• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed

    Kick, ban, ignore, offtopic
    Jak se po 20 000 prispevku ukazalo, tak v tomhle klubu jsou vsichni uznavani odbornici na tema co je a co neni cyberpunk. Nedoporucuji proto psat sem ani slovo punk ani slovo cyber /kyber, cp..../, protoze jinak se najde vzdycky nekdo, kdo vam rekne, ze to neni dost cyber nebo dost punk.
    S pozdravem vas milujici Overdrive

    LUKASHIVA --- --- 8.07:22 24.8.2004
    NIC JAKO CYBERPUNKER neexistuje! Podte mi to odsouhlasit at uz je klid.. :)) Kdo byl kdy cyberpunker? Case ( myslim ze spis zkrachovaly programator), Kovboj ( ten byl snad pilotem ve vysluzbe, chlastajici troska touzici se vratit na oblohu), Silencio (prtavy dite s pravdepodobne poskozenym mozkem?), Ransom Stark (bloodnet), Rick z Dreamwebu?


    Navrhuji temata pro audit:
    [Augmented Personality - paradigm change && "Kazdy den je prochazkou v databazi"] -- [Hack of reality, hack of virtuality] -- [Smart City & House] -- [CyberPunk is the state of Art - projekty, ktere nejakym zpusobem umelecky zpracovavaji nebo reaguji na CP, jsou CP] -- [Cyberpunk Geography - od SIlicon Valley az po hardwarove plaze na Tchaiwanu, middle east and Africa sillicon valley boom?] -- [Augmented Body & Brain - od LSD po benza a hydergine] -- [Completely Virtual - virtual paranoia, Internet 3.0 - matrix...] -- [Future military] -- [???]


    Navrhujte dalsi temata s tim, ze cilem je shromazdit nejen linky, ale treba i predstavy budoucnosti, touhy a predstavy, ktere se ve vas s danym tematem objevuji. Samozrejme ale davejte linky a informace o cemkoliv, co se sem hodi. Idealne muzete prispevky otagovat pomoci #keyword, v RSS se to pak lepe filtruje. [BloodNet - cyberpunková hra, imho jedna z nejlepsich] -- [DreamWeb - cyberpunkvá hra s motivy magie] -- [Cyberpunk RPG] -- [Cyberpunk, industrial a novoromantika v textech a hlavne obrazech...].... atd, atd.
    Google.com
    Neural.it
    rozbalit záhlaví
    VANEK
    VANEK --- ---
    OVERDRIVE: Četl před lety, je to nafouknutá afektovaná bezobsažnost (doporučuju zvlášť pasáž, kde vyvozuje hluboké závěry z rádobyúryvku kódu v C).
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    HERC ONDREJ. CYBERPUNK : vstupenka do tretieho tisícročia. Braislava. Vydavatelstvo Spolku Slovenskych Spisovatel'ov. 2001. ISBN 80-8061-060-6.

    Jeste jsem se do toho nepustil, ale pri zbeznem pohledu format typu vysokoskolska ucebnice s e spoustou odkazu na literaturu pod carou na temer kazde strance. Nalezeno v Tescu v Ziline.
    SPECTRE
    SPECTRE --- ---
    KHALAVERA: jezis tohle je super :D
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---
    SEEKER: Tetsuo: Retired :D
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ARCTOR: spíš Tetsuo 3: Metalosis maligna :))
    ARCTOR
    ARCTOR --- ---
    KHALAVERA: ...to je naco jako Ropaci, jo ? :]
    VIDOCQ
    VIDOCQ --- ---
    KHALAVERA: tak to je hodne dobry
    KHALAVERA
    KHALAVERA --- ---


    Metalosis Maligna is a documentary by Floris Kaayk about a disease which affects patients with medical implants. Sourcing from such implants a wild metal growth ultimately transforms human patients into mechanical looking constructions.

    http://www.youtube.com/watch?v=MfZd45I3g4k
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    hustej steam .)
    BRUTOPYR
    BRUTOPYR --- ---
    CRS: tak neco takoveho chci!!!
    CRS
    CRS --- ---
    BUGSLE
    BUGSLE --- ---
    PANTARIL: a to muze byt dokonale :)
    nemusis uvazovat, jen se nechas unaset

    teda takova jest teoprie, praxe buh vi :)
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    SMETI: dokonalost? pro me plytky pribeh s libivym grafickym zpracovanim
    SMETI
    SMETI --- ---
    renaissance dokonalost naprosta
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    SEEKER: jo je to dost politicky, taky jsem se k tomu pak musel vratit po nejakem case, tak okolo dilu 25 je to vazne dost sada, ale zase pak ty pozdejsi dily jsou dost dobry.
    Je tam mimo jine skvele prokreslene cp mesto a spousta vtipnejch napadu (boty jesusky co chodej po vode je jeden z nich)...

    Stejne doporucuju precist. On ten punk je stejne dycky o politice a cyber je takovej ten styl, ze.
    Spider Jeruzalem je o politice a cyber je takovej ten styl.
    BUGSLE
    BUGSLE --- ---
    vramci komiksfestu bude pokrtenej komiks Wall After All a vypada to na post-apokalypsu rizlou cp, koukal jsem na to comicsconu asi pred pul rokem
    http://komiksfest.cz
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ten comics? já čet jen ten crwáckej "televizní" díl, ale kámoš řikal, že je to hrozně politický, a že ho to přestalo po x dílech bavit...
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Hel tak mě napadá, znáte Transmetropolitan? Nevím, zda už jsem to sem nepsal, ale každopádně dobrý CP imho a docela bych si dovolil doporučit.
    SMETI
    SMETI --- ---
    OVERDRIVE: dobra klavesnice .)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OVERDRIVE: pouta na zdi jsou nemalo uchylny :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam