• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    ELIDOR: ELIDOR: to se deje. Na Topu ulozeno, ale po opetovnem prohlednuti celkoveho seznamu tam neni. Jiny prohlizec taky nepomaha, ani jiny pristroj...to by clovek nerekl, jak je to tezky, si nekoho ulozit do pratel...mozna o moje pratelstvi nestoji:)
    Jj pochopila jsem
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ORTWORKA: ono to vypadá, že se dialog přidání nezmění, ale na topu uvidíš informací "uloženo" + se nový "přítel" objeví v seznamu.
    Pokud ne, zkus jiný prohlížeč.
    Btw přidal jsem si tě pro ukázku do přátel.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Ahoj. Nedaří se mi vůbec uložit si ID do přátel. pořád se mi to vrací k tomu stejnému oknu...a f5 nepomáhá. co dělaám blbě?
    BSB
    BSB --- ---
    NYX:
    PETER_PAN:

a samotné textové zprávy ve zprávách? to je fakt jen nějakých 166 nebo kolik řádků nebo dělám něco blbě?

jo a nedávno jsem byl docela překvapenej když jsem uploadl skript v bashi v utf-8 a stáhl ho pak ve WIN-1252 - to je feature nebo bug?
    FUMO
    FUMO --- ---
    FUMO: pritom to na webu je 🤦‍♂️
    FUMO
    FUMO --- ---
    BERRUNA: Diky na Fnyxu ani na webu jsem to nenasel, ale v mobilni verzi to tam je! Diky
    FUMO
    FUMO --- ---
    Ahoj, může mi sem někdo hodit printscreen, kde je vidět v pravo nahoře na úvodním screenu kdy mi vyprší premiovka?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SUBVERSION: práva / přidat uživatele (nick) / nastavis, ze nema prava ani cist
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vpravo nahore "prava"

SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    jak prosim dam nekomu v mnou zalozenem auditku BAN? diky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NYX: dekuji!
    NYX
    NYX --- ---
    BOBESH: Zkus ted prosim.
    NYX
    NYX --- ---
    BOBESH: Divne, prozkoumam to.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ahoj. chci si usadit jedno id do di, ale pise mi to: "databazova operace selhala". delam neco spatne nevite?
    SNICI
    SNICI --- ---
    NYX: tak super :) - moc děkuji za poradu.
    NYX
    NYX --- ---
    SNICI: Ja ji vidim. Proste stara verze je v cache a nejakou dobu potrva nez se vsem obnovi na novou.
    SNICI
    SNICI --- ---
    NYX: shift+f5 otevře firefoxProfiler - tak nevim
    NYX
    NYX --- ---
    SNICI: Zkus sfift+f5 pro reload cache.
    SNICI
    SNICI --- ---
    NYX: jj nabídne, oříznu a pak se to neuloží. Obrázek z disku. mám ho sem vložit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam