• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    NYX
    NYX --- ---
    VIXLE: Zustanou
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    TOOMIX: me ted napadlo, kdyz si s premiovkou pridam vic jak 100 sledovanejch a premiovka vyprsi, co bude dal? zustanou mi, zmizej fifo/lifo, nebo jak to je?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ALAGAESIE: Dík, to je místo, které prakticky nenavštěvuju
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    ROBIN_SNNS: Na home pod pozvánkami.

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Je někde v nastavení funkce, která mi zobrazí, do kdy mám platné premium?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Dekuju za pripomenuti
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: asi ne, Nyx vyřešil
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: že tys nezadala specifický symbol!
    na tohle už jsem naletěla taky. A letos zase, protože jsem tam omylem nakopírovala znova variabilní.

(není to chyba Nyxe ani nyxu, jen je to, krom snad daní, jediné místo, kde SS používám, tak je to poněkud zrádné)
    NYX
    NYX --- ---
    MAR_TINA: Bankovnim prevodem? KB by mela byt do hodiny, z jinych bank dalsi pracovni den? Pokud by to trvalo dyl, ozvi se a ja proverim rucne, nekdy mi banka proste neposle notifikaci vubec :-/

A ten bonus se pripisuje i par dni po 24., at to bere v potaz i tohle :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    za jak dlouho po platbě na účet se zjeví prémiovka?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NYX: parada, diky
    NYX
    NYX --- ---
    Jezis pisu jak lempl :-D
    NYX
    NYX --- ---
    POZITRON: Neco se v tomhle smeru bude menit, cast popisovanych problemu by se mela vyresit.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nebylo by mozne, aby pocet novych prispevku v diskuzi nezahrnoval prispevky osob, ktere mate v jednostrannem ignoru? A to same cisilko udavajici pocet odpovedi na vas prispevek. Vite, co myslim. V historii vidim, ze v dane diskuzi je 10 novych, vlezu tam a vidim 6. Nad mym prispevkem je pocet odpovedi 2, ale vidim jednu. Jednostranny mi vyhovuje o dost vic, nechci, aby ten, koho v ignoru mam, o tom vedel. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PNXNTDD: no tak je normalni snad platit za uzivani veci. dneska uz je bezny, ze si na internetu platis za obsah. zvlaste pokud chces nejakej kvalitnejsi. denikn.... kdyz se podivas do spojenyc statu, tak zadarmo tam mas snad uz jen debilni informace z altright sceny nebo to co si stahnes z thepiratebay, kterou provozuje piratska strana... omg

FINSON: napriklad ja hrde platim svoji premiovku uz sest let bitcoinem a povazuju se za velkyho donatora tohoto serveru. mozna vetsiho, nez platit premiovku petikilem.

FINSON: tam je spis problem, ze na nyxu je vetsi koncetrace alternativneji uvazujicich lidi. tolik blbu, kteri veri, ze co vidi na halucinonegech je pravda, sem jinde snad nikdy nevidel. ...

PALEONTOLOG: tohle je nyxi realita.... lide si tu hlavne vzajemne leci sve frustrace a pocity menecenosti :D

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já bych si třeba připlatil kdyby šlo koupit aby mínusy u mě nebyly viditelné jen pro mě, ale pro všechny.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PALEONTOLOG: Nemyslím si, že by si každý měl kupovat premiovku, ale přijde mi normální, že ti, co si ji kupují, v ní vidí smysl a na dotaz, proč by si ji někdo měl pořídit, mu vysypou své důvody.
    A taky by mě zajímalo jaké zásadní bugy jsou na nyxu dekádu a nikdo je neřeší.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: tak ne, bugy si neuděláš, ty tady jsou dekádu a po upozornění stále nic. takže jsi vedle padawane, minuls pointu.
    že se sem chodím vyblejt ještě neznamená, že si můžu za technický problémy sám, twl, nebo že bych jim navzdory měl kupovat prémiovku, nebo že bych, pokud nyx nechválím, jej nemohl používat.
    jak v mateřský
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AETHER: čím by byli muži bez žen :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Nyx je takovej, jakej si ho uděláš. Většinu stěžujících si na nekvalitní diskuze potkávám pravidelně v bulvárních/hádácích auditkách, kde se od roku 2007 vede diskuze, jestli je lepší pindík nebo pipinka, či Losna nebo Mažňák, a pak si stěžujou na úroveň příspěvků... nikdo vás nenutí z toho tady dělat druhej FB s výkřikama do tmy, je tu spousta odbornejch auditek, ale když si otevřu nejnovější příspevky, tak je tam půlka bulvární nory, co vás potešilo a ženy/muži.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam