• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: zatím mi právní ráda jasně sdělila, že smazání jakýchkoliv vlastních příspěvků je věcí gdpr. není to můj bussines, ale přistupuju k věci na základě té rady, dokud nebudu mít informaci lepší. PII nevím co je.

NYX: jo tyhle zálohy jsem myslel. nový teda už nevznikaj? tak to jsem nevěděl., aspoň něco.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Tyhle zalohy myslis. Jo, ty zustavaji bohuzel. Ale uz nove nevznikaji.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Pri smazani celeho uctu prispevky zmizi.

A afaik GDPR resi PII, ne naprosto jakakoliv data, ktera dany uzivatel vyprodukuje. Klidne me vyved z omylu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já myslím, že by nováčci měli vědět, že tady jejich příspěvky zůstanou i po smazu celýho účtu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: ehm, myslím, že jsem jeden z mála lidí, který sype na internet naprostý minimum údajů, jde mi o to mít kontrolu nad príspěvky, kterým již nemám přístup. a je to mmj. záležitostí gdpr ze strany systému, nesvaluj laskavě zodpovědnost na uživatele.

NYX: děkuji za neodpověď. v náhodným klubu jsem čeknul zálohy a sahají k 2009. tedy ani tohle není argument.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Zalohy se drzi jen nejakou dobu zpet.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: A to tu opravdu trousis v diskuzich udaje, ktere spadaji pod GDPR? To im prijde jako takova anomalie, ze se mi nechce kvuli tomu neco programovat.

To prepouziti smazaneho nicku nepujde, zrovna to dodelavam.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: jo a zmizí smazený uživatel také ze záloh?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: už jsi uvažoval nad tím, co s příspěvky, které zůstanou trčet v klubech, kam už uživatel nemá přístup, ale chtěl by je minimálně kvůli GDPR smazat? mazání celýho účtu je dost nepraktický.

jo a nejspíš si pak někdo může vzít ten smazanej nick, znovu, žejo?
    NYX
    NYX --- ---
    TOOMIX: Ano
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NYX: a smažou se všechny příspěvky a palce od toho účtu?
    NYX
    NYX --- ---
    Muze. Proto to mazani nedoporucuju. Ale chtel bych zavest nejakou blokaci.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NYX: když dojde k úplnému výmazu, může pak nově registrovaný uživatel použít nickname toho smazaného?
    NYX
    NYX --- ---
    MORAVISSS: Uplne smazani - vypln https://nyx.cz/delete-account a napis mi. Deaktivaci doporucuji si zmenit heslo na nejake, ktere si nebudes pamatovat.
    MORAVISSS
    MORAVISSS --- ---
    Ahoj, jak si deaktivuji pripadne zrusim ucet dekuji
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Vložím z telefonu do záhlaví obrázek? Jak prosím?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MEI: přece by sis nechtěla změnit tak úžasnou ikonku za nějakej.. já nevím, třeba "avatar"? no brrr :)
    KUKEN
    KUKEN --- ---
    KUKEN: dobrý tak klasika, po položení dotazu najdu sám za 5 vteřin :D sorry
    KUKEN
    KUKEN --- ---
    jak si můžu koupit prémiovku? vždycky sem se na to prokliknul z tý vánoční slevový akce ale teď to nikde nemůžu najít :O pls help
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    tak možná už systém umí sežrat i jpg/png, dozvíme se v příští episodě, ale s .gifem máš jistotu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam