• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PRAASHEK: Tak to jo. ;o) Budiz Ti prano. ;o)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OVERWATCH: asi jsi zlobil. Já jsem moc hodný člověk a je to o mě známo.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    PRAASHEK: To bylo rychly, ja jsem cekal na zalozeni asi 5 tydnu. ;o)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TOOMIX: už to založil :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PRAASHEK: ta doba je neurčitá a záleží tuším na NYXovi, kdy to založí
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jak funguje zakládání diskuzí? jenom abych něco nepromeškal; vyplnil jsem formulář se základním názvem, dal popis (který vypadá retardovaně, protože nikde není upozornění, že pokud chci řádkování, musím nejspíš použít tagy, což je mimochodem podnět k zamyšlení, že by to tam mohlo být uvedeno) a teď se tam hlasuje. Jaká je pak doba, kdy se má něco začít dít?

a btw ty navrhované "podobné" diskuze, co to tam nasáčkuje, to taky není zrovna nejšťastnější ;)
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Nejde mi přihlásit se z mobilu, po změně hesla. Hlásí špatné heslo. Přihlásit se z noťasu funguje bez problémů. Čím to může být? Díky.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    SP1T: uka
    SP1T
    SP1T --- ---
    V posledních dnech, když připojím fotku, místo barev se nahraje monochromatický/sepie? Telefon, mobilní verze, přepnutí na desktopu na tom nic nemění. Díky.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, jak vlozit napriklad video z TikToku? :)
    BAT
    BAT --- ---
    NYX: Aha, pak to dava smysl, dik za vysvetleni.
    NYX
    NYX --- ---
    BAT: Jj, hleda to v nazvu, nastenkach i prispevcich…se snizujici se vahou.
    BAT
    BAT --- ---
    NYX: Asi neexistovala, coz mi tak nejak po case doslo.
    Problem je v tom, ze jsem zvyklej, ze kdyz se neco nenajde, ze to proces nejak jasne da najevo, ale misto toho mi to zobrazilo nejaky "nahodny" vysledky (mozna ne nahodny, mozna to nabizi diskuze ve kterych to slovo nekdo pouzil? nevim).
    Pripada mi to pomerne matouci, ale mozna je to jen tim, ze jsem nepochopil jak to hledani funguje.
    NYX
    NYX --- ---
    BAT: Delas to dobre. Urcite existovala?
    BAT
    BAT --- ---
    Chtel jsem ted kouknout jestli existuje diskuze s urcitym slovem v nazvu (konkretne "pathfinder"), a nejak nemuzu najit... jak to najit.
    Mlhave si pamatuju, ze to driv nebyval problem (mam pocit, ze byl nejakej filtr nebo vyhledavaci nastroj kdyz sel clovek do "Topics"), ale jediny co jsem ted nasel je vyhledavaci policko vpravo nahore, a kdyz tam napisu "pathfinder" a pak v nasledne zobrazenem rolloutu kliknu na "discussions", tak to zobrazi naprosto nesmyslny vysledky - resp. mozna nejsou nesmyslny, ale rozhodne to nejsou diskuze co by v nazvu meli "pathfinder".
    Co mi uslo?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Já bych rád textbox na čísla, kam zadám hodnotu -10 nebo 300 a ono mi to podle toho vyfiltruje
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MATHES: Aha, to není úplně dokonalé, ale aspoň něco. Funguje to poněkud záhadně, asi to počítá nějak průměry palců v auditku a podle toho rozhodí ty hranice.
    Myslel jsem něco jako že si třeba do pole vyhledat napíšu něco jako \palec>=5 nebo tak.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MATHES: ne, jakkoli by mi to bylo prijemnejsi nez aktualni stav
    MATHES
    MATHES --- ---
    B3DA: díváš se jenom na finální výsledek +/- ten filtr to imo bere jenom čisté podle počtu +
    B3DA
    B3DA --- ---
    MATHES: ne :) pokud by ty prahy byly nastaveny takhle, nedostal bys v tomhle klubu nic
    v ustavu na filtr +1 dostanu treba postu s +90 ... na +3 zacinaji nekde na 270 a na vic neni UI.. pokud poslu manualne +5, dostanu konecne v ustavu prispevek s max poctem palcu (+564), ale vlastne se k nemu nemam jak normalne dostat... +6 vypise prazdno.
    ale treba ve slecnach dostanu do +4 v podstate stejny vysledky a filtrovat lze az do +8 (kde najdu fotky s +390)

absolutni filtr ftw, tohle je fakt hell
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam