• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    MYS068
    MYS068 --- ---
    Ahoj jsou tu i odkazy na tatery?
    MYS068
    MYS068 --- ---
    NELLAS: To jsem hledala,díky moc :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MYS068: Můžeš si zkusit dát poptávku do [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)], ale pokud jsi na nyxu primárně kvůli kleci, tak to tu pro tebe bude asi velkým zklamáním.
    MYS068
    MYS068 --- ---
    Ahoj,dobrý den. Jsem tu nová,tak se orientují. Prosím pěkně rovnou se optam sháním nějakou volieru větší klec ? Jsem z Prahy. Předem děkuji moc za nabídky a pomoc.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    jo sponka funguje, supr....to s jsem tam taky zkoušel dopsat a to mi právě nešlo

každopádně díky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PUPEK: normálně do URL dopíšeš to "s", bum, hotovo.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    PUPEK: ja pouzivam tady tu sponku. Ale na to je asi potreba premiovka, pokud chces vic, nez par MB. (dalsi rady ti da snad nekdo dalsi)

PUPEK
    PUPEK --- ---
    jak nahrávátě obrázky, zkoušel jsem, jako dřív, ze svého úložiště, ale to je v HTTP a teď to po mě chce HTTPS a nevím, co s tím. Nahrát si to sem na nyx znamená, že se to celý zdeformuje.....
    ROBICK: 40x50 tusim
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    LODBROG: To by ho neviděl ani na tom mobilu, ne?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SLAMITCH: Nemáš tam náhodou RO?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    V jednom fóru jsem si nějak schoval okýnko, kam se píšou příspěvky. Na mobilu OK, ale v Chromu na PC ho nevidím. Nevíte, pls, co s tím?
    ROBICK
    ROBICK --- ---
    nějak nemůžu dohledat velikost v px GIFu u obrázku u nicku? díky
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    JAMILLOS: tak to RO můžeš mít za to, že ses o správce otřel úplně někde jinde :-)))
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    MONCHO: Asi správcům (klub), nebo Nyxovi (general).
    MONCHO
    MONCHO --- ---
    Kde nahlásit zneužití fotek či profilu?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NELLAS: Rozumím, ale já si nepamatuju, že bych něco takovýho dělal. Mohl bych se zeptat správce, ale kašlu na to. Díky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JAMILLOS: Pokud jsi reagoval a máš RO, byl pak tvůj reakční příspěvek stejně smazán, takže ho už nenajdeš.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KOMPAS: Fakt? Divný, poslední příspěvek tam mám z 20. 3. a žádná reakce na nikoho (což se tam jakože nemá) to není. Hm.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    JAMILLOS: Máš RO. Palce nově fungují i v takovém případě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam