• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    HOME!!!!
    na home budou vitany i elaboraty, abychom mohli udelat pruvodce domacnosti stareho nyxmladence aneb prakticky navod jak serfovat a zit jako prase
    rozbalit záhlaví
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    JOSEF_K: já to mám jako krysy, když jich je moc, žerou se mezi sebou. takže když už nemám místo ani na klávesnici, tak uklidim.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    JOSEF_K: já si včera taky z nedostatku jiné činnosti uklidil a ráno hned po probuzení jsem se lek, že mě někdo vykrad... Ale člověk si zvykne časem. Navíc jsem našel spoustu zajímavých věcí! ;-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Přišel mi ke stolu šéf a povídá:
    "Hele, víš, že tady nemáme žádnej dress code ani jiný pitomý nařízení, ale s tím svým stolem už bys fakt mohl něco udělat."

Chvilku jsem nevěděl, co myslí, ale pak mě napadlo, že má možná na mysli ty hromady talířků, plastových kelímků, tuny časopisů, neumytý hrnek od kafe, vrstvu šanonů a papírů několik decimetrů tlustou apod.

Tak jsem se do toho pustil a musím uznat, že to má něco do sebe. Pravda, naplnil jsem odpadkový koš, jednu velkou krabici na sběr a v jídelně se na mě vyčítavě podívali se slovy: "No, my už jsme si říkali, že tu máme nějak málo nádobí," ale zase už se mi nelepí ruce ke stolu, na všechno je dost místa, věci jsou tam, kde je hledám, atp. Nedělám si iluze, že to vydrží, ale je to celkem fajn:).
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    [X] OD: --- --- 12:50:07 15.4.2008
    jo, hadry jsou tady levný.. to je pohoda no..

kámoš přemejšlel, že by jel domu někdy o vánocích a pak už se nevrátil.. ale to jsou polemiky hodně dopředu.. bys mohla bydlet se mnou :D .. teda jestli ti nevaděj poházený ponožky po místnosti, sem tam plechovka od piva.. :-)) .. a taky hned nemeju nádobí když ho použiju :-)))
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ja jsem dnes chtela ukazat svuj pokojicek take jednomu id... :((
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    jako já jsem chtěla mamince ukázat Eucheniin pokojíček, aby si vážila toho, jak mě vychovala pořádnou a ono nic.o((((
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    hezké, to byl někdo z těch, co mají práva nebo je to nějaký error, protože marek janda doma uklízel a uklidil i zálohu klubu?
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    vsak uz bylk taky nejvyssi cas ten augiasuv chliv vymest :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jo, u Hitlera to taky zmizelo...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    kdo to všechno smazal? no to je bordel... :O))
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    To je děsný jak to láká sem něco do toho prázdna napsat, co...
    TOMASH
    TOMASH --- ---
    je tu hezky cistoucko, jen co je pravda :)) kez bych takhle cisto mel treba na stole .)
    PABLLO
    PABLLO --- ---
    jaky sikula tady tak hezky uklidil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam