• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PNXNTDD: no tak je normalni snad platit za uzivani veci. dneska uz je bezny, ze si na internetu platis za obsah. zvlaste pokud chces nejakej kvalitnejsi. denikn.... kdyz se podivas do spojenyc statu, tak zadarmo tam mas snad uz jen debilni informace z altright sceny nebo to co si stahnes z thepiratebay, kterou provozuje piratska strana... omg

FINSON: napriklad ja hrde platim svoji premiovku uz sest let bitcoinem a povazuju se za velkyho donatora tohoto serveru. mozna vetsiho, nez platit premiovku petikilem.

FINSON: tam je spis problem, ze na nyxu je vetsi koncetrace alternativneji uvazujicich lidi. tolik blbu, kteri veri, ze co vidi na halucinonegech je pravda, sem jinde snad nikdy nevidel. ...

PALEONTOLOG: tohle je nyxi realita.... lide si tu hlavne vzajemne leci sve frustrace a pocity menecenosti :D

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: no rozhodně nemám pocit správnýho vývoje, jak po technický stránce tak po stránce kvalit uživatelů :)
    nedělám z toho tragedii, ale nechtějte po mě, abych to tu chválil nebo nedejbože se cejtil zodpovědnej za technickou stagnaci tím, že neplatím premiovku, ve smyslu FINSON. bohužel to je jen důkaz toho, jak je aplikace inteligence selektivní.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FINSON: a komunita co se tady profiluje je cim dal vetsi shit :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FINSON: provozovatel si to kompenzuje reklamou, jako vsechny servery na svete. jestli na tom nevydela - neni muj problem :) neni to jedina platforma co pouzivam, nektery i podporim prachama, tahle to neni a dohledne ani nebude :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PALEONTOLOG: Tak já si myslím, že uživatel tvého ražení si nic než ten normální českej průměr nezaslouží, užívat něco zadarmo a přitom píčovat, že to není světová špička, to je taky takové docela české...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FINSON: no vidis, ja vdecim servru za bajecnou spolubydlici, co jsem obdaroval a jeste me pri odstehovani okradla :D ale to neni blbost serveru, nybrz moje.
    Nevidim duvod dat ani korunu, tripper to taky delal na sajbru zdarma a nyx z nej, ehm, dost vychazel. Dotunil to tady tak, ze jeste po pul roce po upozorneni nevyřešil bug, kdy se nemazou prispevky z poslednich, ackoliv je smazes z diskuze.
    O nekrerych zasazich adminu si taky myslim svoje.
    Takze normální ceskej prumer, chteli jsme neco extra, ale dopadlo to jako vzdycky.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TOOMIX: 73. tak to naštěstí nepotřebuju :) jednou za čas promazávám, aby mi to nežralo tolik času. už ted je to na pováženou....

Jo, můžeš si na nyxu vést celou firmu s milionovým obratem. (beze srandy)

FINSON: hele, nyxu vděčím za firmu, manželství (a tedy děti), kamarády..... jako jo, platila bych ochotně, i kdyby se to zvedlo :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    PALEONTOLOG: Já to kupuju rád. Plno lidí na Nyxu mi v něčem pomohlo, lidí, které bych jinak nepotkal. Finančně jsem i s prémiovkou výrazně v plusu ;-) Nicméně je fakt, že ten cenný obsah vytvořili uživatelé, ne majitel. Ten "jenom" postavil, poskytl a dvacet let udržuje platformu, to je toho!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PNXNTDD: muzes bejt schovanej s aktivitou, co nemaj cloud tak ho maji, muzes slidit, kdo ti dal minus, vic bookmarku, doubleignor, to je vazne pecka.
    Platis borcovi za to, ze mu delas obsah, nekup to twl
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Double ignor už byl?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PNXNTDD: KLAIR: jeste muzes mit vice nez 100 sledovanych diskuzi
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: samozřejmě korunou padesat denně...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    PNXNTDD: muzes postovat obrazky primo z disku
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    PNXNTDD: inu.... tohle jsou jen věci, které jsou pro mne důležité. pak jich je tam spousta dalších...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Ale abych nekřivdil.... líbí se mi možnost zobrazit kdo si tvůj profil zobrazil z jakýho topicu.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KLAIR: kromě bodu 1 je to teda vlastně úplně k ničemu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    PNXNTDD:
    1) podporujes asi tak korunou padesat projekt, na kterém travis čas
    2) větší úložiště
    3) označené odpovědi na tve příspěvky
    4) možnost zakázat anonymní minusy
    5) žádné reklamy
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    V čem je hlavní výhoda prémiovýho členství na nyxu ?já nevidím důvod proč bych si za to měl připlácet když je ted dostupný zdarma tak jsem nějakou top výhodu nebo zlepšení kromě většího prostoru v úložišti nenašel. Takže váš názor ?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dřív když jsem v klubu klikla na reakce u příspěvku (je to vidět třeba tady o tři příspěvky níže jako "2 odpovědi"), načetly se mi všechny ty reakce a daly se dost pohodlně číst. Teď se po kliknutí zobrazí jen ten původní příspěvek. Změnilo se něco, nebo jsem začala klikat špatným prstem? :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    LEFTY: ano, protoze to nikdo nedal do napovedy.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    LEFTY: koukni na ADITU&ADITU
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    lama dotaz, nenašel jsem v helpu - jak udělat text, kterej se zobrazí jenom při výběru? Na spoilery. Díky.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    NYX: diky!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam