• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já už dávno neumýval nádobí
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    nicmene ke cti je treba rici, ze mas v pokoji neskutecnej bordel, ale nikoliv chliv, ze by se ti tam valely odpadky, vajgly apod..
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    Euchenie by se dala nazvat nepsanou kralovnou tohodle klubu. Jeji pokojik ukazuji sve drahe manzelce, kdyz me peskuje, ze jsem si nechal na zidli teplaky :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já nedávno umyl nádobí
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    boze ako dobre sa citim vzdy ked sem pridem. :) este to nie je vobec take zle.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    EUCHENIE: Nedávno jsem si při hledání nějaké věci v pokoji vzpomněl na tyto legendární fotky a chtěl tě požádat o opětovné zveřejnění ;) Nu, při pohledu na ně má člověk hned lepší pocit, že se stavem pokoje to není ještě tak hrozné.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    POZITRON: no dyck to de nejak posunout na stranu nebo na zem...))
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    POZITRON: pod nima neasi ;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    a kdes spala? snad ne v na tech hromadach?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a brzy vyfotim soucasnej byt.. at me nemate za bordelare .))
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a minulej byt, r. 2005

EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jinak musím dodat, že v současném bytě mám celkem dost uklizeno, jako par veci po stolech, po zidlich, ale mam vic mista, vic skrini.. a vic vule .).. no je to znat
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já vím, že to to už bylo, ale opakování... předminulej byt!

ZSIS
    ZSIS --- ---
    :D pravda, ten kos mistama vynasim. pod stolem sice nejsou odpadky, ale tolik stolni plochy mi dalo i spousta mista _pod_ tema stolama na kramy vseho druhu. diky za feedback, na kazdej pad. vam nekdy zvecnim druhou pulku pokoje.
    MATHEW_ER
    MATHEW_ER --- ---
    DAVE_PAGE: to je jen takovej psychologickej trik... stejne ty odpadky necha lezet na stole nebo zakopne pod stul, hlavne ze dostane body za prazdnej kos.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    ZSIS: Pekne :) Prijde mi to jako dobra kombinace pokoje a hamshacku (nebo dilny).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam