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ANARCHY: Aha. Šmarjá ale já tam chodím léta a kolikrát je tam pět stránek keců, a nic se neděje. Navíc tohle je 3 tejdny starý. No nic, tak dík.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JAMILLOS: Protoze sis neprecetl pravidla te diskuse ktera jsou v zahlavi - nic o palcich tam nevidim:

3. Jakýkoliv chat, diskuze a komentáře k vloženým příspěvkům (pro méně chápavé JAKÝKOLIV CHAT, DISKUZE, KOMENTÁŘ) či jakýkoliv jiný offtopic se odměňuje RO na dobu 7 dní!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PISKVOR: No jo, vypadá to, že tam nemůžu přispívat. Ale proč? Vždyť jsem tam nic nepsal. Poslední příspěvek - starej 3 tejdny - má palce nahoru. Nechápu...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JAMILLOS: A nemáš tam RO?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Občas mi v některým auditku mizí ikonky palců - například teď v Ústavu nemůžu nikoho hodnotit. Zkoušel jsem log in log off, a nic. Jak to?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: Uz jsem se na to par mesicu nezeptal, ale je uz nejaka moznost jak embeddovat mp4? :)
    NYX
    NYX --- ---
    BOB_GALLOWS: diskuzi neni mozne jen tak volne prejmenovat, takze tohle zas tak uplne nehorzi.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    PATEJL: Diky.

Co se mistniho slusnyho chovani tyka, je problem, kdyz novy majitel zasadne zmeni charakter diskuze? Pokud z volne diskuze o reseni Riemannovy hypotezy po prevzeti exist. diskuze udelam odborny klub o fekalnim inzenyrstvi, asi je minimalne vhodne to nekde nahlasit, ponevac kakání ma s matematikou pramalo spolecneho a je treba tu diskuzi zaradit jinam, right? Komu, kde, jak?

Dekuji jeste jednou.
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Muzou idčka mezi sebou prevadet vlastnictvi diskuzi, tzn. nejen pridavat prava, ale proste klub nekomu darovat? V navaznosti na to me napadaji dalsi otazky, ale nema cenu se dal ptat, kdyz nevim tohle :)

Dik za odpoved.
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    NELLAS: dikes :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ANGLAN: Ehm... pokud myslíš ten "inzerát" v Daruji/prodám do 150 Kč, tak tam to nepřeškrtneš a nezneaktivníš. Až to udáš, tak ten příspěvek po sobě prostě smažeš. Zrovna tohle funguje jako normální diskuse, ne jako tržiště.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam