• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    tak jo vy kyberpankaci...necham vas tu dal povidat si o knizkach s urcitou stylistikou , coz je vlastne opravdu ten cyberpunk :D lol
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    Just cause You are paranoid does not mean they are not after You ;-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LUKASHIVA: to je hustej pristup, jit na diskuzach a vsechny si zabananovat, hezky ty! ;))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LUKASHIVA: to ne, to bych používal - resp. zapnul, nepovolil výjimky a nevypínal :D
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    KID_MCHUTT: Ja se ho spis pokusim ukecat na funkci IGNORE ALL ze ktery si clovek bude povolovat vyjimky.. moje dream feature. :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LUKASHIVA: já ho nepoužívám, zkus ukecat Nyxe, ať ti dá ten můj
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    Jen ten ignore bych potreboval nafukovaci..
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    Ja uz budu hodnej, srust psy8076Skynet23 skoncil v ignore bucketu a razem mam pocit ze tu je o nekolik jednotek blbosti mene. Doporucuju mu to same udelat s mym id, nebudou ho rozrusovat me prispevky s parametry skepse, zadna vize, prazdnota, nahltanej sloh.

    Mimochodem , kdyz se na tom zamyslim, tak obvinit nekoho z prilisne skepse v diskuzi o cyberpunku... to vazne LOL no. :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    (^__^)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    PSY8076: fakt sem se do toho nechtěl zapojovat, ale když nemáš sílu nebo chuť vést tu flejmbatu na úrovni, tak opravdu mlč. Ten tvůj příspěvek též nechápu a hlavně nevim, co je na něm vůbec k pochopení.
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    jó, kucí, eště hloub, ať křemík praská!
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    PSY8076: Chapu, jschovavat neschopnost argumentace za "eee me se nechce odpovidat" a psanej projev s urcitou stylistikou nazyvat nahltanou zabozroutstinou.
    Proc si nenapsal hned na zacatku ze jsi debil?
    h
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    No kdyby se ta diskuze obesla aspon bez nadavek a nesmyslnych "zaobalenych zabozroutstin", mozna by to nekam vedlo. Takhle asi ne...
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    DRAGON: :))
    PSY8076
    PSY8076 --- ---
    LUKASHIVA: jestli nerozumis tomudle PSY8076 tak je to blby no...nesmyslnou diskuzi si nech do hospody a nezasirej to tu zaobalenou zabozroutstinou kerou sis nahltal v knizkach .)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jděte už oba do prdele
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    SKYNET23: Cetl jsi na co jsem puvodne reagoval? Spoustu lidi tim otravim, ale skrz tenhle klub stracim iluze o vyspelosti lidske rasy, takze aby nedoslo k mylce hezky polopate...


    skynet23: pastnul clanek

    psy8076: to by mohlo bejt dobrym voditkem pro lidi co neverej...jako treba ty kecy na home from lukashiva

    lukashiva: to psy8076 jakou ma souvislost skepticismus ohledne moznych mimozemskych forem zivota s moji tezi jak definovat kyberpankace


    Takze nehledam souvislost ufo a cyberpunku, nybrz souvislost mezi lidma co na ufo neverej a mou tezi kdo je cyberpunker.
    SKYNET23
    SKYNET23 --- ---
    LUKASHIVA: Napsal jsi, že nevidíš pojítko mezi článkem o hledání mimozemského života a cyberpunkem. Je to přeci věda, věda souvisí s technikou a tohle přece je základ cyberpunku, ne? Čtu si Schismatrix, nebejt Investorů ( cizinci z hloubi Galaxie ), nedošlo by tam k míru. Tyhle věci spolu souvisí.
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    PSY8076: Ja zas mam pocit ze na tebe je skoda psat posty v celejch vetach jen trochu sofistikovanejsim slohem nez jsou heslovite requesty. Evidentne te to mate a pak poradne nevis na co odpovidat a co je pouze slohovej enviroment. Zkusim ti pomoci.



    1. Jakou ma souvislost skepticismus ohledne moznych mimozemskych forem zivota s moji tezi jak definovat kyberpankace..
    2. V cem ti prijdou moje komentare skepticky?



    SKYNET23: A cimpak prosimte si privlastnuju celou subkulturu?
    Uz jednou ses projevil jako prikladna hnida co sice umi dobre kricet, ale v argumentaci fatalne zaostava. Bude repete? :)


    Vsem ostatnim komentatorum ve stylu "drzte hubu a nadavejte si v poste"... ac se to nezda, ja se skutecne a predevsim snazim i z flame vytezit nejakou informaci od protistrany. Bohuzel vetsinou marne.
    Cybernetixx svyho casu nebyl schopnej odpovedet na naprosto jasnou otazku jaky rusky nebo japonsky reziser by se mel ujmout filmovy adaptace Neuromancera. Po dvou mesicich prisel s tim ze Tarkovskij.
    PSY8076 taktez neni schopen odpovedet na moji jasne polozenou otazku a misto toho se chyta naprosto nepodstatnejch kravin.
    Zkuste si vsimnout, ze ja davam prostor pro debatu o necem. Polozim otazku a misto odpovedi na ni se doctu ze moje posty jsou "skepticky, nicnerikajici a prazdny"... a hned za tim "cyberpunk je vize". Kdyz napisu "pro mne CP znamena..." jsem osocenej ze si privlastnuju subkulturu. A nakonec jednoduchou sumarizaci dojdu k zaveru ze jedinne co by se dalo nazvat hodnotnou informaci v poslednich 10ti postech(kdyz pominu prezentaci mych osobnich nazoru) je moje pozvani na GHETTOLLEGE..
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    PSY8076:
    SKYNET23:

    brzdete, chlapci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam