• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    :D
    ja se musim priznat, ze me reseni odpadkoveho kose jaksi zklamava. pote, co jsem si koupil drzak na odpadkove pytle, takovej peknej s vikem, jsem musel zjistit, ze 110l proste nenaplnim nez se mi tam zacnou hojit cele rodiny malych musek. tak asi koupim nakych 70l a budu zkouset dal.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    LYKANTROP: tak aspoň ohlídám aby v tomto klubu nebyl bordel
    :)
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ROMANET: Musis si je rychle vycvicit, jestli uz neni pozde.
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    ROMANET: Takhle na tebe :) Tak to budes brzo predavat klice od auditka.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    ROMANET: masochisticke sklony
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    LYKANTROP: ne s holkou co má hodně ráda pořádek, s holkou, co má docela dost rána pořádek a s klukem, co má docela rád tu holka, co má hodně ráda pořádek.
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    ROMANET: Ty bydlis s nejakym jehovistou?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    MIOLLNIR: to víš, když někde nechám talíř divně se koukají a hned ho umyjí a ještě divněji se koukají.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    ROMANET: jak se ti to sakra stalo?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    tak přátelé, dostal jsem se do domácnosti, ve které po sobě musím umejvat nádobí hnedle a udržovat cca pořádek...

docela si člověk zvykne, ale když jsem tam na víkend sám, hnedle se začnu topit v bordelu.
    DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    uuuf, tak jsem zase po x mesicich trochu vytrel podlahu. clovek se u toho fakt hodne zapoti...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    JOSEF_K: je to i nebezpecny! pritelova matka se pred par dny pri myti oken nehezky porezala a museli ji to sit.
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    nabizim uklid:)
    nejsem clenem asociace pro hodnoceni kvality bordelu, tudiz necekejte komentare at uz je puvodni stav obydli jakykoliv
    praha, zadam 100Kc na hodinu

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    LYKANTROP: Ne, prostě jsou dost špinavá na to, aby skrz ně nebylo vidět.
    LYKANTROP
    LYKANTROP --- ---
    JOSEF_K: Jakoze se rozpadnou?
    MIOLLNIR
    MIOLLNIR --- ---
    okna meju jedine v techto dvou pripadech:
    1. za ucelem svadeni souseda z protejsiho baraku
    2. jsem li za to placena
    EARL
    EARL --- ---
    k problematice myti oken upozornuji na trefny prispevek Aliase na nastence:-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Mytí oken je zoufale neekonomické. Když člověk rok nemyje okna, ušetří za záclony i žaluzie.
    LALAITHWEN
    LALAITHWEN --- ---
    me okna umejvala zvenku jednou domaci za tu dobu co jsem tady, delali novou omitku a ja jsem byla tvrdsi:) Iza vymekla, vybehla s kyblem a hadrou a od ty doby mam zas na dvacet let pokoj (do dalsi nove omitky)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    GIRAFFKA: To se jen tak říká, že je zvenčí omyje déšť. Já světlo nesnáším (světloplachost) a okna ani moc nevidím, všude mám zatežené závěsy a když jsem bydlela v bytě, kde byly žaluzie, nevytáhla jsem je několik let.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam