• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SEEKER: ja se nikde japonske kinematografie nezastaval, jen jsem napsal svuj nazor, ze z americke produkce je to jedna sracka za druhou. A to vcetne Sweenyho Todda ;)
    Cybernetixx to zrejme vidi stejne jako ja a proto (z jeho pohledu) je takrka jiste, ze Neuromancer bude sracka taky. Ja znam i lidi, kteri byli odvareny z armaggeddonu (kdyz uz tu byl zminovan) a presto je pro me ten film nekoukatelnej.

    LUKASHIVA: mel by sis vic vsimat na co se divas. Jestli nevidis v kazdym druhym americkym filmu zaber na americkou vlajku, mel bys navstivit sveho ocniho lekare.
    WHITESCORPIO
    WHITESCORPIO --- ---
    asi nebudu prilis originalni ale:
    ++TIP

    Film:
    Blade Runner

    Kniha:
    Neuromancer
    SMETI
    SMETI --- ---
    ale hlavne nebejt americky produkce tak bys me tu meli z kyberpunkovejch filmu akorat ghost in the shell .)
    SMETI
    SMETI --- ---
    včera v armagedonnu americkou vlaku rozstříleli...a ja si dycky mysleli buh vi jak to neni vlasteneckej film :DDD

    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    SEEKER: a nesmime zapomenout na Gone Baby Gone.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    AVATAR: no nevim čí reakce je drsně přehnaná, vynikající americké filmy poslední doby (namátkou): Tahle země není pro starý, Až na krev, Sweeney Todd, Východní přísliby, Speed Racer... (mě by zajímalo kolik procent japonské roční produkce máš zkouknuto. předesílám, že sám jsem velký japanofil, ale nebudu přehlížet, jaké množství komerčních slátanin tam natočí)


    CYBERNETIXX: ani jednoho z vás neznám, ale nesmysly si začal tvrdit ty, a neumíš-li si je obhájit, nenadávej druhým. Naopak chápu LUKASHIVOVO rozčilení, protože kdo se tu chce probírat názorama jak z mateřský školky.
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Nemusis pokracovat. Evidentne i kdyz mas moznost obhajit tvuj "odlisny nazor" a odpovedet na to kdo by tedy mel Neuromancera rezirovat, nejses schopen odpovedet, misto toho zacnes zacnes mlit neco puberte a nakonec se odvolavat na slusne chovani. Pateticky.

    AVATAR: Servitky si neberu, ale necekal jsem ze tu budu muset celit nazorovymu arzenalu typu "film bude spatnej protoze je americkej".
    S tema 99% procentama je to zase drsne prehnany z tvy strany, tedy zalezi na co se divas a z ceho vybiras, ale kdyz vemu celosvetovou kinematografii tak porad v USA vznika statisticky nejvic dobrejch filmu. Samozrejme ze se produkuje tez hromada sracek ale jak pisu je to otazka vyberu. Stejne tak znam (evidentne narozdil od pana Cybera) hromady nekoukatelnejch ruskejch pafilmu, tuny a tuny japonsky naprosto nezazivny a k smrti nudnych anime..
    S tim amerikanismem a'la vlajka je to kravina, naopak v poslednich letech je i v tom nenavidenym holywoodu velmi zretelna tendence kritickyho pohledu na fenomen ameriky, takze tenhle nahled na vec mi prijde ze se autor zasekl na beckovy produkci pozdnich 80. let.
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    GHIVERAN:konečně rozumné slovo
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    A teď z5 ke kyberpunku! stop OT pls.
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    LUKASHIVA: končím debatu s tebou, protože tě považuju díky tvému chování za tupé hovado. Pokud neznáš ani základní pravidla slušného chování, tak se prosím vyjadřuj v diskusích na téma zdražování mléka. Ale jinak nic ve zlém, možná jednou i dospěješ.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jo ale to je vlastne 2007, sorry
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AVATAR: Man from the Earth doporucuju, to se ti bude libit :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LUKASHIVA: tvoje reakce je drsne prehnana. V tom, ze Gibson vi, v tom mas jiste pravdu.

    V tom, ze 99% americkych filmu jsou naprosty nekoukatelny sracky, v tom ma pravdu Cybernetixx. Ze by tenhle film byl vyjimkou je spis hodne nepravdepodobny. Letos jsem nevidel jedinej alespon trochu zajimavej americkej film.

    V tom, ze v kazdym novym americkym filmu je "pulhodinovej" (vygoogli si vyznam slova nadsazka) zaber na americkou vlajku, v tom ma Cybernetixx taky pravdu :D
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Aha, takze protoze v Neuromacerovi figuruji tyhle dve krajiny, tak by se zfilmovani mel zhostit nekdo z nich? Muzes tedy byt konkretni, ktereho z japonskych ci ruskych reziseru by sis na reziserskem kresle predstavoval?
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    DRAGON:ale my si přece nenadáváme :-)
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    LUKASHIVA: až si Neuromancera přečteš, tak pochopíš, proč bych volil Japonsko nebo Rusko...ke zbytku tvých duševních výměšků se ani nebudu vyjadřovat, možná ti to dojde, až se dostaneš alespoň do puberty.
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Muzes tedy napsat, ktereho rezisera by sis predstavoval jako toho praveho k zfilmovani Neuromancera?
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Tvuj argument o rozdilnosti nazoru je zalostnej. Tady nejde o rozdil v nazorech ale o to ze z tebe pada jedna blbost za druhou.
    Zde maly rozbor:
    "kdyby Gibson věděl...."
    existuje neco cemu se rika autorsky pravo, ktere mimojine znamena ze by Kahn mohl tezko zacit neco tocit bez schvaleni autora/majitele prav, v tomto pripade tedy vydavatele. Gibson o zfilmovani Neuromancera vedel samozrejme jeste drive nez cvakla prvni klapka.

    Film Neuromancer bude podle mého názoru naprostá hovadina, vzhledem k tomu, kdo je uveden jako režisér a vzhledem k tomu, že to bude film USA. Kdyby to točili Japonci nebo Rusové, tak si myslím, že by to odpovídalo předloze.
    Tak tohle je fakt perla.
    Mas pocit ze William Gibson je japonec nebo rus? Pro tvou informaci je to kanadsko-americky spisovatel, Neuromancer je moderni americka proza.
    Promin ale argumentovat tim ze film bude sracka protoze ho delaj americani muze fakt jenom ignorant.

    Viděl bych to na půlhodinový záběr na americkou vlajku a následný blábol
    Muzes mi osvetlit od ceho odvozujes pulhodinovej zaber na americkou vlajku? Ze Neuromancera toci reziser s korejsko americkymi predky, ktery vyrostl v Italii a je doslova ovencenej cenama za vizualni stranku svejch praci?
    Nic vtipnejsiho, sarkastictejsiho a napaditejsiho nevyplodis?

    Ne, tady zkutecne nejde o jiny nazor..... tohle je spis diagnoza.
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    No on ma Gibson k Holywoodu obecne tak krasne ironickej postoj. Hrozne se mi libi jeho popis fungovani tovarny na sny v All Tomorrow's Parties.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak. a zbytek si donadávejte v poště, nikoho to tu (předpokládam) nezajímá, dokud na sobe nebudete mít ledky a nebo carbon :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam