• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    HOME!!!!
    na home budou vitany i elaboraty, abychom mohli udelat pruvodce domacnosti stareho nyxmladence aneb prakticky navod jak serfovat a zit jako prase
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BIDAK: Až na ty hezký nohy bych řekla, že to je u mě doma.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Nikoli z mé zahrátky, přesto stojí za sdílení:
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    staci mi jit do sklepa, to abych si vzal respirator, abych nesezral pavouka.... hned ve dverich... o ostatnich ani nemluvim.... tam zijou kousky, co maj s nozickama tak 7cm... ale ty nedelaj pavuciny....
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    ZSIS: vsak vim... nicmene mam obytnou plochu 200m2 a prece tu neshniju....
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    RAGUN: buržoázní přežitek.
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    zklamala me uklizecka... neprisla... byl jsem nucen zacit uklizet, skoncil jsem jednou koupelnou a pokojem, pak me to prestalo bavit.... need uklizecka!
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    ach tak... zákony neznám ani ty spatlaný dnešní a bonton mám spojenej toliko s nějakým studiem...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SELECTOR_IX: ta čeká samozřejmě přede dveřmi, jak žádá zákon z roku 1761 a současný bonton
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    nemůžu pořád najít tu černošku... fotky z natáčení by nebyly? :)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    já jsem během víkendu uklidila kuchyň, že ji fakt nepoznávám! sice na úkor dalších pokojů, ale na ty taky přijde řada!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    večírek spojenej s natáčením nějakýho příběhu odehrávajícího se ve vaně, 2007
    starring: já, seom, nafukovací černoška.)

EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    INDIAN: nemel a di si uklidit!.)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    EUCHENIE: kecate tu vsichni ;)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    jé hele tak sjem asi kecala!.)

Feng Shui radí, abychom nikdy nedávali postel čelem ke dveřím, pod okno nebo pod nějaký zásobník s vodou. Zrovna tak různé trámy nepatří k vhodným doplňkům ložnice, protože se berou jako neblahý element v každé části domu a navádějí, abychom nesli na našich bedrech velkou zátěž. Pokud už nějaké ty trámy doma máte, vyhněte se alespoň umístění postele pod nimi.
    http://www.fiftyfifty.cz/Feng-Shui-a-perfektni--loznice-III-7672044.php

http://www.cakry.cz/Feng-shui-dum-a-byt/feng-shui-tipy-pro-loznici
    http://www.astrosfera.cz/view.php?cisloclanku=2008060025

a u okna proto, že jednak má bejt vstup do postele ze všech stran, tak pokud je bokem, nema bejt primo pod oknem (tak presne to mam ted ja.)
    a ze jako za oknem muze cihat nebezpeci!.)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    EUCHENIE: v nejake epizode big bang theory to sheldon vysvetlije tim, ze pripadnym utocnikum clovek instinktivne spise nechces lezet hlavou vstric ;)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    COURT: myslim, ze presne jak rikas, ze si covek privolava, aby ho odnesli "nohama napred".) ja ji sice mam bokem ke dverim (a u okna - coz prej taky nema bejt), ale casto spim napric, tj. nohama ke dverim taky.)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ZSIS: jo.) jinak gró je v tom, že všecko má energii a vše má vliv na vše, takže v bordelu se drží divná energie, v uklizeneém prostoru porudí energie čchi -ta je jako ta dobrá .) plus i ty krámy, co člověk schraňuje na nic, maj na něj vliv, i rozbitý věci maj negativní energii atakdále atakdále.

[ FENG SHUI .. harmonizace obytnych prostor ]
    něco zde: http://www.facebook.com/#!/notes/t%C3%BDden%C3%ADk-spirit/co-m%C5%AF%C5%BEu-ud%C4%9Blat-ji%C5%BE-dnes-feng-%C5%A1uej-d%C3%ADl-i/218365351514869
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    EUCHENIE: a jak to funguje? resp. jak se pri tom citis? lip?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ABSINTH_DREAM: bývala jsem, teď jsem ostuda celkem pořádní!.) studuje feng shui,uklízím, vyhazuju, temné kouty vymetám... .)
    ABSINTH_DREAM
    ABSINTH_DREAM --- ---
    EUCHENIE: ty jo ty jsi muj clovek :D
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam