GLIN: No ja jsem asi ty veci, o kterych hovoris, nainstaloval, ponevadz to JDEE psalo v dokumentaci, ze je mam mit. Jedna z nich mi dela takovou podivnou vec, ze u souboru urcitych typu (napriklad ten Make file, ale i nejake jine) si to zabere uplne vrchni radek a tam se to cosi snazi zobrazovat (zrejme kontext, asi treba v jake je clovek funkci nebo tak, kdyz pise zdrojak). Kazdopadne to funguje nejak podivne a vic me to stve nez cokoliv jinyho.
Ale predevsim jsem se zatim dostal jenom k nainstalovani, nikoliv k procteni dokumentace a nakonfigurovani, takze nechci predcasne soudit. Kazdopadne kdyz dam System.out. a necham ho doplnit, tak to podle me funguje spravne, ale to je asi jediny, co se mi podarilo rozbehnout, aby doplnil, cokoliv jineho nejak nebezi - obcas zahlasi, ze potrebuje neco naimportovat a skutecne tam na zacatek nejakej import prida, ale i tak to nefunguje, navic tam ten import obcas prida dvakrat (a to i v pripade, ze uz tam jednou je, takze je tam pak i trikrat). Ale rikam, az si o tom budu mit cas trochu neco precist, treba to bude lepsi.
Ten flymake vypada zajimave.