• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JAMILLOS: nebo můžeš někomu zaplatit, aby to dělal
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PRAASHEK: Rozumím, ale to já zas takovej nejsem. Seru na to. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JAMILLOS: na druhou stranu pokud ta diskuse vznikne, můžeš jim tam chodit říkat, že jsou čuráci nebo tak něco
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    JAMILLOS: Stejně se to těmi hlasy neřídí. Tak se netrap.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Dal jsem hlas pro založení klubu, ale když jsem si pak přečetl více info v popisku, chtěl bych to vzít zpět. To asi nejde, co?
    O nic nejde, ale tak pro info, pro příště.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    RAB1T: Nevidím lidi, kteří se sem dostali na pozvánky od existujících IDs, ale tak, že vyplnili ten vstupní formulář, se sem třeba od 12.8. dostalo 9 nových ID - tedy to vychází tak zhruba na 2 IDs denně.
    Občas tam jsou peaky, jako třeba když někde na FB někdo zveřejnil inzerát, že věnuje zadarmo soundsystém, to pak byly desítky lidí denně, ale jinak ty cca 2 ID denně zhruba sedí.
    NATYKITTY
    NATYKITTY --- ---
    RAB1T: Jj, mně to tu doporučil Sekelle
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PRAASHEK: ja fejky nepotrebuju rad drazdim hady vlastni nohou :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    RAINBOF: fake ajdíčka se nepočítají!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAB1T: ja rocne zpusobim 2-3 z toho polovina zustava trvale.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    NATYKITTY: To je neuvěřitelný opravdovej živej nováček. ;)

Mne tak napadá mate někdo přehled kolik tak vzniká posledni dobou novejch ID za mesic/rok?
    NATYKITTY
    NATYKITTY --- ---
    RAINBOF:
    NELLAS:
    DĚKUJUUU <3333
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NATYKITTY: Klikneš na ikonku a dáš "odpovědět na zprávu" :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NATYKITTY
    NATYKITTY --- ---
    @NELLAS nevím, jak ti odpovědět, ale moc ti děkuji za pomoc. Mám teď tu AYA verzi a je to fakt pecka.
    NATYKITTY
    NATYKITTY --- ---
    NELLAS moc děkuji
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NATYKITTY: Profil-nastavení-vzhled systému, je tam několik možností na výběr.

NATYKITTY
    NATYKITTY --- ---
    Ahoj, ta defaultní šedá je jedinej vzhled nebo se to tu dá custom i přemalovat? v help jsem to nenašla [#T . T#]
    EKG
    EKG --- ---
    Taky jsou lidi, kteri jsou odbornici ve svem oboru a vyplati se s nimi diskutovat na odborne tema, ale hned jak dojde na politiku, lidska prava, nebo treba ockovani, tak je lepsi u toho nebyt. Rika se tomuto jevu fachidiot. Selektivni ignore, treba specificke nastaveni pro ruzne kluby, by mohl byt odpovedi.
    EKG
    EKG --- ---
    SCHWAB: Treba nechci ty blaboly cist vsechny, ale kdyz to nekomu stoji za obzvlast vypecenou reakci, tak se podivam na puvodni vyplod ciste pro zajimavost. Pro kamarada, pro vedu, znas to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam