• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    _TONIK_: dekuji!
    _TONIK_
    _TONIK_ --- ---
    BERUSKA_CA: tahle?

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Kamsi se mi zdejchla ikona, nic jsem s tim nedela a ulozenou ji pochopitelne nemam. Existuje zachrana?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    alt + klik na zalohu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HEINZZ: hele taky me to "tesi" :) mam jich pozehnane bo sem ukecanej az to boli.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    RAINBOF: fňučík.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HEINZZ: nedaj.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Ahoj, možná hloupej dotaz ale dají se nějak stáhnout všechny zálohy pošty najednou?
    NYX
    NYX --- ---
    WOODMAKER: Nejde bohuzel
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Ahoj, snažím se najít příspěvky, které se týkají System 76. Jak mám udělat, aby vyhledávání tyhle dvě slova bralo jako jeden řetězec?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    CABA: no to není úplně ono. Já chodím spíš silově. Něco jako rekreační běhání bez běhání. Třeba rekord mám 21,5 km za 2h 54m
    CABA
    CABA --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Je tu nějaké auditko věnující se chození a tůrám? Přes vyhledávání nějak nic nenacházím.
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    MATHES: <video src="https://i.imgur.com/vteytfm.mp4" controls="controls"/>

MATHES
    MATHES --- ---
    https://i.imgur.com/vteytfm.gifv - v podstate tenhle gif bych rad vlozil formou nahledu, video tag mi to tu nebere a zadnej lepsi jsem nenasel
    MATHES
    MATHES --- ---
    Asi mam jen tezkej pripad ctvrtka, ale nedari se mi najit jak se sem da vlozit mp4 video (ktery uz jsem sem uploadnul do svych souboru) vsechny embed varianty, ktery jsem doguglil mi to tu nechce vzit. Prosim delam neco spatne, nebo to jenom nejde?:)
    NYX
    NYX --- ---
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Dá se nějak zpětně editovat img src="" odkaz? Autor komixu nedávno změnil formu obrázku z jpg na png a nový se tedy pochopitelně nenačítá ([ ROBIN_SNNS @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi! ]
    NYX
    NYX --- ---
    Priloha v poste mi slape, ta oprava byla obecna.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    KEJML: dekujiii :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam