• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    TETH
    TETH --- ---
    Kde se dozvim kolik mi zbyva premiovky pls? Dik
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Slo by sem do helpu dat info jak vlozit spravne tag video ?
    https://nyx.cz/help
    NYX
    NYX --- ---
    SPIKE411: Zpravu do novinek jsem daval par sekund po nasazeni :) Na tech 1600px max to zmensuje Nyx na strane serveru. Klidne posli soubor, co to zmrsilo, idealni verzi a mrknu na to.

Ale je fakt, ze nejake profi vysledky se asi cekat nedaji...ted delam jen resize a nejake mirne doostreni.

A jinak pri rucnim uploadu tusim projde az 2048px aniz by se to Nyx pokusil zmensit sam.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jakože chápu, že to nebude zmenšovat a komprimovat stejně efektivně jako Darktable (resp. jeho knihovny) na PC, ale ten rozdíl byl opravdu propastný. Tak spíš upozornění, že pokud jde někomu o kvalitu i v malém rozlišení, ať si to radši zmenší sám.
    Zkusím udělat nějaké porovnání Nyx (resp. mobilní Chrome na Androidu) vs. Snapseed vs. Darktable.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    [NYX @ nyx :: novinky v systemu]

Jak dlouho je to nasazené?
    Před pár dny jsem nahrával fotku tuším 1600×1200, po uploadu byla zmenšená na 1200×800 a musel jsem to smazat, jak strašně to kvůli kompresi vypadalo. Radši jsem si to zmenšil sám a nahrál znovu.
    NYX
    NYX --- ---
    VOJTHA: Zatim ne
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    PES
    PES --- ---
    HLAVKA: Tohle je relativně poptávané, že by snad NYX mohl takovou funkci (za patřičný "bonus obulus" ;-)) doplnit i s variantami zrušit účet & zachovat příspěvky anebo zrušit účet & smazat všechno ;-)))
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    HLAVKA: pošli mi do pošty heslo, zařídím.
    HLAVKA
    HLAVKA --- ---
    ahoj, jak zruším účet? :D
    NYX
    NYX --- ---
    MRTVY_KENNY: Jeste ne, ale zvazuji zas dodelani
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    zdar, pls v trzisti uz nejde sledovat klicova slova?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SCHIFFI: Ano, není to teď vidět.
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Ahoj, zmizela možnost nahlédnout do svého osobního profilu a vidět, kdo tam koukal nebo jsem jen slepá? Předem díky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prosim pekne, proc nevidim svoje kluby pod sledované/vlastní diskuze? ono se to presunulo nekam jinam? diky
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    RAB1T:
    Velmi dekuji!

Color Names — HTML Color Codes
    https://htmlcolorcodes.com/color-names/
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Vim ze se daji pouzivat barvy, viz napoveda text ...ale existuje nekde seznam barev/vzorkovnik ktery jsou pouzit? Nevim pod jakym terminem bych to hledal.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SIMMSI: Když klikneš na ty tři čárky vpravo nahoře, mělo by ti to přidat možnosti... jinak asi hledáš tenhle odkaz.. https://nyx.cz/topics
    SIMMSI
    SIMMSI --- ---
    Ahoj prosím dokáže mi někdo poradit kde mám na telefonu zobrazit seznam diskusí a témat jak je to na počítačové verzi? Já to prostě nemůžu nikde najít. Nemyslím sledované ale celkový seznam všech diskusi.diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam