• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    FRDK
    FRDK --- ---
    NYX: Oukej, existuje jiný způsob, jak se se spolunyxáky podělit o své fotky..?
    NYX
    NYX --- ---
    FRDK: Jestli jde o to, ze musis linkovat z https://, tak to je tim, ze modelni prohlizece obrazky z nezabezpeceneho http:// odmitnou zobrazit, tj. nedava smysl povolit je sem takhle vkladat.
    FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: Používám nyx (nyní už sporadicky) pouze přes mobil...
    FRDK
    FRDK --- ---
    Jo, zaspal jsem a nemám teď energii hledat odpověď, můžete mi, prosím pěkně, někdo objasnit, proč už nelze do auditek hostovat fotografie jako postaru, skrze

???
    Když už si dám tu poměrně časově náročnou práci a tu galerii z vlastního hostingu do diskuse napastuju, hlásí mi to, že jedině pomocí odkazů.
    Což je pro ostatní uživatele, prohližitele, nepohodlné; přece nebudou rozklikávat např. dvacet odkazů...
    Vysvětlete mi to, prosím.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    NYX: Vyjasněno že vadí mobilní verze linku :) díky..
    NYX
    NYX --- ---
    XEHUTL: Zkus z te diskuze vylezt a pak zas zpet. Tohle se dotahuje asynchronne a doplni se az po chvili. Na webu to nyx posle cloveku do prohlizece a updatne se to, do appky to neposilam.

Pokud tam ani tak neni, tak 🤷🏻‍♂️
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    NYX: A když vloží jenom link bez náhledu?
    NYX
    NYX --- ---
    XEHUTL: Proste posles link jako na webu.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Jak na mobilní aplikaci dostanu do příspěvku rovnou i náhled na odkazované stránky? Je k tomu třeba něco víc než jen link, a nebo se to řídí až tou destinací?
    STEVKO
    STEVKO --- ---
    TUILE: Skutočne to bolo RO. Netuším, prečo som to čítal ako OR.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NYX: uf tak na nojem mobilu se o rozliseni neda mluvit :) diky
    TUILE
    TUILE --- ---
    STEVKO: auditko = vlakno = tema = diskuze
    OR - to myslis asi RO = read only = nemas v danym auditku povolenej zapis, ale muzes v nem cist. toto si voli spravce (=majitel) daneho auditka. kdyz porusis pravidla nebo ho nastves nebo je to systemovej klub... tak muzes dostat (nebo mit defaultne) RO
    NYX
    NYX --- ---
    HNILOB: Hmmm...to bude mozna dane jen rozlisenim. To asi takhle uplne podminkovat nechci.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NYX: no na drivejsim nyxu mi na mobilu vyskakovaly lajky a odpovedi. Ted uz se jen aktualizuje to cislo v pravo dole. Myslim tim kdyz se divam na nyx v mobilu.
    NYX
    NYX --- ---
    HNILOB: Jake notifikace? Ty jsou jen pokud mas nejakou mobilni aplikaci, ne? Samotny webovy nyx ti notifikace na nyxu neudela.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Zdravim. Na novem nyxu uz nevyskakujou notifikace (na mobilu) a tak se chci zeptat, jestli by to neslo vratit ci nejak zapnout? Chapu ze to nekoho otravuje, ale me to chybi. Hmm udelat tlacitko, ktere po "kliknuti" zustane barevne oznacene a notifikace se zobrazi? Neco jako on/off v realnem case.
    STEVKO
    STEVKO --- ---
    Je niekde nejaký zoznam terminológie pre nyx? Už som videl pojmy „audítko“ a OR a nie som si úplne istý, čo znamenajú. A podobných bude určite viac.
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    KOMPAS:
    diky moc!
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    JUWELIUS: sledované, rozkliknout první řádek "X upomínek"
    JUWELIUS
    JUWELIUS --- ---
    ALL: prosim prosim, kde najdu svoje upominky? (: (zalozky) .. dekuji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam