• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    NYX: dík za reakci. Navrhuju se nad touto funkcí do budoucna zamyslet. Např. ID Fimfarum inzeruje snad obden neuvěřitelný množství věcí a jiné inzeráty se v přehledu ztrácejí. Kdyžtak dík
    NYX
    NYX --- ---
    Nejde myslim
    SCHIFFI
    SCHIFFI --- ---
    Ahoj, ráda bych si dala do ignoru v tržišti jedno ID, nenašla jsem způsob, jak to udělat. V nastavení lidí je jen ignore v poště/ diskuzích, ale i když jsem nastavila to, v tržišti se mi pořád objevuje... Jde vůbec nastavit ignore v tržišti? Pokud ano, jak pls?
    NYX
    NYX --- ---
    NGR: Das mi odkaz na tu udalost? Prozkoumam.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    VANEK: Když má někoho v jednoduchém ignoru, tak na první dobrou nevidí jejich příspěvky, ale ani palce (nahoru či dolů). Ti lidi naopak od ní vidí všechno a můžou interagovat dle libosti (odpovídat, dávat palce nahoru i dolů).
    NGR
    NGR --- ---
    v udalosti jsem potreboval smazat obrazek a nalejt tam aktualni
    obrazek je pryc
    a novy je az jako druhy takze to v udalosti neni visi tam prazdna ikona
    VANEK
    VANEK --- ---
    SABRIEL13: AFAIK lidem v jednoduchém ignoru, i když uvidíš příspěvek přes odpovědi, nejde ani plusovat.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Stalo se mi právě, že můj příspěvek má 6 plusíčků, ale hodnocení má jenom +5 - akorát že ten mínus tam není vidět, ačkoliv mám nastaveno, že mínusy vidět chci.

Jak tohle vznikne? Je to mínus od někoho, koho mám sama v ignoru, a tak nevidím ani to mínus?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    DZANDIS: Bývalo to tu někde... Vytahoval? Můj ty Tondo severoamerickej...
    XARGH
    XARGH --- ---
    DZANDIS: rekl bych, ze ne.

lide se tu pred par lety na sebe vytahovali, kdo je tu dyl a kdo je novej, tak takhle informace byla skryta :DD
    DZANDIS
    DZANDIS --- ---
    Ahoj, dají se nějak vylistovat uživatelé podle data registrace? Např.posledních "n" nových účtů?
    NYX
    NYX --- ---
    ADAMIRA: Po precteni uz nejde smazat zpravu adresatovi z posty. Seznam konverzaci by mel odpovidat tomu, co dany clovek vidi v poste.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravím mám dotaz.

Uživatel A tvrdí, že mu uživatel B psal soukromé zprávy, které po tom co je uživatel A přečetl, uživatel B smazal.

Uživatel B tvrdí že uživateli A nikdy žádnou soukromou zprávu nenapsal.

Zůstane uživatel B v seznamu v levé části uživatel A i po tom co smaže zprávy které mu psal?

Pokud uživatel B smaže poslané zprávy, znamená to že zmizí ze zpráv i uživateli A?

Obecně - existuje způsob jakým dokázat že má uživatel A nebo B pravdu?
    NYX
    NYX --- ---
    ANDROMEDA: Lide / pozvanky
    ANDROMEDA
    ANDROMEDA --- ---
    už jsem dlouho neposílala pozvánky, a mám pár osob, kterým bych je ráda teď poslala - do emailu - dělá se to tak stále? Ale hlavně, kde jak je pošlu? Díky za pochopení i poradu, A.
    XARGH
    XARGH --- ---
    PHIL_FARRELL: ID? ne!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: odpovím si sama. Je to relikt po situaci, kdy měl někdo RO nebo BAN a pak dostal práva zpět.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ahoj,
    mám auditko, který jsem zdědila a je tak dobrý, že jsem do ničeho nezasahovala :)
    Ale dotaz, koukám na práva a tam kromě přihlášených je ještě výčet spousty ID se stejnými právy jako přihlášení uživatelé.
    Má to nějaký smysl? Co je to za relikt?

Ale klidně to nechám, jak je.

WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    ALARICA: díky. V tom případě asi došlo k nějaké změně protože mi to ještě před cca měsícem také nic nenašlo.
    ALARICA
    ALARICA --- ---
    WAMP_ELF: funguje to. Hodí mi to hlášku

"Některé příspěvky jsme nezobrazili protože jejich autoři nebo v nich zmínění lidé si nepřejí, aby byly jejich příspěvky vyhledatelné."

Hádám že tobě se zobrazí aby si mohl své vlastní příspěvky smazat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam