• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: Chvili trva, nez se nove prispevky zaindexuji (bezi to kazdych 15 minut)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    V jednom soukromém klubu píšu slovo "DŮLEŽITÉ", aby se podle toho dalo potom zpětně vyhledat... Ted jsem to zkusila a můj poslední příspěvek to úplně ignoruje. Zkusila jsem vyhledat i jiná slova v tom konkrétním příspěvku, ale nejde to. Nechci sem dávat prinstcreeny, ale ráda to třeba pošlu konkréntě nebo tak. Děkuji
    ZUFI
    ZUFI --- ---
    Dobrý večer.
    Jak si dát ikonku?
    NYX
    NYX --- ---
    SUK: je tam spoluspravce ZBYNEK, co je stale aktivni. mohu diskuzi predat jemu nebo nekomu jinemu kdo se tam casto ucastni.
    SUK
    SUK --- ---
    Zdar, ted tak koukam, ze nastenka a vsechno v jedne diskusi je prakticky netknute od zalozeni, "majitel" nebyl pritomen 12 let a rikam si, ze by bylo fajn treba hodit na nastenku nejake odkazy a tak. Jak se takove veci tady resi? Predpokladam, ze psat zakladateli nema moc vyznam a snazit se zalozit dalsi asi taky zrovna ne. Konkretni detail asi tady: [ Elektronika - obvody, soucastky, rady, reseni, ... ]

Diky za pripadnou odpoved.
    NYX
    NYX --- ---
    Ono se to ridi tim, jestli daneho cloveka sledujes nebo ne.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PREPRESS: Rozumim, podivame se na to
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PREPRESS: Vsak taky nikoho v pratelich nemas - vidim u Tebe 6 lidi, kteri maji v pratelich Tebe, ale Ty mas seznam pratel prazdny
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    ADAM: nebo jiným crypto coinem, k nyxu by se to hodilo :)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    Jak vznikne tahle situace? vidim ji poprvy
    https://i.nyx.cz/files/00/00/17/79/1779693_c956b8d0bb424cf43e85.png?name=neanon.png
    nikoho z plusujicich nemam v DI, jsem spoluspravce klubu (gify), minusy bych mel v premiovce videt neanonymni
    ADAM
    ADAM --- ---
    da se platit premiovka bitcoinem? 
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NYX: Potrebuju to z mobilu.. pres url to driv chodivaloxx
    NYX
    NYX --- ---
    E2E4: Zmensit okno prohlizece
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jak se da natvrdo vyvolat mobilni verze nyxu, ta s tema ikonama misto textu apod?
    NYX
    NYX --- ---
    DAWYT: No snad nezapomenu :-)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    bude zase vánoční nabídka pro nákup prémiové verze?
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    Jsou někde, prosím, sepsaná nějaká obecně platná pravidla pohybu na NYXu?
    NYX
    NYX --- ---
    DOBYTEK: Posli mi do posty nejake dalsi udaje podle kterych to dokazu najit a ja to nahodim rucne
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Poslala jsem platbu za prémiovku bez vs, dá se to nějak dohledat/připsat? Nebo to přijde zase zpátky?
    MATHES
    MATHES --- ---
    HONZAACS: osobni - nastaveni - autorizace
    HONZAACS
    HONZAACS --- ---
    jak se tedy autorizuji ?Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam